Δε με καταλαβαινεις...εαν το σκυλι εκπαιδευτει στο θεμα της τουαλετας σωστα,μετα,οποιοδηποτε πισωγυρισμα θα κοστιζει πρωτα σε εκεινη κ υστερα σε σενα (μιλαμε παντα για να κοπει το οποιοδηποτε κατουροχεσιμο εντος κ ομολογουμενως αυτο ειναι προτιμοτερο για μενα)
...οταν τελικα το εμπεδωσε η Ηρα,το εμπεδωσε ΚΑΛΑ (παραημουν αυστηρη κ γω γιατι ειχα απηυδησει,ειχε φτασει 5 μηνων + κ δεν ειχε αφησει τιποτα ακατουρητο) τεσπα ενα πρωινο ξεκιναμε να κατεβουμε Αθηνα,την βγαζω να τα κανει στον κηπο κ φευγουμε,φτανουμε Αθηνα (2 ωρες διαδρομη) την βγαζω παλι να τα κανει,τιποτα,περναει η ωρα,παει μεσημερι,δεν διαμαρτυροταν αυτη,την αφησα κ γω,παει απογευμα,τιποτα,της βγαζω μια πανα στο μπαλκονι,παλι τιποτα,την βγαζω εξω,παλι τιποτα...τεσπα πηγε βραδυ,κοντεψα να μεινω εγω,λεω μαμωτο τι επαθε το σκυλι κ δεν κατουραει (κατευθειαν ο νους μου στο κακο) να μη στα πολυλογω αφου την εβγαζα συνεχεια,τελικα στις 5 το ξημερωμα που γυρναγα απελπισμενη σαν την αδικη καταρα κ βρηκαμε λιγο γκαζον (μεχρι τοτε δεν παταγα,γιατι σιχαινομουν,δεν βλεπεις κιολας μεσα απτο γκαζον κ ελεγα κατσε μην κολλησει τιποτα εδω που πατανε ολα ταλλα) κατουρησε επιτελους η δυσμοιρη...κ μιλαμε ΚΚΑΑΑΤΤΤΟΟΟΥΥΡΡΗΗΗΗΣΣΣΕΕΕΕΕΕ (κανα 5λεπτο)!
"Φοβοταν" τοσο πολυ (την αντιδραση μου υποθετω) να τα κανει οπουδηποτε αλλου,συμπεριλαμβανομενου κ του οδοστρωματος (εχουμε στο σπιτι εναν μεγαλο διαδρομο που μοιαζει με δρομο κ παρκαρουμε ταμαξια,οπου επισης της απαγορευα να τα κανει) που κρατιοταν σε σημειο που κοντεψε να σκασει μονο κ μονο για να μην τα κανει οπουδηποτε αλλου!