Είναι η σκυλοτροφή σας καλή ήηηηηη .....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Από περιέργεια, πού μπορώ να βρω τι σκυλοτροφές κυκλοφορούν στην Ελλάδα? Υπάρχουν online petshops που να πουλάνε τροφές? Ή έστω κάποιος κατάλογος?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Ευτυχώς εμείς είμαστε στο 10. Και για κάποιες τροφές που μας πρότειναν κτηνίατροι, τα αποτελέσματα είναι μικρότερα του 7. Αλλά περί ορέξεως ... :D

Sara έχει κάποια online pet shops, αν θέλεις μπορώ να σου στείλω κάποια. Αλλά μη φανταστείς, τα περισσότερα τις κλασσικές πουλάνε, εκτός από ένα που βρήκα και έχει μεγαλύτερη ποικιλία από τα άλλα, τόσο σε τροφές, όσο και σε μπισκότα, παιχνίδια κλπ.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Άντε ρε, τόσο γρήγορα?! Εδώ δεν έρχονται τόσο γρήγορα και φυσικά στοιχίζει πολύ η αποστολή. 'Εχω βρει όμως εκείνο το μαγαζί με είδη φάρμας και κυνηγιού εδώ που είναι το φτηνότερο απ' όλα, ΚΑΙ από τα online, οπότε το μόνο που πληρώνω είναι 1% ΦΠΑ του Ιλλινόι για τα φαγητά και τελείωσε το θέμα. Πήρα χτες 15 κιλά τροφή του Μουφ προς 39 δολλάρια, αλλά είναι από τις ακριβές.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μάλλον θα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης διότι δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τα 15 κιλά τροφής της Chicken Soup for the Pet Lover's Soul που θεωρείται επίσης από τις ακριβές κοστίζουν 33 δολλάρια. Η πιο ακριβή είναι η Canidae που επίσης θεωρείται πάρα πολύ καλή και κάνει γύρω στα 52 δολλάρια τα 15 κιλά. Ορίστε και τα συστατικά αυτής:

http://www.canidae.com/dogs/grain-free-als/dry.html

Τη σκέφτηκα κι αυτήν ως επιλογή, αλλά δεν τρελλάθηκα που ξεκίναγε με chicken meal ως συστατικό ενώ εγώ προτιμώ να το πει σκέτο chicken. To meal με παραπέμπει σε άλεσμα διαφόρων μ@λ@κιών τις οποίες δε γνωρίζω.

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Εδώ 15 κιλά premium ξηρά πωλείται 100 ντολαρς. Για το chicken δεν έχεις δίκαιο...Από αυτά που έχω διαβάσει το chicken meat είναι προτιμότερο σαν πρώτο συστατικό από το fresh chicken. Αν θέλεις το αναλύω

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
γιατι μονο η τροφη ειναι ;
μπες στο e-bay και δες ολα τα επωνυμα προιοντα ειδικα τα παιχνιδια ποσο ΤΣΑΜΠΑ πωλουνται

εγω απο Ελλαδα μονο τροφη θα παιρνω , τιποτα αλλο

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εδώ 15 κιλά premium ξηρά πωλείται 100 ντολαρς. Για το chicken δεν έχεις δίκαιο...Από αυτά που έχω διαβάσει το chicken meat είναι προτιμότερο σαν πρώτο συστατικό από το fresh chicken. Αν θέλεις το αναλύω
'Οχι chicken meat, αλλά chicken meal.:) 'Εχει διαφορά.

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Chicken meal εννοούσα...Sorry
Σου στέλνω με ΠΜ ένα κείμενο στα αγγλικά που το εξηγεί. Δεν αναλαμβάνω να το μεταφράσω εδώ γιατί με τα αγγλικά μου θα τρίβετε όλοι τα μάτια σας (you will rub your eyes):D:D:D

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
καλα.... εβαλα οτι ναναι, στην τυχη. 9 μου εβαλε το πραματακι.... δεν το βλεπω και πολυ αξιοπιστο.
:rolleyes: