Είμαι νέο μέλος

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Lostris να τον χαίρεσαι τον μικρό.
Απ ότι είδα στο άλλο θέμα στις φωτογραφίες έχω την εντύπωση ότι δεν τον καλλωπίζεις σωστά. Υποθέτω ότι θα γνωρίζεις ότι τα westie χρειάζονται stripping;
Καλημέρα Alexia!
Σ' ευχαριστώ για τον Spooky. Όχι δεν γνώριζα για το stripping μέχρι εχθές που γράφτηκα στο φόρουμ και άρχισα να διαβάζω όσα περισσότερα μπορούσα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει καλά-καλά πως γίνεται και αν πονάει το σκυλάκι.
Ψάχνω όλα τα θέματα που αφορούν τα westie για να κάνω το καλύτερο δυνατό για το μικρό μου.

Και αν μου επιτρέπεις, μια μικρή ενημέρωση για μένα: Είναι ο πρώτος σκύλος που έχω, δεν είχα ιδέα μέχρι την μέρα που τον πήρα από σκυλιά. Ότι έμαθα το έμαθα μόνη μου από βιβλία και κάποια άρθρα στο ίντερνετ και τα υπόλοιπα μου βγήκαν ενστικτωδώς από την αγάπη μου για τον Σπούκυ.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που το μικρό μου είναι πανέξυπνο και έχει μάθει πολλά πράγματα. Βοήθησε ίσως και το γεγονός ότι ασχολούμαι πολύ μαζί του, του μιλάω συνεχώς (οι μόνες ώρες που δεν είμαστε μαζί είναι όταν λείπω στο γραφείο 8-3) και παίζω πολύ μαζί του. Με πολύ υπομονή του έμαθα όσα μπορούσα.

Επίσης είμαι τυχερή που είναι πολύ καλό σκυλί, έχει καλό χαρακτήρα και όχι απλώς μαθαίνει αλλά τα τηρεί. Αρκει να σου πω ότι λερώνει έξω όταν πηγαίνουμε για βόλτα, αλλά σε μια ανάγκη (αν αρρωστήσω) ξέρει ότι υπάρχει πάντα μια πάνα μέσα στο μπάνιο και όταν χρειάζεται την χρησιμοποιεί.
Με δυο λόγια έχω έναν άνθρωπο μέσα στο σπίτι και όχι ένα σκύλο.

Πάντως θα με βοηθούσαν πολύ οι όποιες πληροφορίες μπορείς να μου δώσεις, γιατί καλή η υπομονή και η αγάπη, αλλά η γνώση χρειάζεται πάντα.
Μάλλον τα βιβλία που διάβασα δεν είχαν όλες τις πληροφορίες....
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Φάνια

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Καλημέρα Φανια

Το stripping όταν γίνεται στην σωστή στιγμή, όταν δηλαδή το τρίχωμα είναι "ώριμο' δεν πονάει, αφαιρείς τις ήδη νεκρές τρίχες.
Διάβασε τα θέματα του φόρουμ σχετικά με το stripping και τοποθέτησε ότι απορία έχεις στο ανάλογο θέμα.

Βεβαία αν τον είχες πάρει από σωστό εκτροφέα θα σε είχε ενημερώσει και θα είχες συχνή επικοινωνία μαζί του, βοήθεια που δεν μπορεί να σου παρέχει ο φίλος πετσοπας.
Η μικρή μου είναι 3 ετών και ακόμα "ζαλίζω" συχνά την εκτροφέα της. Μόνο φέτος έχω στο outbox 75 e-mails, δηλαδή 10 τον μήνα.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
ο.κ. καλή μου....
το κατάλαβα πλέον ότι έχω κάνει λάθος με τα πετ-σοπ... ήδη νοιώθω αρκετά άσχημα και ελπίζω η άγνοια μου να μην γίνει αφορμή να με "εξορίσετε" από το φόρουμ :(

θα ψάξω όλα τα θέματα που αφορούν στο stripping και θα ρωτήσω και το παλληκάρι που φροντίζει τον καλλωπισμό του Σπούκυ μήπως ξέρει να το κάνει, διαφορετικά θα πρέπει να ψάξω κάποιον άλλον.

Και με την ευκαιρία να σου πω ότι είδα σε φωτό τα μικρά σου, σκέτα κουκλιά είναι. Κάνε τους μια αγκαλιά από μένα :)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Κανείς δεν πρόκειται να σε 'εξορίσει' καλέ, τι είναι αυτά τα πράγματα;
Ελπίζουμε να τα πούμε το ερχόμενο ΣΚ στο puppies park στο Μαρούσι, να πάμε να δροσιστούμε με τα σκυλούνια μας.

Καλώς όρισες κ να χαίρεσαι το μικρό!! :)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Προς θεού γιατί να σε εξορίσουμε; Προσπάθησε να προλάβεις άλλους όμως πριν κάνουν το ίδιο λάθος.

Τα μικρά έχουν πάει όλα στις καινούργιες τους οικογένειες, αλλά σήμερα θα επισπευτώ τον Joko και την πέμπτη θα έρθει η Juka και σιγουρα θα τα αγκαλιασω

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ευχαριστώ πολύ!
Θα τα πούμε οπωσδήποτε και από κοντά. Την επόμενη φορά ο Σπούκυ θα κολυμπήσει κιόλας... Στην θάλασσα κάνει βουτιές από την σανίδα!
Και για να δείτε πόσο αγαπάει το νερό θα προσπαθήσω να βάλω μια φωτογραφία του!View attachment 9848

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες Lostris με τον μικρούλι Σπούκυ..!:)
είναι πολύ ευχάριστο όταν μπαίνουν στο φόρουμ άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν το όποιο λάθος, που εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους και πάνω απ΄όλα είναι ευγενικοί.
Χαίρομαι που θα είστε στην παρέα μας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
καλώς ήρθες Lostris με τον μικρούλι Σπούκυ..!:)
είναι πολύ ευχάριστο όταν μπαίνουν στο φόρουμ άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν το όποιο λάθος, που εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους και πάνω απ΄όλα είναι ευγενικοί.
Χαίρομαι που θα είστε στην παρέα μας.
Είδες που έχουμε καταντήσει; Ως άνθρωποι εννοώ. Οχι ως φόρουμ μόνο. Να εντυπωσιαζόμαστε με τα αυτονόητα...:-|

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Σας ευχαριστώ και τις δυο σας... είχατε δεν είχατε με κάνατε να συγκινηθώ... :lloroso: :lloroso: :lloroso:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εμείς να δεις πόσο συγκινούμαστε όταν αυτά που κανονικά θα ήταν αυτονόητα όπως λέει και η Mareco εμφανίζονται που και που, έτσι για να αποδειχτεί ότι τουλάχιστον δεν είναι και ακατόρθωτα :)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εμείς να δεις πόσο συγκινούμαστε όταν αυτά που κανονικά θα ήταν αυτονόητα όπως λέει και η Mareco εμφανίζονται που και που, έτσι για να αποδειχτεί ότι τουλάχιστον δεν είναι και ακατόρθωτα :)
Σταματήστε καλέ και ντρέπομαι ..... :oops::oops:
Μια απλή σκυλομαμά είμαι...