γιατί είμασταν στην παραλία και το μεσημέρι θέλουμε να κάτσουμε στην ταβέρνα να φάμε χωρίς να κάνουμε 40 χλμ για να αφήσουμε τα σκυλιά στο σπίτιΔεν θυμάμαι να το διάβασα παραπάνω, αν έχει γραφτεί σχωρνάτε με, αλλά για ποιο λόγο να είναι ο σκύλος μαζί μου μέσα στο εστιατόριο ;
Γιατί μερικές φορές όπως στις διακοπές μας βολεύει.Δεν θυμάμαι να το διάβασα παραπάνω, αν έχει γραφτεί σχωρνάτε με, αλλά για ποιο λόγο να είναι ο σκύλος μαζί μου μέσα στο εστιατόριο ;
Γιατι ήθελες να περάσεις το Μαρκο?Αναρωτιόμουν πότε ξανάγιναν εξετάσεις και δεν το πήρα πρέφα
Εκτός από πρακτικούς ίσως λόγους π.χ.πήγαμε διακοπές με το σκυλί, νομίζω η ερώτηση του θέματος είναι από αυτές που γεννούν πιο "φιλοσοφικά" ερωτήματα απ' το αρχικό, όπως γιατί δεν κατοχυρώνεται βάσει νόμου το δικαίωμα να πηγαίνω το σκύλο μου όπου θέλω – και η ευρύτερη προέκταση του θέματος, έστω κι έχω το δικαίωμα, κατά πόσο έχω την κρίση ή/και την ικανότητα να το ασκήσω ή όχιΔεν θυμάμαι να το διάβασα παραπάνω, αν έχει γραφτεί σχωρνάτε με, αλλά για ποιο λόγο να είναι ο σκύλος μαζί μου μέσα στο εστιατόριο ;
Σε ολες αυτες τις περιπτωσεις μπορουμε να βρουμε την ταβερνα "εξαιρεση¨...γιατί είμασταν στην παραλία και το μεσημέρι θέλουμε να κάτσουμε στην ταβέρνα να φάμε χωρίς να κάνουμε 40 χλμ για να αφήσουμε τα σκυλιά στο σπίτι
γιατί ταξιδεύουμε και σταματίσαμε σοτο δρόμο για να φάμε
γιατί πήγαμε κάπου για 2-3 μέρες μαζί με το σκυλί και δεν θέλουμε να το αφήνουμε μόνο στο ξενοδοχείο όταν πάμε για φαγητό
γιατί πήγαμε στην έκθεση μορφολογίας και μετά πεινάσαμε και θέλαμε να κάτσουμε κάπου για να φάμε
γιατι...
Προσωπικά τα δικά μου δεν τα αφήνω στο αυτοκίνητο πάνω από 2 λεπτά, όσο ακριβώς θέλω για να πεταχτώ στο περίπτερο και εφόσον το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο μπροστά (μην σου πω και μέσα) στο περίπτερο.Δλδ σε όλες τις περιπτώσεις και θα εξαιρέσω το θέμα των διακοπών που θα φύγω από νωρίς και θα γυρίσω αργά και το θέμα της ζέστης μέσα στο αυτοκίνητο, το να τον αφήσω μέσα στο αυτοκίνητο δεν παίζει καθόλου ;
Δλδ αν ταξιδεύω και σταματήσω να φάω πρέπει να πάρω οπωσδήποτε το σκυλί στο εστιατόριο ; δεν γίνεται να τον βγάλω για τσίσα και να τον αφήσω στο αυτοκίνητο ;
Θα μπαινοβγαίνω στα εστιατόρια με τα θηρία?Για αυτό @vrmode ξέρεις που θα έρθεις διακοπές το καλοκαίρι
Καλά κάνουν και ρωτάνε. Οποιονδηποτε σκυλο πλησιαζω, θα ρωτησω πρώτα. Ο,τι χρώμα και μεγεθος. Και καλά κάνουν και μαζεύουν τα παιδιά.αυτό που λέω είναι ότι το ξυνισμένο μούτρο δεν σκάει χαμόγελο με όλα τα σκυλιά, έχω ένα πεκινουά και ένα ροτ , δεν έχω τις ίδιες αντιδράσεις στο δρόμο , στα μαγαζιά και όπου και με τα δύο σκυλιά... το μικρό έρχονται όλοι να το χαιδέψουν το ροτ με ρωτάνε αν δαγκώνει και μαζεύουν τα παιδιά τους και είναι μωρό ακόμα.
Το πεκινουά είναι ήσυχο μεν αλλά δεν μου έχουν κάνει και θέμα πουθενά , από ταβέρνες μέχρι θερινά σινεμά...
Εγώ ο ίδιος ιδιοκτήτης είμαι και με τον ίδιο τρόπο θέλω να φέρονται ανάμεσα σε κόσμο, δεν παίρνω τις ίδιες αντιδράσεις όμως ... εμπειρικά μιλάω
Στο κινέζικο μπαίνεις με σκύλο χαλαρά. Αλλά βγαίνεις άνευ.Δηλαδη αν ειναι ιταλικό,ή κινέζικο ή μοριακο εστιατόριο ...
Στο κινέζικο μπαίνεις με σκύλο χαλαρά. Αλλά βγαίνεις άνευ.
Όχι το σκύλο, τι φταίει; την εν λόγω κυρία.αν και δεν εχω διαβασει ολο το νημα να πω μονο οτι δεν εχει να κανει με την πολιτικη του καθε καταστηματος, τα εστιατορια οπως και τα σουπερ μαρκετ οπως και ολα τα καταστηματα που προσφερουν φαγητο ειναι χωροι υγειονομικου ενδιαφεροντος και ο νομος το απαγορευει αυστηρα και ξεκαθαρα. Πολυ συχνα τσακωνομαι κι εγω (με πελατισσες συνηθως), που τους εξηγω οτι δεν ειναι πολιτικη της εταιρειας αλλα νομος του κρατους (ειναι σα να λες οτι εμενα δε με βολευει να σταματαω στο κοκκινο φαναρι) με βριζουν γιατι θεωρουν οτι ειμαι κακος απεναντι στα ζωα και αλλα τετοια ωραια, η τους λες οτι απαγορευεται να μπουν με σκυλο στο μαγαζι και αν το επιτρεψω και γινει στραβη και προστιμο θα φαω και τη δουλεια μου θα χασω γιατι οι νομοι ειναι σαφεις και οι οδηγιες της επιχειρησης ταυτιζονται και παρολαυτα υπαρχουν και καποιοι που σε αγνοουν επιδεικτικα και προσπαθουν να σε προσπερασουν οσο τους μιλας η απλα να κανουν φασαρια να κοιταει ολο το μαγαζι... Του βουτας το σκυλο μετα απολα αυτα να τον κανεις σφυρα στους ολυμπιακους αγωνες η οχι;
αν και δεν εχω διαβασει ολο το νημα να πω μονο οτι δεν εχει να κανει με την πολιτικη του καθε καταστηματος, τα εστιατορια οπως και τα σουπερ μαρκετ οπως και ολα τα καταστηματα που προσφερουν φαγητο ειναι χωροι υγειονομικου ενδιαφεροντος και ο νομος το απαγορευει αυστηρα και ξεκαθαρα. Πολυ συχνα τσακωνομαι κι εγω (με πελατισσες συνηθως), που τους εξηγω οτι δεν ειναι πολιτικη της εταιρειας αλλα νομος του κρατους (ειναι σα να λες οτι εμενα δε με βολευει να σταματαω στο κοκκινο φαναρι) με βριζουν γιατι θεωρουν οτι ειμαι κακος απεναντι στα ζωα και αλλα τετοια ωραια, η τους λες οτι απαγορευεται να μπουν με σκυλο στο μαγαζι και αν το επιτρεψω και γινει στραβη και προστιμο θα φαω και τη δουλεια μου θα χασω γιατι οι νομοι ειναι σαφεις και οι οδηγιες της επιχειρησης ταυτιζονται και παρολαυτα υπαρχουν και καποιοι που σε αγνοουν επιδεικτικα και προσπαθουν να σε προσπερασουν οσο τους μιλας η απλα να κανουν φασαρια να κοιταει ολο το μαγαζι... Του βουτας το σκυλο μετα απολα αυτα να τον κανεις σφυρα στους ολυμπιακους αγωνες η οχι;