Καλημέρα Alexia!Lostris να τον χαίρεσαι τον μικρό.
Απ ότι είδα στο άλλο θέμα στις φωτογραφίες έχω την εντύπωση ότι δεν τον καλλωπίζεις σωστά. Υποθέτω ότι θα γνωρίζεις ότι τα westie χρειάζονται stripping;
Σ' ευχαριστώ για τον Spooky. Όχι δεν γνώριζα για το stripping μέχρι εχθές που γράφτηκα στο φόρουμ και άρχισα να διαβάζω όσα περισσότερα μπορούσα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει καλά-καλά πως γίνεται και αν πονάει το σκυλάκι.
Ψάχνω όλα τα θέματα που αφορούν τα westie για να κάνω το καλύτερο δυνατό για το μικρό μου.
Και αν μου επιτρέπεις, μια μικρή ενημέρωση για μένα: Είναι ο πρώτος σκύλος που έχω, δεν είχα ιδέα μέχρι την μέρα που τον πήρα από σκυλιά. Ότι έμαθα το έμαθα μόνη μου από βιβλία και κάποια άρθρα στο ίντερνετ και τα υπόλοιπα μου βγήκαν ενστικτωδώς από την αγάπη μου για τον Σπούκυ.
Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που το μικρό μου είναι πανέξυπνο και έχει μάθει πολλά πράγματα. Βοήθησε ίσως και το γεγονός ότι ασχολούμαι πολύ μαζί του, του μιλάω συνεχώς (οι μόνες ώρες που δεν είμαστε μαζί είναι όταν λείπω στο γραφείο 8-3) και παίζω πολύ μαζί του. Με πολύ υπομονή του έμαθα όσα μπορούσα.
Επίσης είμαι τυχερή που είναι πολύ καλό σκυλί, έχει καλό χαρακτήρα και όχι απλώς μαθαίνει αλλά τα τηρεί. Αρκει να σου πω ότι λερώνει έξω όταν πηγαίνουμε για βόλτα, αλλά σε μια ανάγκη (αν αρρωστήσω) ξέρει ότι υπάρχει πάντα μια πάνα μέσα στο μπάνιο και όταν χρειάζεται την χρησιμοποιεί.
Με δυο λόγια έχω έναν άνθρωπο μέσα στο σπίτι και όχι ένα σκύλο.
Πάντως θα με βοηθούσαν πολύ οι όποιες πληροφορίες μπορείς να μου δώσεις, γιατί καλή η υπομονή και η αγάπη, αλλά η γνώση χρειάζεται πάντα.
Μάλλον τα βιβλία που διάβασα δεν είχαν όλες τις πληροφορίες....
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Φάνια