@reinmeister2 πραγματικά,διαρρήκτες αν έμπαιναν λιγότερη ζημιά θα έκαναν!!! πω πωωω...... θα πέθανα να δω τη φάτσα σου την ώρα που το αντίκρισες!!
apo ta kalitera!!!!!...αλλα αυτο δεν ηταν το χειροτερο...η φαση που ο μαλακας παραλιγο να δει αυτο το ασπρο φως που βλεπουν στον τουνελ οι ετοιμοθανατοι ηταν με ενα καινουριο μου μηχανακι...
εμ το πα η εχεις σκυλο η δεν εχεις. . .@Eirini-Fontas respect...
Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες!
αν ρωτας εμενα κατι χιλιαρικα μας φυγανε θυμαμαι. . .ποσο πηγε η ζημια??
Ολα μαθαινονται Εχω δει και κουταβι μαθημενο με παππου εκ γεννετης σχεδον, με το που αναβε τηλεοραση, να στεινεται στον καναπε και να περιμενει να ερθει το φαϊ. Το εβγαζες εξω και παθαινε πανικο, αλλα απο καναπε και τηλεοραση ηξερεΝα δει καμια σειρα τρωγοντας σκληρη τροφη
Εξαρτάται το κουτάβι. Δεν είναι όλα υψηλής ενέργειας. Ούτε χρειάζονται όλα αυλή και παιδιά για να κάτσουν ήσυχα μέσα στο σπίτι μετά. Ότι ζημιές έκανε ο δικός μου (εκτός τον καναπέ παραπάνω και τα πρώτα λουριά για βόλτα) τις έκανε επειδή δεν ήξερε τι είναι μασουλητήρι και τι όχι. Κάτι λίγο η αλλαγή δοντιών κάτι λίγο που δεν είχαμε προετοιμαστεί κι εμείς ότι οτιδήποτε τοποθετημένο κάτω από ορισμένο ύψος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανακούφιση των ούλων, έγιναν κάποιες ζημιές, ορισμένες καθόλου ευκαταφρόνητες οικονομικά. Και μιλάμε για ένα κουτάβι μέσης ενέργειας - κι ολίγον προς τα πάνω. (τον ακούραστο είχε...)Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένα κουτάβι μόνο του πολλές ώρες; Δεν είναι αναμενόμενο με την ενέργεια που έχουν; Είναι θέμα εκπαίδευσης, ή απλώς θέμα βαρεμάρας; Μιλάω για κουτάβι όχι για σκύλο που έχει περάσει την πρώτη νιότη.
Μα το ιδιο δεν ειπα κι εγω;;; Ο,τι φτανει θα το μασουλησει, γρατζουνισει κλπ. Λογικο δεν ειναι όταν είναι μόνο του για ώρα; Τι να κανει, να διαβασει εφημερίδα;Εξαρτάται το κουτάβι. Δεν είναι όλα υψηλής ενέργειας. Ούτε χρειάζονται όλα αυλή και παιδιά για να κάτσουν ήσυχα μέσα στο σπίτι μετά. Ότι ζημιές έκανε ο δικός μου (εκτός τον καναπέ παραπάνω και τα πρώτα λουριά για βόλτα) τις έκανε επειδή δεν ήξερε τι είναι μασουλητήρι και τι όχι. Κάτι λίγο η αλλαγή δοντιών κάτι λίγο που δεν είχαμε προετοιμαστεί κι εμείς ότι οτιδήποτε τοποθετημένο κάτω από ορισμένο ύψος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανακούφιση των ούλων, έγιναν κάποιες ζημιές, ορισμένες καθόλου ευκαταφρόνητες οικονομικά. Και μιλάμε για ένα κουτάβι μέσης ενέργειας - κι ολίγον προς τα πάνω. (τον ακούραστο είχε...)