Νεα θα εχουμε αλλα με ποιο κουτάβι δεν ξερω........Θα ξαναέχουμε όμως άραγε;
Γιατι;;;για ποιο λόγο το αρνείται ο εκτροφέας;;;;Kαλημερα παιδια,
Όπως σας ειχα πει ,σας οφειλω μια εξηγηση. Λοιπον ας το πιασουμε απο εκει που το ειχα αφησει. Ειχα παει το κουταβι στον εκτροφεα να του κανει τη θεραπεια και μια κοπρανων να δουμε τι εχει , τη κοπρανων δεν την εκανε ποτε για δικους του λογους που δεν θελω να αναφερω αν και ειχε συμφωνησει , μετα απο αυτο ψιλο τα εσπασα μαζι του και του απαιτησα η αυτο το κουταβι με πληρεις εξετασεις (κοπρανων , αιματολογικες , βιοχημικες) ή αλλο κουταβι , εκεινος επελεξε να μου δωσει αλλο κουταβι μαζι με την δικια μου συμφωνια οποτε θα προχωρησουμε σε αλλο κουταβι όταν εχει. Αυτα πολυ περιληπτικα.
Το κουταβακι ισχυριζετε οτι ειναι καλα , εγω ηθελα και ακομη θελω να δω εξετασεις αλλα δεν προκειται
Καθε ανθρωπος αρα και εκτροφεας κινειται διαφορετικαΦαντάζομαι η μικρή είναι στο εκτροφείο μια και εν τέλει ο Asmodeus θα πάρει άλλο κουτάβι από επόμενη γέννα. Τους λόγους που δεν κάνει ο εκτροφέας πλήρεις εξετάσεις τους εξήγησε στον Asmodeus και, όσο κι αν πραγματικά θα ήθελα να τους μάθω, σέβομαι την επιθυμία του να μην μας τους πει...
Δε μου αρέσει ο τρόπος που κινείται ο εκτροφέας (όχι ότι ξέρω και πολλά για εκτροφείς αλλά από αυτά που ξέρω είχα σχηματίσει μια τελείως διαφορετική εικόνα).
Δε διαφωνώ καθόλου απλά μια αίσθηση διατυπώνω, ούτε καν γνώμη... Άλλωστε δεν μπορώ να ξέρω, μόνο εσύ ξέρεις...Καθε ανθρωπος αρα και εκτροφεας κινειται διαφορετικα