"Δώρα" που σας έχουν φέρει οι σκύλοι σας

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Σήμερα είχα την χαρά να το πω..να μου φέρει ο Ερμής το πρώτο του δώρο. Είχαμε πάει στο κτήμα και ξαφνικά τον βλέπω να σκαλίζει κάτι πέτρες με μανία, να τινάζει το κεφάλι μια δύο φορές και να μού ρχεται κορδωμένος, τρέχοντας με χαρά ...και να κρατάει στο στόμα του εναν ποντικό:eek::mad:. νααα ..με το συμπάθιο..:mad:. Σταματάει μπροστά μου και με κοίταζε με τον ποντικό στο στόμο. Αμέσως άνοιξα το λάστιχο με το νερό (γιατί οταν το βλέπει τον πιάνει υστερία να παίξει) και αφήνει τον ποντικό. Τον μαζέψαμε και τον πετάξαμε. Δεν τον μάλωσα ..καλά έκανα ??Επίσης τσεκάραμε τον ποντικό και δεν τον είχε δαγκώσει να φανεί σάρκα. Να ανησυχήσω λέτε για κάτι ??
Πάντως δεν θα τον ξαναφιλήσω μέχρι να ξεχάσω οτι είχε στο στόμα τον ποντικό:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
ο μπαμπης εχει φερει 10αδες/συνηθεια ειναι
Να ο κοντός...και δεν του φαινόταν:D. Μάλλον να το συνηθίσω λες ε ?
Τι υπερηφάνεια που την είχε όμως...εντύπωση μου έκανε.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ο κοντος μη ξεχνας οτι ειναι εργαλειο!!!ασε που αμα παρει χαμπαρι δε ξεκολαει μερες
εμενα μου χει φερει και κουνελι και κοτα

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Μολις εχθες ειχαμε μια μικρη περιπετεια... Τον πηγα βολτα και εσπασε το κρικακι απο το λουρι του και εφυγε τρεχοντας. Επαθα ενα μικρο σοκ, ετρεξα προς το μερος του και τον βλεπω να κυλιεται πανω σε κατι. Τον φωναζω και ερχεται τρεχοντας με αυτο το κατι στο στομα. Οταν συνειδητοποιω οτι ειναι ψοφιο ποντικι παθαινω 10 εμφραγματα και αλλα τοσα εγκεφαλικα. Περιττο να σου πω οτι βρωμαγε και ο ιδιος σαν ψοφιο μετα. Γυησαμε στο σπιτι, τον εκανα μπανιο με μπολικο σαμπουαν, του εβαλα μια ειδικη κολωνια για σκυλους που δεν ειχα ξαναχρησιμοποιησει, και του εδωσα να φαει κατι μπισκοτα με γευση μεντα που καθαριζουν τα δοντια και την αναπνοη. Το σιχαμα, θα με πεθανει καμια ωρα!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
ασε που αμα παρει χαμπαρι δε ξεκολαει μερες
Σε αυτό έχεις δίκιο ..μέρες είχε κολλήσει σε εκείνο το σημείο, όλο γύρναγε και ξαναγύρναγε εκεί και μύριζε συνέχεια στο τοιχάκι με τις πέτρες.

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
ααααα για μενα ειναι αυτο!!πιο παλια ταιζα ενα αδεσποτο και μου ειχε φερει μια παπια ζωντανη την οποια και φαγαμε τα χριστουγεννα αχαχα κατι γυαλια ποιος ξερει ποιος τα κλαιει..ποντικια ενοειται!! παντοφλες παπουτσια των γειτωνων και πολλα αλλα!!τρομερος σ λεω!!μαγαζι ανοιξα!!αχαχα

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
του εδωσα να φαει κατι μπισκοτα με γευση μεντα που καθαριζουν τα δοντια και την αναπνοη.
Σιγά που θα δώσω και μέντα στην ποντικομαμή.:D

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Εμένα ο Ελβις μου έχει φέρει τα κλειδιά μου και κάτι σκατούλες γάτας, πιάνεται;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Σπουργιτάκι που είχε πέσει από την φωλιά του:( ήρθε η μαντάμ μέσα στην καλή χαρά με πούπουλα να εξέχουν από το στόμα...
Μια φρίκη την έφαγα (και δύο μπορώ να πω)

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Εμένα ο δαίμονας μου έχει φέρει ένα φανελάκι της γειτόνισσας(είχε ανοιχτή την μπαλκονόπορτα) και μετά ζήτησα 1000φορές συγνώμη απο την ντροπή μου αλλα της άξιζε γιατί μια μέρα την άκουγα που με κορόιδευε η γαιδάρα :p και μια μέρα πήρε απο το περίπτερο κάτι φουντούνια και φυσικά τα αγόρασα γιατί ο αρχικλέφταρος την έκανε την σακούλα μες τα σάλια!!! ντροπήηηηηηηη!!!το χλίτσι είναι αδρανές..δεν ασχολείται με δωράκια!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το Μουφ είναι πολύ διαφοροποιημένο και σοφιστικέ. Δεν κυνηγάει απολύτως τίποτα εκτός αν είναι για να παίξει και γενικώς το μόνο πράμα που θα βάλει στο στόμα του είναι πάντα αυτό που θεωρεί φαγώσιμο. Αν είναι λοιπόν φαγώσιμο εγώ δεν έχω διάφορο σ' αυτό που να χτυπηθώ χάμω, επομένως το Μουφ δεν είναι και πολύ των δώρων. Μερικά γλειψίματα και πολλά μου...:rolleyes:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Προχθές μου ήρθε με μια ψόφια κότα στο στόμα. Αν τον βλέπατε με τη καμάρι περπατούσε με την κότα στο στόμα του θα γελάγατε 18 εβδομάδες. Τον μάλωσα και ευτυχώς του την πήρα ευκολότερα από ότι έλπιζα γιατί δεν θέλω να μάθει να τρώει κότες. Μπορεί να μην έχουμε τώρα δικές μας αλλά θα έχουμε κάποια στιγμή και θα είναι πρόβλημα.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Να ο κοντός...και δεν του φαινόταν:D. Μάλλον να το συνηθίσω λες ε ?
Τι υπερηφάνεια που την είχε όμως...εντύπωση μου έκανε.
οχι.... να μην το συνηθησεις! :/

το να βρει μια ψοφια γατα η ενα ψοφιο πουλι κατα βαση θα ειναι απο φυσικα αιτια η απο καποια επιθεση...
και αμα ειναι ημερων ψοφιο ισως απλα το πειραξει λιγο.. (αν και ποτε δεν ξερεις)

να μην αφησετε ποτε τα σκυλια να πιανουν στο στομα τους πλασματα ψοφια που ο ανθρωπος τα κυνηγαει με δηλητηρια
ειναι παρα πολυ επικινδυνο!!!
σαν παραδειγμα να σου φερω τον ΓΠ(εκθεσιακο) ενας θειου μουτ που απλα και μονο παιζοντας με ενα μονο ποντικι που ειχε βρει για καποια ωρα δηλητηριαστικε και πεθανε (το ποντικι ειχε φαει δηλητηριο απο του γειτονα και πεθανε μεσα στην αυλη του θειου)

Προσοχη με αυτα ειδικα αν εχετε γειτονες δηλητιριαστες η γενικα δεν ειστε σε μερος απολυτα ασφαλες

Last edited:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εμένα ευτυχώς δεν μου φέρνει τίποτα πέρα από τα παιχνίδια του μόλις με βλέπει.
Και παίρνει κι ένα ύφος "κοίτα! στο φέρνω μόνος μου να μην κουραστείς, αλλά θα παίξουμε;"

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Οντως αυτο με τα ποντικια κ τα δηλητηρια ειναι πολυ επικινδυνο. Οταν μου εφερε το ποντικι πηρα τηλ τν γιατρο να τν ρωτησω, κ μου ειπε οτι υπαρχει περιπωση να δηλητηριαστει. Μεχρι να περασει καποια ώρα κ να δω οτι ειναι καλα μου πηγε η ψυχη μου στην Κουλουρη

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
καλο ειναι να μελετηθουν καποιοι τροποι επιβραδυνσης της απορροφησης του δηλητηριου απο οποιους εχουν τετοιους φοβους αν ειναι σε παραξενη περιοχη
θα βοηθησουν πολυ το σκυλο τους αν ποτε χρειαστει

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Η Λώρα μόνο μπαλάκια κ φρίσμπι μού φέρνει - τα δικά της όμως, γιατί, είπαμε είναι κ σιχασιάρα...:p:p
Κι εμένα ο μικρός μου φέρνει τα δικά του παιχνίδια... μόνο (κάλτσες, σαγιονάρες κ.λπ τα κλέβει - έχει διαφορά)
Εκτός από ένα... ένα λιονταράκι... Αυτό δεν μου το φέρνει ποτέ. Πορώνεται μάλιστα τόσο πολύ μαζί του που ξεχνάει να φάει, ξεχνάει ακόμα και να με ακολουθήσει σ' όλο το σπίτι όποτε του το δίνω και κάθεται και παίζει σαν χαζός μόνος του στην κουζίνα με αυτό. :confused: Αν κουραστεί ξαπλώνει όλος πάνω του και κοιμάται. Σκέφτομαι να μην του το ξαναδώσω, να το χρησιμοποιώ για επιβράβευση, μιλάμε για μεγάλη πόρωση!

Ο μεγάλος δεν μου έχει φέρει ποτέ απολύτως τίποτα.

Είναι προβληματικά τα δικά μου? :p

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ