ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σκέφτηκα και εγω αυτο που ειπε η μιλου, οτι στη barf δίνουν αυγο με το τσοφλι..
Το μοναδικο ανανησυχητικό θα ήταν μήπως έφαγε τσόφλι κομματάκι και ήταν αιχμηρό όταν θα το κατάπινε..
Αλλα εφόσον δεν σου έχουν πει τίποτα ως τώρα ..,το πολύ πολύ να κάνει καμια διάρροια..

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
η και να τρυπήσει τον οισοφάγο , να γδάρει το στομάχι και να καρφωθεί σε κανένα έντερο.

σε αυτή την περίπτωση τι κάνεις άραγε ??????

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Βρε παιδιά είναι δυνατόν να γίνουν όλ'αυτά μένα τσόφλι :shock::shock:
Όταν πάνε και τρώνε ξύλα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο δηλαδή θα πρέπει να φρικάρουμε;;

Ντάξει, σκυλιά είναι, καλό να προσέχουμε αλλα δεν γίνεται να είσαι 24/24 πάνω απο το κεφάλι του:)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
σας εχω πει την ιστορία με ένα σκυλί μου που πνίγηκε τρώγοντας καρπούζι????

δεν σας την έχω πει

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
:shock::shock::shock: Για πες, για πες!

(Χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα, κι εμένα έχει τύχει να πνίγεται πχ ο πατέρας μου που έτρωγε πορτοκάλι και στραβοκατάπιε, δε θα κόψω όμως τα πορτοκάλια ;))

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εμένα πάντως την τελευταία φορά που πήγαμε στην παραλία έφαγε 1 κιλό βότσαλα (ήταν αρμυρά και τα πέρασε για σνακ). :rolleyes:
Το πήρα χαμπάρι την άλλη μέρα όταν άκουσα να πέφτουν οι κοτρόνες μαζί με τα κόπρανα. Επί 3 ημέρες νόμιζα πως το σκυλί είχε καταπιεί νταμάρι! :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ναι αλλά τα βότσαλα της παραλίας είναι στρογγυλέμενα

δεν είναι μυτερά

εγώ εναν υπέρηχο θα τον εκανα να σας πω την αλήθεια

λοιποοοοοοοοοοοοοοον

κάθομε στην βεράντα και τρώω καρπούζι (ένα ολόκληρο) και η σκύλα στα πόδια μου

ένα κομμάτι εγώ δύο αυτή :D:D:D:D

σε κάποια φάση την ακούω να βήχει και αφού την έβρισα που έτρωγε γρήγορα συνέχισα να τρώω

να μην τα πολυλέω έβηχε έντονα για κάμποση ώρα οπότε την πέρνω αγκαλειά , την γυρίζω ανάποδα (ευτυχώς ήταν μικρόσωμη καμιά 36 κιλά) και την κούναγα πάνω κάτω σαν μωρώ που πνίγετε αν έχετε υπόψεις σας.

τελικά φτύνει ένα κομμάτι τεράστιο και αφού άρχισε να αναπνέει κανονικά συνέχισε να τρώει :D:D:D:D

μετά μου είπαν ότι γενικά είναι πολύ εύκολο να πνιγείς από καρπούζι.

(αλήθεια - ψέμματα δεν ξέρω)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ελα βρε Λιζα δεν εχει παθει τιποτα...,εκεινη την ωρα αν ηταν..,τωρα τελος..;)

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Εμένα πάντως την τελευταία φορά που πήγαμε στην παραλία έφαγε 1 κιλό βότσαλα (ήταν αρμυρά και τα πέρασε για σνακ). :rolleyes:
Το πήρα χαμπάρι την άλλη μέρα όταν άκουσα να πέφτουν οι κοτρόνες μαζί με τα κόπρανα. Επί 3 ημέρες νόμιζα πως το σκυλί είχε καταπιεί νταμάρι! :lol:
Κάνει bunjee, τρώει βότσαλα,.....
Τι άλλο θα ακούσουμε απο τον Iggy :shock::shock::shock:
Ο "σκύλος είναι περί-πτωση-" :D:D:D:D:D

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Εγώ να ρωτίσω κάτι επι του θέματος;;
Απο ξηρούς καρπούς τι μπορούμε να δίνουμε;
Αμύγδαλα (ανάλατα φυσικά); Φυστίκια (αιγίνης/αράπικα), αποξιραμένα φρούτα (μπανάνα, βερίκοκο, σταφίδα...), φουντούκι, ..........
Νομίζω ότι οι ξηροί καρποί γενικά δεν προσφέρουν κάτι στο σκύλο.
Τα σταφύλια και οι σταφίδες απαγορεύονται και από ξηρούς καρπούς Macadamia nuts και καρύδια.(δες πρώτη σελίδα)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Canine Taboos από το Νational Geographic!

Ποια τρόφιμα μπορούν να δηλητηριάσουν το σκύλο μας? Από ποια ποσότητα και πάνω μπορεί να είναι τοξικά? Δείτε τα τρόφιμα, κάντε «κλικ» πάνω στο κάθε ένα και μάθετε ποια μπορεί να βλάψουν το σκυλο σας!

Canine Taboos (view interactive)

Πόση σοκολάτα μπορεί να είναι …πολύ για το σκύλο? Εξαρτάται από το είδος της σοκολάτας και τα κιλά του σκύλου σας! Ρίξτε μια ματιά στον πίνακα!

Chocolate Chart