δεν γινεται να εχει 35 σκυλους να συντηρει
Για ποιον ακριβως λογο να φτασει σε σημειο να εχει τοσους σκυλους ωστε να μην μπορει να τους συντηρει?
Σεβομαι οτι με εχεις βοηθησει Αντρειαννα πολλες φορες και σε ευχαριστω αλλα , δεν θα κανω τον λαλακα οταν δημιουργεις εντυπωσεις για το σπορ που για καποιον λογο σε χαλαει και σου ζητω να μου πεις γιατι τα μακρυτριχα σκυλια οι εκθεσιακοι εκτροφεις τα εχουν κλεισμενα ολη μερα στα κεννελ για να κανουν πλουσια γουνα μηπως ;
Φυσικα και το κανουν...Και να ξαναπω,το οτι επειδη το κανουν δεν σημαινει οτι ειναι σωστο!
Και οντως ισχυει,οτι για να πετυχεις να εχεις εναν σκυλο με υπερβολικο μαλλι για να κερδιζει στις εκθεσεις και να εχει μεγαλη επιτυχια πρεπει να ειναι περιορισμενο,να μην χτενιζεται συχνα,να μην μαδαει πολυ κτλ κτλ!
Δεν το κανουν ολοι ομως!Οπως και με τα εργασιακα...Το ιδιο πραγμα ακριβως..Σκυλος εργαλειο...
ΑΛΛΑ η μαγκια του σκυλιου ΜΟΥ και του οποιουδηποτε σκυλου ειναι να κερδισει και να εχει επιτυχια υπο φυσιολογικες συνθηκες ζωης!Και σε κρεβατια να τριβεται,και να μαδαει,και να τρεχει στο δασος ,και να παιζει ,και να διορθωνεται και ολα!
Θα μου ηταν πολυ πιο ευκολο να εχω την κοκερινα σε ενα crate ,να την βγαζω μονο για να φαει και να την κανω μπανιο και να την προετοιμαζω για εκθεση,και να μπαινει στο στοιβο και να σκιζει..Αλλα εγω θελω εναν ευτυχισμενο σκυλο,που σκιζει επειδη το αξιζει και οχι επειδη το αναγκασα να συμπεριφερθει οπως χρειαζεται για να σκισει!
Απο εκει και περα ειναι επιλογη του καθενα το τι θα κανει με τον σκυλο του...
Αλλα να ξερεις και να θυμασαι οτι πολλοι επιτυγχανουν...Λιγοι ομως ξεχωριζουν!
και συγχρονως σου θυμιζω οτι μου ειχες πει για το κοκερ της Χρυσανθης που οταν το πηρατε απο τον εκτροφεα και ενηλικο λογω του εγκλεισμου του στο κεννελ καλα καλα δεν ηξερε πως να τρεξει , απο την φιλοζωια των εκτροφεων που δεν βλεπουν τον σκυλο σαν εργαλειο ;
Οχι,να τρεξει μια χαρα ηξερε,αντοχη μεγαλη δεν ειχε!