"Δώρα" που σας έχουν φέρει οι σκύλοι σας

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
Εμενα συχνα μου φερνει....μπελαδες... οταν μπαινω σιγα σιγα σπιτι μου,
επειδη εχω αργησει γαυγιζει σαν παλαβη, μετα ξυπναει και η γυναικα μου
και γαυγιζουν δυο παλαβες μαζι διπλα διπλα...
Α!! και κουκουναρια μου φερνει, πολλα κουκουναρια...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το χειροτερο που μου εχουν φερει ειναι ποντικι και μαλιστα στην αρχη οπως το εβλεπα απο
μακρια ελεγα απο μεσα μου, μα αυτο το παιχνιδι μοιαζει τοσο πολυ σε αληθινο. Μολις πλησιασα
και στροφαρισε το μυαλο καταλαβα οτι δεν ειναι παιχνιδι και μια αηδια μου ηρθε.
Εχουν βρει και μου εχουν φερει σκοτωμενο κουκουβαγιακι, σαμιαμιδια που τα στριμωχνουν στις
γωνιες και κουκουναρια.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Εμένα ένα σαμιαμίδι και μία λιβελούλα... ευτυχώς ζωντανά και τα δύο διότι δεν ήξερε τι να τα κάνει....!
Αλλά έχει φερμάρει και μία ποντικότρυπα για ώρα.... ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν δεν την ξεκόλλαγα από κει... ούτε να το σκέφτομαι, αλλά με τα terrier είναι αναμενόμενο... όπου ποντικός η Βασίλω πρώτη! :D

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Πριν καμια βδομαδα στη θαλασσα μου ειχε φερει Πακετο με τσιγαρα (Marlboro) που μεσα ειχε αρκετα.
Το θεμα ειναι πως δεν καπνιζω....

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Είμαι σίγουρη πως αν είχε την ευκαιρία θα έφερνε κανένα ποντίκι.., μέσα στο σπίτι όλα τα παιχνίδια τα οποία τα έχει "σκοτώσει" όλα..ή είναι σπασμένα μασουλιμένα ή τα αρκουδάκια σκισμένα που του έχει βγάλει όλο το βαμβάκι (ιεροτελεστία αυτό)..που "εσύ" το ξανά ράβεις και φτου και από την αρχή..

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Οσα αλλα σκυλια ειχα κανενα δεν μου εφερνε τιποτα εκτος απο τα παιχνιδια του! Τα μικρα μου το καλοκαιρι μου εφεραν εναν ποντικο και επειδη ημουν μεσα στο σπιτι για λιγο με περιμεναν ακριβως απ'εξω με το ποντικι στα ποδια.
Ευτυχως που μου κοψε και εκλεισα την πορτα για να μην λερωσουν επειδη παιζαμε εξω αλλιως θα μου το φερναν και στο κρεβατι για να μου το δειξουν! Μπλιαααχ!!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Οτι βρει σκάβωντας... Ποντίκια, μαμούνια τέτοια. Το καλύτερο ήταν βράδυ στο χωριό που έχει πιάσει τζιτζίκι από το φτερό (πώς το έκανε ούτε ξέρω!) κ κείνο ταταρίζει σαν διάολος ενώ η Τσίλι τρέχει από δω κ από κει!

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
εχουμε παει προχτες σε ενα pet shop να παρουμε κανα παιχνιδι,ο μικρος ειναι στο λουρι και τον εχω απο κοντα μου,με τα πολλα ψωνιζουμε και οταν ειναι να φυγουμε,ο υπευθυνος με στυλακι με ρωταει δε θα τα πληρωσετε ολα?νευριασμενος του απανταω λεγοντας του οτι εχουμε πληρωσει ελε ομως που ο μικρος ειχε στο στομα του ενα κοκκαλο να και σε τετοια γωνια πουηταν δεν φαινοταν τιποτα,μιλαμε για μεγαλη ντροπη...αν και μετα που το σκεφτομουν εκτος του οτι γελαγα καθολη τη διαρκεια στο μαγαζι μου εκανε εντυπωση του οτι ηταν τοσο ησυχος......

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Νάνα (Χάσκι) => Μια κότα μισοφαγωμένη από αγρόκτημα κοντά εκεί που μάς φιλοξενούσαν πριν τέσσερα πέντε χρόνια. Φύγαμε το ίδιο βράδι με την κότα στο πορτ παγκάζ.

Λόλα (Γκρένενταλ) => Ο γείτονας ήταν κονικλοτρόφος. Σε ηλικία δύο ετών έφερε απ' την αυλή του δεν ξέρω που το βρήκε και πως γιατί ήταν σε κλουβιά ένα μαύρο νανάκι το οποίο έβαλε στη μπανιέρα μου και το είχε αγκαλιάσει σα να ήταν μωρό πως δεν έπαθε κανένα εγκεφαλικό το δύσμοιρο δεν ξέρω. Επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του ο οποίος είδε και το βιντεάκι απ' το κινητό μου και δεν το πίστευε.

Βον (Λάσα Άπσο) => Ένα περιστέρι το οποίο κατέβασε αφού ο ίδιος ανέβηκε δεν ξέρω πως σε ένα δεντράκι.

Αντέλ (Σέτλαντ) => Μία ζάμπα. Παιδιά δεν ξέρω πως τα λένε, στα Γιάννενα πάντως έτσι το είχε πει η γειτόνισσα που το είδε. Είναι ένα πολύ μεγάλο βατράχι που υποτίθεται ότι είναι δηλητηριώδες.

Λούσσυ (Ροτ) => μάς έφερε με την κοπέλα μου στις προηγούμενες διακοπές μια κότα που ξεψυχούσε εκείνη την ώρα και δεν την άφηνε κιόλας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Μου φερνει οτι αηδια υπαρχει, το μονο χρησιμο που εφερε μια φορα ηταν ενα κινητο που εκλεψε απο μια κοπελα στο σκυλοπαρκο, ευτυχως εχει μαλακο στομα και της το παραδωσαμε αθικτο :p

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Δηστυχως.. ενα γατακι.. δεν το προλαβαμε.. ηταν ακαριαιο
και ενα περιστερι.. ολοζωντανο ευτυχως, ειχε πεσει απο την φωλια του.. αυτο σωθηκε..

και η Ζαιρα.. ενα κλεμενο σουβλακι απο χερι ανθρωπου .. αλλα δεν το μοιραστηκε.. περασε απο μπροστα μας με τρεχοντας με καμαρι.. :/

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Χμ... Αυτά που πρωτοθυμήθηκα ...
Μία ουρά σαύρας η οποία ουρα και σπαρταρούσε .Την είχε αφήσει έξω από την πόρτα και μας την έκανε έκπληξη .Η σαύρα ζει και βασιλεύει αν και α-ουρη!
Τους πρώτους μήνες που την είχα και είχα πρωτοπάρει το λουρί που προεκτέινεται ...μέχρι να το μάθω ...έιχε βρει σε ένα στενό ,έναν παστομένο μπακαλιάρο (που μαλον καμία γάτα τσίμπησε από σκουπιδοντενεκε) και τριβώταν πάνω του (σημάδι ότι λατρεύουν την μυρωδιά και θέλουν αν κρατήσουν την κολώνια ...) .Μέχρι να φτάσω ...μοσχοβολούσε ...παλιό ,ψόφιο ,παστωμένο ,λαδερό ψάρι .Ποιός δεν θέλει τέτοια άρωμα πάνω του?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
εμενα τιποτα...να ανησυχω?:(
μονο που της αρεσει να τριβεται σε πτωματα και ανθρωποκακα:p
η μουλαροβρωμιαρα!!!!!
πώπω σε φαντάζομαι :D:D

εκεί που πήγαμε διακοπές στο διπλανό κτήμα είχαν ένα ξύλινο σπιτάκι και καλά για το βοσκό αλλά μάλλον τουαλέτα δεν είχε και τα έκανε έξω, τα είχα δει (ήταν και τεράστια!!) φαντάζομαι το μωρό σου να περνάει στο διπλανό κτήμα :p:p:p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μα τί είναι αυτή η μανία με τα ανθρωποκακά :mad::mad:
Μην βρει πουθενά η δικιά μου...ούτε φιλέτο να έβρισκε δεν θα έκανε έτσι για να το φάει!! Και για τα αρνίσια δε λέει όχι :cool:
Γάτας και σκυλίσια της είναι αδιάφορα...ευτυχώς! Πόση κοπρολαγνεία να αντέξεις??? :D

Το πιο ντροπιαστικό που μου είχε φέρει στην Αθήνα ήταν οι κάλτσες του γείτονα...είχε περάσει από το μπαλκόνι μου στο δίπλα και του είχε πάρει τις κάλτσες (είχε ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα)....
Μια άλλη φορά μου έφερε ένα σπουργίτι :( όταν το άφησε προσπάθησε να πετάξει αλλά δεν τα κατάφερε και χώθηκε πηδώντας μέσα στη στοίβα των ξύλων για το τζάκι που έχουμε στον κήπο. Προσπάθησα να το βρω αλλά ήταν αδύνατον, παραλίγο να μας καταπλακώσουν τα κούτσουρα δεν ξέρω τι απέγινε :(
Πολλές φορές μου φέρνει κομμάτια ψωμί που έχουμε ξεχάσει πάνω στο τραπέζι και τα βουτάει το κλεφτρόνι.

Ο Άρης έχει φέρει μια φορά μια ακρίδα από τον κήπο - μπλιαχ! Μάλλον νεκρή τη βρήκε, αν ήταν ζωντανή θα τον τρόμαζε και δε θα την πλησίαζε. Όποτε βγαίνει στο μπαλκόνι φέρνει φύλλα και ξυλαράκια και τα απλώνει παντού στο σπίτι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ