δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα οποτε το εβαλα εδω!
η τροφη του σκυλακου μου μεχρι τωρα ηταν η forpals http://www.manufacturer.com/product/i1979215-Adult+Small-Medium+Breeds.html (αυτο ειναι το λινκ με τα συστατικα αλλα στα αγγλικα )και αφου φευγω φανταρακι αποφασισα να αλλαξω τροφη για να ειναι ποιο ευκολο στους δικουσ μου να περνουν τροφη στον σκυλακο(γιατι μεχρι τωρα μονο απο εναν γιατρο εχω βρει να την πουλαει και ειναι αρκετα μακρυα απο το σπιτι μου..)
οποτε διαλεξα την advance affinity:
17% κοτοπουλο 15% ρυζι αλευρι γλουτενης αραβοσιτου , αφυδατωμενες πρωτεινες πουλερικων , σιταρι , καλαμποκι , ζωικα λιπη(με βιταμινη Ε) , υδρολυμενες ζωικες πρωτεινες , πολτος ζαχαροτευτλων , αφυδατωμενες πρωτεινες τονου , ινες βρομης , μαγια ,αφυδατομενο αυγο , ιχθυελαιο , χλω.καλιο , πρωτεινες ορου , αλατι , ακχλισμα εσπεριδοειδων-πλουσια σε βιοφλαβινοειδη , γλυκοσαμινη , θειικη χονδροιτινη
βιταμινη Α 20000ui/kg
-''- D3 -''-
-''- E 470 mg/kg
-''- C 350 -''-
χαλκος 8,8 -''-
ταυρινη 1200 -''- +αντιοξειδωτικα εγκεκριμενα απο την Ε.Ε. φυσικης προελευσης
ακατεργαστη πρωτεινη 29%
-''- λιπαρες υλες 15 %
-''- κυτταρινη 3%
-''- τεφρα 6,5 %
ασβεστιο 1,2
φωσφορο 1 %
υγρασια 8%
στην forpals για τα κιλα του σκυλου η δοσολογια ηταν 600-710γρμ και στν advance ειναι 450-550γρμ..
ειναι λογικο αυτο?
πως σας φαινετε η τροφη?(και οι 2 ειναι puppy large)
και κατι ακομα.. η forpals 55euro 15kg kai h advance 57.40euro 15kg
η τροφη του σκυλακου μου μεχρι τωρα ηταν η forpals http://www.manufacturer.com/product/i1979215-Adult+Small-Medium+Breeds.html (αυτο ειναι το λινκ με τα συστατικα αλλα στα αγγλικα )και αφου φευγω φανταρακι αποφασισα να αλλαξω τροφη για να ειναι ποιο ευκολο στους δικουσ μου να περνουν τροφη στον σκυλακο(γιατι μεχρι τωρα μονο απο εναν γιατρο εχω βρει να την πουλαει και ειναι αρκετα μακρυα απο το σπιτι μου..)
οποτε διαλεξα την advance affinity:
17% κοτοπουλο 15% ρυζι αλευρι γλουτενης αραβοσιτου , αφυδατωμενες πρωτεινες πουλερικων , σιταρι , καλαμποκι , ζωικα λιπη(με βιταμινη Ε) , υδρολυμενες ζωικες πρωτεινες , πολτος ζαχαροτευτλων , αφυδατωμενες πρωτεινες τονου , ινες βρομης , μαγια ,αφυδατομενο αυγο , ιχθυελαιο , χλω.καλιο , πρωτεινες ορου , αλατι , ακχλισμα εσπεριδοειδων-πλουσια σε βιοφλαβινοειδη , γλυκοσαμινη , θειικη χονδροιτινη
βιταμινη Α 20000ui/kg
-''- D3 -''-
-''- E 470 mg/kg
-''- C 350 -''-
χαλκος 8,8 -''-
ταυρινη 1200 -''- +αντιοξειδωτικα εγκεκριμενα απο την Ε.Ε. φυσικης προελευσης
ακατεργαστη πρωτεινη 29%
-''- λιπαρες υλες 15 %
-''- κυτταρινη 3%
-''- τεφρα 6,5 %
ασβεστιο 1,2
φωσφορο 1 %
υγρασια 8%
στην forpals για τα κιλα του σκυλου η δοσολογια ηταν 600-710γρμ και στν advance ειναι 450-550γρμ..
ειναι λογικο αυτο?
πως σας φαινετε η τροφη?(και οι 2 ειναι puppy large)
και κατι ακομα.. η forpals 55euro 15kg kai h advance 57.40euro 15kg