Παντως κ μεις οταν βγαινουμε,κ μικροσωμους δεν μας λες,καθεται η κακομοιρα ωραια κ ησυχα στα ποδια μου,ουδεις παιρνει χαμπαρι οτι υπαρχει αν δεν την δει!
Οταν ηταν πιο μικρη,σιγουρα, ξεσηκωνοταν με περιστερια,σκυλια κ γατια,οχι να γαυγισει ή κατι τετοιο,απλα να σηκωθει (λιγο αγαρμπα καποιες φορες) να παει κοντα τους,τωρα (υστερα απο αρκετες συστασεις μου) απλα τα κοιταει συνοφρυωμενη...
Δεν μουχει τυχει ποτε να μας πουν μα μου (ειδικα Γαζι Θησειο σχεδον παντα μας φερνουν κ μπωλακι με νερο,χωρις να το ζητησω καν) μια φορα μονο στο Αιγαλεω μουπε η σερβιτορα,κ ενω κατσαμε εξω,οτι αμα της κανουν παραπονα θα αναγκαστει να μας ζητησει να φυγουμε,οπου την στραβοκοιταξα γιατι καταλαβα ηταν δικη της η πρωτοβουλια κ της ειπα,αμα σου πουν τιποτα ελα να μου το πεις κ εφυγε....φυσικα κανεις δεν ειπε τιποτα...ισα ισα ερχονταν τα παιδακια πολυ ευγενικα κ ζηταγαν να την χαιδεψουν.
Εαν μπορεις να επιβληθεις του σκυλιου κ ξερεις οτι δεν θα ενοχλησει,γιατι να μην το παιρνεις?Ή γιατι να μην μπορω να ακολουθησω τους φιλους μου ενω το θελω κ το μπορω επειδη υπαρχουν καποιοι κολλημενοι εκει εξω που δεν μπορουν με τα αντερα τους?
Δεν καταλαβαινω δλδ γιατι στο εξωτερικο να μπαινουν σε ΜΜΜ σε πολυκαταστηματα σε εστιατορια,ΠΑΝΤΟΥ,κ εδω να τα στραβοκοιτανε λες κ κουβαλανε την χολερα...που τουλαχιστον εμενα η Ηρα δεν σκυλοβρωμαει μασχαλιλα οπως πολλοι αλλοι συνανθρωποι μας που εχω αναγκαστει να φαω στην μαπα....