Είναι επιθετικό ή απλά παίζει?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Παντως εμένα αν με ξυπνουσαν ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήμουν επιθετική

Καλώς ήρθες!!!!
Μην μπεις σε φάση αμυνας, γιατι δεν δέχεσαι επιθεση. Να εχεις παντα στο μυαλό σου πως όσα λέμε εδω, δεν τα λέμε μόνο για εσένα αλλά και για κάποιον αλλο που μελλοντικά ψάχνοντας για κουτάβι κατά τύχη διαβάσει το θέμα σου.
Στα περαιτέρω:
ΠΟΤΕ δεν θα ακουσεις συμβουλες με εφημερίδες κλπ
ΠΟΤΕ δεν θα σηκώσεις να ριξεις μπατσάκι (οσο και αν θεωρείς ότι δεν παθαίνει τπτ το σκυλάκι γιατι απαλά το χτύπησες, η κινηση τραυματίζει τη σχέση σας) - δεν λέω οτι το κάνεις αλλά επειδη υπάρχουν πολλοι που θα στο συμβουλευσουν, θέλω να προλάβω!
Παρε του μασουλητηρια και παιχνίδια και όταν γυρνάει να δοκιμάσει τη γευση του χεριου, ποδιου σου, πες του ΜΗ ορθα κοφτά και κατεύθυνε το στο να δαγκώσει τα παιχνίδια του. Μόλις το κανει πες του και μπράβο ε?

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Επισης τα κουταβια χρειαζονται αρκετες ωρες υπνου, αλλιως καταντας με ενα υπερκινητικο εκνευρισμενο κουταβι που δεν μπορει να εστιασει σε αυτα που θελεις να του δειξεις. Για μενα τα διαλλειματα για ξεκουραση και η καθιερωση συγκεκριμενης ρουτινας σε αυτη την ηλικια ειναι βασικα, για να ελεγχεται η ενεργεια του κουταβιου. Μετα μπορεις να διοχετευσεις αυτη την ενεργεια πολυ πιο αποτελεσματικα.

k.mimara

Member
27 Ιανουαρίου 2014
9
0
Θεσσαλονίκη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΜΒΟΥΛΈς!!Έχω αρχίσει να τις εφαρμόζω...φροντίζω να κοιμάται και όταν πάει να δαγκώσει του λέω μη και του δίνω ένα παιχνίδι!! Είναι εξυπνουλής και το πιάνει εκείνη τη στιγμή...μετά το ξεχνάει βεβαία αλλά φαντάζομαι ότι είναι μικρούλης γιαυτό!! επίσης έχει αρχίσει και πηγαίνει στις πάνες του για την ανάγκη του...(οχι παντα)...είναι ένας γλύκας. Όλες οι συμβουλές ήταν χρήσιμες!!Ευχαριστώ!!