ΕΙΜΑΙ Η "ΣΚΥΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ?

liajoe

Well-Known Member
Τι να πώ :(

Τι γίνετε αν σκεφτούμε Erin Brokovich?
Και εκείνη δεν είχε στον ήλιο μοίρα αλλά τώρα,
διευθήνη το μεγαλύτερο δικηγορικό γραφειό για
την διάσωση του περιβάλλοντος...(ελπίζω να το έγραψα σωστά :rolleyes:)

Anyway, θέλω να πώ, είμαστε τόσο μόνοι μας εδώ στη Ελλάδα?
Πάντως αρκετοί από το φόρουμ προσφέρθηκαν να την στυρίξουν,
ακόμα και να πάρουν την θέση της :cool:, Μπράβο τους :)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οχι δεν ειμαστε. Αλλα καλο ειναι καποιοι που μπορουν να κανουν την αλλαγη. Η να βοηθησουν αυτους που εχουν αναγκη.. εχω περασει αντιστοιχη κατασταση (και οχι για δουλεια αλλα για πτυχιο και ξερω οτι ναι.. αυτοι που μπορουν, δε νοιαζονται) και μελος της οικογενειας μου περναει ακομα... Ισως οφ τοπικ αλλα σημαντικο για να καταλαβουμε ποσο αδικη ηταν η επιθεση. Οσοι ειναι υπαλληλοι και εχουν πεσει σε κακα αφεντικα ξερουν ποσο μονος εισαι. Υπαρχει η επιθεωρηση εργασιας για προστασια υπαλληλων, αλλα το αφεντικο του μελους της οικογενειας μου κοκορευεται δημοσια οτι εχει κονε και κανεις δεν μπορει να τον πειραξει.:mad::mad: Προσπαθησε καποιος στο παρελθον αλλα τζιφος.. Καταλαβες σε αυτη τη χωρα ειναι μαγκια να εισαι καθικι και να τη γλιτωνεις. Το κοκορευεσαι κιολας. Αυταα..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Η αλήθεια είναι ότι το να καταγγείλεις το αφεντικό σου είναι αυτοκτονία στην Ελλάδα... :(
Παρ' όλα αυτά είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να οργανωθούμε και να βρούμε έναν τρόπο να καταγγείλουμε το τέρας χωρίς να εκτεθεί η puppylove.
Το θέμα, όμως, είναι... θέλει?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Με συγχωρείτε βρε παιδιά… ΠΩΣ βγάλατε το συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος που βασανίζει τα ζώα του είναι εργοδότης του/της Puppylove και μάλιστα βασιστήκατε εκεί για να τεκμηριώσετε άποψη? Έγραψε πουθενά ο/η Puppylove ότι φοβάται να μην χάσει τη δουλεια του/της? :confused:

Ο λόγος που δεν θέλει να προβεί σε καταγγελία είναι ΑΛΛΟΣ:

[B]Puppylove[/B] said:
1, 2, 4 γίνονται όπως τα λες, καταγγελία δεν θα κάνω κοιτάξτε γύρω σας ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Νομίζεις πως η αστυνομία ενδιαφέρεται για σκυλιά που κακοποιούνται? Εδώ δεν ενδιαφέρονται για τα παιδιά μας. Μην επιτίθεσαι, δεν κάνω τίποτα λάθος πέρα από το ότι δεν τον καταγγέλω.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Είναι προφανές Κατερίνα... εφόσον το υποθέσαμε και δεν το διέψευσε...
όταν ο kotsidas έγραψε
Πιστευω οτι η κοπελα εγραψε εδω 1ον για να σωσει τα κουταβια και 2ον μπας και βρεθει κανας χριστιανος-μωμεθανος-βουδιστης και της δωσει καμμια ιδεα πως θα γλιτωσει και τη σκυλα χωρις να εχει επιπτωσεις στο εργασιακο της περβαλλον.
η κοπέλα απάντησε
Ευτυχώς που κάποιοι καταλαβαίνουν......
Τώρα αν δεν ισχύει τι να πω... Πιστεύω ότι τόσες φορές που αναφέρθηκε θα έπρεπε να το είχε διαψεύσει. Όχι ότι το επιβεβαίωσε κιόλας...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
απο συλλογικά όργανα οι καταγγελίες έχουν μιά ελπίδα να μην βγούν πολύ ξινές έως και πικρές στον καταγγέλοντα
όπως και να τελεσφορήσουν με την καταδίκη του καταγγελόμενου

δεν κάνουμε ένα σωματείο εδώ στο φόρουμ? 20 άτομα χρειάζονται και είμαστε πολλά περισσότερα

θα αναλαμβάνουμε τέτοιες υποθέσεις.
που υπογράφω???

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Επιθεωρηση εργασιας, χα, χα, χα, χα, χα ,χα. Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε;
Για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι εχουμε χασει την μπαλα. Ποιο ειναι το ζητουμενο;
1ον Να μην υποφερει το σκυλι και
2ον να μην εχει σοβαρες συνεπειες η κοπελα.
Αν καταλαβα καλα ειναι στην Αθηνα. Ας επικοινωνησει καποιος πιο εμπειρος στο θεμα μαζι της, να παει να ριξει μια ματια, και μετα να κριθει ποια ειναι η καταληλοτερη κινηση να γινει.
Μπορει να μην ειναι η καταγγελια. Γιατι δεν μου λεει κατι, να πληρωσει μετα απο 4 χρονια καποιος ενα μικροποσο και να διμιουργηθει δεδικασμενο αν δεν ξερω σε τι ωφελησε το σκυλο.
Εμεινε με το βασανιστη; Φωλιαστηκε; Πηγε διακοπες επ' αοριστο σε κανα βουνο; Κατεληξε σε καμμια κλουβα μαζι με αδεσποτα;
Μπορει ομως και να ειναι, αλλα αυτο δεν το ξερουμε.