"Δώρα" που σας έχουν φέρει οι σκύλοι σας

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
πώπω σε φαντάζομαι :D:D

εκεί που πήγαμε διακοπές στο διπλανό κτήμα είχαν ένα ξύλινο σπιτάκι και καλά για το βοσκό αλλά μάλλον τουαλέτα δεν είχε και τα έκανε έξω, τα είχα δει (ήταν και τεράστια!!) φαντάζομαι το μωρό σου να περνάει στο διπλανό κτήμα :p:p:p
που ; Που; Που;
Να τη φερω στα γενεθλια της να της κανω εκπληξη:p
να σβησουμε κ κερακι...:p
μπλιαααααξ!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Η Ρούνη μέχρι στιγμής τίποτε της...προκοπής...
(κάτι ξυλάκια, κουκουνάρια, πέτρες...., αλλά αυτά τα κρατάει για τον εαυτό της...)
Ο Άρης, πρόσφατα, σε μια βόλτα μας, μια φωτογραφική μηχανή μέσα στη θήκη της, την οποία θα είχαν χάσει τίποτε τουρίστες και την ανακάλυψε κάτω από ένα παγκάκι...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Η Ρούνη μέχρι στιγμής τίποτε της...προκοπής...
(κάτι ξυλάκια, κουκουνάρια, πέτρες...., αλλά αυτά τα κρατάει για τον εαυτό της...)
Ο Άρης, πρόσφατα, σε μια βόλτα μας, μια φωτογραφική μηχανή μέσα στη θήκη της, την οποία θα είχαν χάσει τίποτε τουρίστες και την ανακάλυψε κάτω από ένα παγκάκι...
θέλω κι εγώ ελληνικό κλεφτόσκυλο :D
μοιραζόμαστε γονίδια με τα ντόπια σκυλιά μας....:D:D

us'ton

Active Member
5 Αυγούστου 2011
35
0
Torino
Σκυλος μου ο Thull το '76 στην Ολλανδια στην εκπαιδευση στην ευρεση του κουτιου στο δασος βρηκε εναν νεκρο 25 χρονων που εμεις δεν ειχαμε αντιληφθει , ο σκυλος τον μυρισε και πηγε μεχρι εκει , εμεις παραξενευτηκαμε που κατευθυνθηκε σε τοσο λαθος κατευθυνση ο σκυλος , πηγαμε εκει που μυριζε ο σκυλος και τον βρηκαμε . Πηραμε την αστυνομια δωσαμε καταθεση αλλα δεν μαθαμε περισσοτερα για την υποθεση .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ