Είμαι νέο μέλος

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Γεια σας!
Είμαι νέο μέλος στην παρέα σας. Με λένε Φάνια, έχω ένα west highland white terrie, 27 μηνών, είναι εξαιρετικά φιλικός και κοινωνικός και τον λένε Spooky.
Είναι ο πρώτος σκύλος που πήρα και δεν το μετάνοιωσα ούτε μια στιγμή.
Ο Spooky είναι παιχνιδιάρης, χαδιάρης και λατρεύει την θάλασσα. Όσο για μένα λατρεύω τον Spooky.
Βρήκα το forum τυχαία, μου άρεσε πολύ και είπαμε εγώ και ο μικρός μου να γίνουμε μέλη για ανταλλαγή απόψεων και - γιατί όχι - και για παρέα.
Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν και ελπίζω να τα πούμε σύντομα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες! :)

Άσχετη ερώτηση, αλλά μου έκανε εντύπωση το όνομα. Από που βγαίνει το Φάνια?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Καλώς ήρθες! :)

Άσχετη ερώτηση, αλλά μου έκανε εντύπωση το όνομα. Από που βγαίνει το Φάνια?
Κι εγώ η πρώτη ερώτηση που σκέφτηκα είναι αυτή...:p Από τα Θεοφάνια...;;; :rolleyes::p
Η επόμενη είναι η γνωστή και αγαπημένη σε όλους πια... από που τον πήρες;
Καλώς ήρθες Φάνια και να τον χαίρεσαι :)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα!
Χαχαχα!!! κι' εγώ περίμενα να με ρωτήσετε για το όνομα του μικρού μου.... (Spooky = τρομακτικός)....
Λοιπόν, το όνομα μου βγήκε λίγο περίεργα. Είμαι βαφτισμένη Φωτεινή, αλλά εκείνη την περίοδο ο αδελφός μου, που είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερος, διάβαζε ένα βιβλίο της συγγραφέα Φάνια Φένελον και του άρεσε το όνομα. Έπεισε λοιπόν τη μαμά μου, μοναχογιός βλέπετε, και την κατάφερε να μου το αλλάξει. Το Φωτεινή δεν ακούστηκε ποτέ και το βλέπω μόνο στην ταυτότητα.

Από που πήρα το Spookaki? Όταν αποφάσισα να πάρω σκύλο η αρχική μου επιλογή ήταν ένα γκόλντεν ριτρίβερ, δυστυχώς όμως κατάλαβα ότι θα ήταν δύσκολο να έχω ένα μεγαλόσωμο σκυλί σε ένα διαμέρισμα. Οπότε ένας φίλος που έχει pet shop μου πρότεινε γουέστι διαβεβαιώνοντας με ότι είναι πολύ έξυπνη ράτσα, παιχνιδιάρικα και πολύ φιλικά. Δικαιώθηκε σε όλα και στα παραπάνω θα προσθέσω εγώ ότι είναι και εξαιρετικός φύλακας στο σπίτι, ζωντανός συναγερμός στην κυριολεξία.

Αυτό που δεν μου είπε αρχικά είναι ότι τα γουέστι είναι βασικά κυνηγοί - φωλεοδύτες και εδώ πρέπει να ομολογήσω ότι τώρα που έχει κλείσει τα δύο του χρόνια άρχισε να το βγάζει το ένστικτο και πρέπει να προσέχω ιδιαίτερα (τις προάλλες σώσαμε ένα ζωντανό κοτόπουλο από τα σαγόνια του...).

Τον προτιμώ όμως έτσι, γιατί ένα σκυλάκι που θα καθόταν όλη μέρα στον καναπέ σαν κούκλα δεν μου λέει τίποτα.... Είμαι μια χαζομαμά, φαίνεται πολύ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Κοντά έπεσα για το όνομα...
Φάνια μου, ο φίλος σου που έχει το pet shop φαντάζομαι δεν σκέφτηκε να σε ενημερώσει που το βρήκε εκείνος ε;
Οποτε έχεις χρόνο και άδειο στομάχι, κάνε τον κόπο...

Εμπειρίες-από-pet-shops-bybs
PET-SHOPS-PUPPY-MILLS

...και τα ξαναλέμε. Εδώ θα είμαστε...;):)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Κοντά έπεσα για το όνομα...
Φάνια μου, ο φίλος σου που έχει το pet shop φαντάζομαι δεν σκέφτηκε να σε ενημερώσει που το βρήκε εκείνος ε;
Οποτε έχεις χρόνο και άδειο στομάχι, κάνε τον κόπο...
Τι εννοείς? θα πρέπει να τρομάξω? Η σελίδα βέβαια δεν μου ανοίγει, βγάζει σφάλμα, αλλά κάτι δεν μου αρέσει έτσι όπως το γράφεις... Πάντως το σκυλί ήρθε με το διαβατήριο και τα χαρτιά του από την Ουγγαρία και με τοποθετημένο ήδη ένα μικροτσίπ.
Και εκείνο το σκυλομπάνιο που αναφέρεις στην άλλη σελίδα που έγραψα το μήνυμα, πρέπει να το οργανώσουμε...
Ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα προσπαθήσω να ξανανοίξω το site.

Last edited by a moderator:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καλή μου mareco... τα άνοιξα αλλά δεν άντεξα να τα διαβάσω όλα, sorry. Από μερικά που είδα αρρώστησα.
Για καλή μου τύχη δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα, ο Spooky είναι υγιέστατος από την πρώτη μέρα.
Όσο για τον φίλο που έχει το pet shop, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στο μαγαζί του δεν υπάρχει κανένα ζώο σε κλουβί για τον απλούστατο λόγο ότι δεν αντέχει να τα βλέπει φυλακισμένα και ταλαιπωρημένα. Για να πάρεις κάτι πρέπει να το παραγγείλεις και να το περιμένεις.
΄Ασε που αναγκάστηκε να υιοθετήσει ένα σκυλάκι που του παράγγειλε μια κυρία και η οποία όταν πήγε να το πάρει του είπε "τι χρώμα είναι αυτό? δεν πάει με το σαλόνι μου" με αποτέλεσμα να την πετάξει έξω με κλωτσιές και να κρατήσει εκείνος το σκυλάκι στο σπίτι του παρόλο που είχε κι' άλλο.
Αν αυτά λένε κάτι, δεν ξέρω. Ίσως εγώ να είμαι τυχερή, ή ίσως αυτός να είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Τι ράτσα είναι το σκυλάκι που βλέπω στην φωτό σου?

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς

Τα διάβασα - όσα μπόρεσα - και κατάλαβα. Λυπάμαι για όσα έμαθα, πραγματικά. Δεν είχα ιδέα για το τι συμβαίνει στα pet shops. Θα είδες και στο πρώτο μου μήνυμα ότι είναι ο πρώτος μου σκύλος.
Όπως είπα και στην mareco, ίσως εγώ να είμαι τυχερή, γιατί το μικρό μου δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, τόσο υγείας, όσο και χαρακτήρα.
Και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά ο φίλος που μου το βρήκε, δεν πήρε τα χρήματα που διάβασα ότι ζητάνε. Αυτά που πλήρωσα ήταν τόσα λίγα που είχα την εντύπωση ότι ήταν τα μεταφορικά.
Ελπίζω να μην ζω μέσα σε μια πλάνη....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Χαίρομαι που ο μικρός σου είναι υγιής. Είσαι τυχερή. Να είχε την ίδια τύχη και η σκυλομαμά του :( Να τα διαβάσεις κάποια στιγμή τα άρθρα για να ξέρεις και να ενημερώσεις και άλλους που δεν ξέρουν. Αυτά είναι τα "διόδια" για κάθε νέο μέλος του φόρουμ :p Ισως ο φίλος σου, να ανήκει σε καλύτερη κατηγορία πετσοπάδων, αλλά παρακάλεσέ τον να μην ξαναπάρει τέτοιες "παραγγελίες". Υπάρχουν ειδικοί γι' αυτή την δουλειά. Στην φωτό είναι ο Σωτηράκης. Μέγα μούτρο. Διασταύρωση ταράτσας με τοίχο :D Περιπτωσάρα με τα όλα του...:D:)

cgri1976

Well-Known Member
Χαίρομαι που ο μικρός σου είναι υγιής. Είσαι τυχερή. Να είχε την ίδια τύχη και η σκυλομαμά του :( Να τα διαβάσεις κάποια στιγμή τα άρθρα για να ξέρεις και να ενημερώσεις και άλλους που δεν ξέρουν. Αυτά είναι τα "διόδια" για κάθε νέο μέλος του φόρουμ :p Ισως ο φίλος σου, να ανήκει σε καλύτερη κατηγορία πετσοπάδων, αλλά παρακάλεσέ τον να μην ξαναπάρει τέτοιες "παραγγελίες". Υπάρχουν ειδικοί γι' αυτή την δουλειά. Στην φωτό είναι ο Σωτηράκης. Μέγα μούτρο. Διασταύρωση ταράτσας με τοίχο :D Περιπτωσάρα με τα όλα του...:D:)

χαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!! ταρατσα με τοιχο!!!!!!!!!!!!!! καλο...πολυ καλο!!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ταράτσας με τοίχο ???????????
Δεν ξέρω τι λες εσύ, πάντως αυτό το μαύρο μουσούδι με προκαλεί να σκάσω ένα φιλί πάνω από τη μυτούλα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Από φιλιά, πίστεψέ με, είναι χορτάτος :)
Αλλά σε τέτοιες προτάσεις δεν λέμε ποτέ όχι :p

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Από φιλιά, πίστεψέ με, είναι χορτάτος :)
Αλλά σε τέτοιες προτάσεις δεν λέμε ποτέ όχι :p
ο.κ. καλή μου, το φιλί είναι πλέον υπόσχεση, με την πρώτη ευκαιρία.... ;)

τώρα, όσον αφορά εκείνες τις σελίδες με τα pet shops, αλήθεια, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περάσει κάποιο νέο μέλος τα "διόδια" ?? άντεξα όσα περισσότερα μπορούσα, αλλά ομολογώ ότι πέρασα το σαββατόβραδο κλαίγοντας....

ένοιωσα τόσο άσκημα που κατέληξα στο πετ σοπ, που το μόνο πράγμα που με παρηγόρησε είναι ότι αν δεν είχα πάει εκεί τώρα δεν θα είχα τον Σπούκυ, θα μου πεις θα είχα έναν άλλο αντίστοιχο, αλλά αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να "εξιλεωθώ" κάπως....

ήμουν και ίσως είμαι ακόμα τόσο άσχετη που δεν είχα καν σκεφτεί ότι κάλλιστα θα μπορούσα να μπω σε κάποιο site και να υιοθετήσω ένα αδεσποτούλι.... :(

αυτά γι' απόψε... ας μην πέσουμε κι' άλλο.
Καλό ξημέρωμα σε όλους

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Καλως ηρθατε!
Κουκλος ειναι,να τον χαιρεσαι!
Απο τις αγαπημενες μου μικροσωμες ρατσες:)
@mareco,"διασταυρωση τοιχο με ταρατσα":D:D:D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Καλως ηρθατε!
Κουκλος ειναι,να τον χαιρεσαι!
Απο τις αγαπημενες μου μικροσωμες ρατσες:)
@mareco,"διασταυρωση τοιχο με ταρατσα":D:D:D
Ευχαριστώ πολύ!!!
Κουκλί το μαυρούλι που βλέπω. Αγόρι είναι?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Lostris να τον χαίρεσαι τον μικρό.
Απ ότι είδα στο άλλο θέμα στις φωτογραφίες έχω την εντύπωση ότι δεν τον καλλωπίζεις σωστά. Υποθέτω ότι θα γνωρίζεις ότι τα westie χρειάζονται stripping;