Απ' όσα διάβασα για τον Titor έχω να σχολιάσω τα εξής.
- Αν ήρθε από το μέλλον έπεσε έξω σε αρκετές προβλέψεις του (είπε π.χ ότι το 2008 πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν γυναίκα).
- Αν ήρθε από παράλληλο σύμπαν τι μας νοιάζουν εμάς οι προβλέψεις του? Ας κάνουν ό,τι τους φωτίσουν οι θεοί και όποια άλλα ανώτατα όντα στο δικό τους σύμπαν. Το δικό μας έχει άλλα προβλήματα.
- Αν ήταν φάρσα ήταν πολύ μεγάλος μάγκας! Το πιο έξυπνο, δε απ' όλα όσα έκανε ήταν ότι κάποια στιγμή σταμάτησε να γράφει, αφήνοντας το μύθο του να πάρει διαστάσεις!
- Κοίτα να δεις πόσο διάσημος μπορεί να γίνει κάποιος γράφοντας σε fora!
(έχω κι άλλο διάβασμα να κάνω).
Λοιπόν, μια που είπα για το twilight zone, ας πω (ρίχνοντας κι άλλο το επίπεδο) και για ένα επεισόδιο του Futurama.
Στο έτος 3000 μ.Χ ο ταξιδιώτης από το έτος 2000 ζητάει απ' τους φίλους του να του δείξουν το τέλος του σύμπαντος.
Ταξιδεύουν στο διάστημα και φτάνουν κάποια στιγμή στο τέλος που απλά είναι ένα άσπρο άδειο parking. Εκεί υπάρχει ένας τοίχος που χωρίζει το σύμπαν απ' ό,τι άλλο υπάρχει πέρα απ' αυτό, καθώς και κυάλια. Κοιτάζουν οι ήρωες μέσα απ' τα κυάλια και βλέπουν τους εαυτούς τους να τους κουνάνε το χέρι! Ω! Ένα παράλληλο σύμπαν!
Ακολουθεί ο διάλογος :
-Ώστε υπάρχουν άπειρα παράλληλα σύμπαντα εκεί έξω!!!
- Μπα. Μόνο αυτά τα δύο.
- Καλά. Φτανουν μάλλον...
- Πάμε να φύγουμε. Βαρέθηκα να βλέπω τον παράλληλο εαυτό μου να κουνάει το κεφάλι του πέρα δόθε. (κάπως έτσι).