Δυστυχως...δαγκωσε!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
στελιο οσον αφορα το πρωτο σκελος αν διαβασεις στην αρχη του κειμενου τον σκυλο τον ειχα στο λουρι μαζι μου!για κακη μου τυχη ομως (και αλλη)ειχα σακαταμενη μεση και στην ουσια ολες αυτες οι αποτρεπτικες κινησεις που επρεπε να τον μαζεψω γρηγορα μολις αντιληφθηκα οτι παει να χαθει ο ελεγχος δεν εγιναν,η ναι εγιναν κατοπην εορτης!με την τελευταια παραγραφο θα συμφωνησω.σιγουρα εχω κανει λαθη δεν ειμαι τελειος!τα περισσοτερα περιθωρια βελτιωσης τα εχουμε εμεις οι ιδιοκτητες αλλωστε!
Μια χαρά. Ξέρεις τον σκύλο σου, ξέρεις τον εαυτό σου.
Μην το αδικήσεις τον σκύλο σου.
Η επόμενη φορά εύχομαι να μη σε βρει κατόπιν εορτής.

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
Μια χαρά. Ξέρεις τον σκύλο σου, ξέρεις τον εαυτό σου.
Μην το αδικήσεις τον σκύλο σου.
Η επόμενη φορά εύχομαι να μη σε βρει κατόπιν εορτής.
εγω να δεις ποσο το ευχομαι :D!και οχι μονο σε μενα αλλα σε κανεναν!για αυτο αλλωστε μπηκα και ειπα τον πονο μου!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
στελιο οσον αφορα το πρωτο σκελος αν διαβασεις στην αρχη του κειμενου τον σκυλο τον ειχα στο λουρι μαζι μου!για κακη μου τυχη ομως (και αλλη)ειχα σακαταμενη μεση και στην ουσια ολες αυτες οι αποτρεπτικες κινησεις που επρεπε να τον μαζεψω γρηγορα μολις αντιληφθηκα οτι παει να χαθει ο ελεγχος δεν εγιναν,η ναι εγιναν κατοπην εορτης!με την τελευταια παραγραφο θα συμφωνησω.σιγουρα εχω κανει λαθη δεν ειμαι τελειος!τα περισσοτερα περιθωρια βελτιωσης τα εχουμε εμεις οι ιδιοκτητες αλλωστε!
.......
,,
τι να μαζεψεις,,?? την αστραπη,,?? κροκοδειλος ειναι ο σκυλος... σε κλασματα του δευτερολεπτου την εχει κανει την δαγκωνια η την επιθεση,,, εγω ευτυχως μολις φωναζω ΜΗ,, σταματαει οτι κανει και γινεται χαλι κατω στα πατωματα,,,, αλλιως ενα χερι μιας γειτονισσας θα τοχα κοψει στα δυο,,, της εδωσε η βλαμενη μια μπριτζολα κρατωντας τη στο χερι,, χραααπππππ το χερι και η μπριτζολα μαζι,, στο μπαλκονι αυτα,, και εχω βαλει και μεταλλικο πλεγμα,,, λες και την εχω νηστικη,,,, ευτυχως που εβγαινα στο μπαλκονι τη στιγμη εκεινη και ειδα την κινηση,,,
,,,,,,, εν τω μεταξυ στο δρομο ρωτανε,,, να τη χαιδεψω η δαγκωνει,,,??? και απανταω,,, τα δοντια γιατι τα εχει,,,?? για κοιτα τα καλυτερα... και γινονται λουης ==))

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
.......
,,
τι να μαζεψεις,,?? την αστραπη,,?? κροκοδειλος ειναι ο σκυλος... σε κλασματα του δευτερολεπτου την εχει κανει την δαγκωνια η την επιθεση,,, εγω ευτυχως μολις φωναζω ΜΗ,, σταματαει οτι κανει και γινεται χαλι κατω στα πατωματα,,,, αλλιως ενα χερι μιας γειτονισσας θα τοχα κοψει στα δυο,,, της εδωσε η βλαμενη μια μπριτζολα κρατωντας τη στο χερι,, χραααπππππ το χερι και η μπριτζολα μαζι,, στο μπαλκονι αυτα,, και εχω βαλει και μεταλλικο πλεγμα,,, λες και την εχω νηστικη,,,, ευτυχως που εβγαινα στο μπαλκονι τη στιγμη εκεινη και ειδα την κινηση,,,
,,,,,,, εν τω μεταξυ στο δρομο ρωτανε,,, να τη χαιδεψω η δαγκωνει,,,??? και απανταω,,, τα δοντια γιατι τα εχει,,,?? για κοιτα τα καλυτερα... και γινονται λουης ==))

χαχαχαχαχαχαχαχ!ναι εχεις δικιο!απλα αν δεν ειχα το προβλημα στην μεση ισως η αντιδραση μου να ηταν πιο αμεση!δεν ξερω μπορει ναι μπορει οχι!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
χαχαχαχαχαχαχαχ!ναι εχεις δικιο!απλα αν δεν ειχα το προβλημα στην μεση ισως η αντιδραση μου να ηταν πιο αμεση!δεν ξερω μπορει ναι μπορει οχι!
ελα παραδεξουτο,κατα βαθος γουσταρες και λιγο που ο σκυλος σου ριχτηκε.
βαθια μεσα σου ε;ε;ε;ε;

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
χαχαχαχ!οχι ρε τασο προς θεου!προτιμω να παιξω ξυλο με τον αλλον παρα να χωθει το παλικαρακι μου και να την πληρωσει επειδη μερικοι το παιζουν ειδημονες!

mountain

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2013
66
3
Αυτο το πραγμα με τους μ@@@κες τι ειναι αυτο ρε παιδακι μου?δεν ξερω ρε παιδια,μαλακομαγνητη εχουμε?ντε και καλα πρεπει να ερθει ο αλλος να τον χαιδεψει, να του μιλησει!και δεν μιλαω μονο για τον συγκεκριμενο!οποτε θα βγουμε εξω ενας περιεργος,ενας μυστηριος,ενας ξερολας και ενας μαλακας θα πεσει πανω μας!
Οι ξερολες ειναι οι περισσοτεροι. Συμβουλες, ακομα και να σου αλλάξουν τη ρατσα του σκυλου σου σωνει και καλά, εμένα μου τον εβγαζαν πιτ ενώ ειναι ...κυνηγοσκυλο, να του δινω νερο γιατι κανει ζεστη ενώ εχω το παγουρι παραμάσχαλα -ρε μπαρμπα εσένα περιμενα? και πολλά τετοια

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
Χαχαχαχα!το κορυφαιο περιστατικο σε μενα ηταν οταν με σταματησε ενας και με ρωταει τι ρατσα ειναι το σκυλι.του λέω ροτβαιλερ.μου λέει με τίποτα δεν ειναι!γιατί ρε μάστορα του λέω δεν ειναι?μου λέει δεν εχει κομμένη ουρά!!!!!!!κόντεψε να μου πέσει το μούσι από αυτό που άκουσα!ντάξει του λέω ότι πεις!

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Χαχαχαχα!το κορυφαιο περιστατικο σε μενα ηταν οταν με σταματησε ενας και με ρωταει τι ρατσα ειναι το σκυλι.του λέω ροτβαιλερ.μου λέει με τίποτα δεν ειναι!γιατί ρε μάστορα του λέω δεν ειναι?μου λέει δεν εχει κομμένη ουρά!!!!!!!κόντεψε να μου πέσει το μούσι από αυτό που άκουσα!ντάξει του λέω ότι πεις!
Επρεπε να του πείς ότι του την είχες κόψει, αλλά ξαναφύτρωσε γιατί είναι διασταύρωση με σαύρα...:p

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Μου το εχουν πει κ εμενα..

Τα γνησια μου ειχε πει ενας εχουν κομμενη ουρα χα χα χα χα
Ωχ παναγια μου....

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Αμ εμενα που μου ειπαν δεν ειναι γνησιο "λυκοσκυλο " γιατι δεν μοιαζει μαυτα που εχουν δει ...

freakaki

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
9
1
Καλησπέρα!
Συγνώμη που χρησιμοποιώ αυτο το πόστ αλλα δεν μπορώ να δημιουργήσω καινούριο και το ψάχνω εδώ και πολύ ώρα!

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα.. ο σκύλος μου εχτές το έσκασε απο το σπίτι και δάγκωσε τον γείτονα μας.
Το σκυλί το μαζέψαμε πριν εναμιση χρόνο απο τους δρόμους.. πάει τις βόλτες του και όλα.. τελευταία είναι πιο επιθετικός. Γαυγίζει συνέχεια, στις βόλτες (πάντα με λουρί) είναι ανήσυχος ενω ήταν ήρεμος και γενικά υπάκουος. Όποτε βρίσκαμε άλλο σκυλί στον δρόμο ήθελε να πλησιάσει για να παίξει ενω τελευταία γριλίζει και επιτίθεται. Τον τελευταίο μήνα το σκάει απο το σπίτι αν δεί για ενα δευτερόλεπτο πόρτα ανοιχτή και πάει σε όλα τα σπίτια που ξέρει πως υπάρχουν σκύλοι και το παίζει νταής. Εχτές λοιπόν το έσκασε και ήταν ο γείτονας μας απέξω και πήγε και τον δάγκωσε στο πόδι. Ο γείτονας ο συγκεκριμένος δεν τον έχει πειράξει ποτέ και δεν του γαυγίζει γιατι τον ξέρει. Υπάρχουν όμως κάτι αλλα παιδιά που τον ενοχλουν, τον βρίζουν και τον πειράζουν και σε αυτά γαυγίζει με μανία. Δεν ξέρω αν δάγκωσε τον γείτονα για αυτο τον λόγο και απλα δεν υπολόγισε ποιον δαγκώνει.
Δεν ξέρω τι να κάνω, φυσικά απο χτές που έγινε αυτο ειναι τιμωρία (δεμένος), αλλα δεν ξέρω τι να κάνω για να πάψει να είναι τοσο επιθετικός και με τους ανθρώπους αλλα και τα αλλα ζώα.
Θα εκτιμήσω κάθε βοήθεια..
Ευχαριστώ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ο σκύλος όταν τον μαζέψατε ήταν ήρεμος και μετά από μεγάλο διάστημα εκδήλωσε αυτές τις συμπεριφορές όπως γράφεις. Άρα υπάρχουν πράγματα που έγιναν από εσάς λάθος. Τον δένετε πολλές ώρες; Τον εκτονώνετε με μεγάλες βόλτες; Γιατί επιτρέπετε σε παιδιά να τον εκνευρίζουν ; Έχετε ασχοληθεί με τον σκύλο πραγματικά από την στιγμή που τον πήρατε; Έχουν μπει όρια; Και τέλος έχει κάνει ιατρικές εξετάσεις μήπως η συμπεριφορά του οφείλεται σε πρόβλημα υγείας;
Σκέφτεστε την λύση να συμβουλευτείτε εκπαιδευτή;
Λύστε το ζώο δεν καταλαβαίνει γιατί είναι δεμένος. Δεν έχει νόημα η τιμωρία αυτή. Και βεβαιωθείτε ότι δεν θα μπορέσει να το ξανασκάσει.

freakaki

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
9
1
Δεν τον έχουμε ξανα δέσει.. το κάναμε πρώτη φορά εχτές σαν τιμωρία.
Δεν εκτονώνεται όσο θα έπρεπε ο σκύλος γιατί δεν υπάρχουν μέρη για ελεύθερο τρέξιμο εδώ χωρίς να υπάρχουν αδέσποτα τριγύρω και για αυτο τον λόγο δεν βγαίνει ποτε το λουρί κατα την διάρκεια της βόλτας.
Τα παιδιά τα συγκεκριμένα τα έχει μαλώσει όλη η γειτονιά και εμείς μαζί για την συμπεριφορά τους προς τα κατοικίδια της γειτονιάς αλλα δεν καταλαβαίνουν.
Λεφτά για εκπαιδευτή δυστυχώς δεν υπάρχουν αλλιώς θα ήταν η πρώτη επιλογή. Επίσης ο σκύλος έχει εμφανίσει τα πρώτα του "ενήλικα σημάδια" και έχει ορμές τελευταία. Θέλω να του κάνω στείρωση αλλα επειδή είναι μεγαλόσωμος και η στείρωση πάει πολλά, πάλι δεν υπάρχουν τα χρήματα για να γίνει άμεσα.

Ο σκύλος όταν τον μαζέψατε ήταν ήρεμος και μετά από μεγάλο διάστημα εκδήλωσε αυτές τις συμπεριφορές όπως γράφεις. Άρα υπάρχουν πράγματα που έγιναν από εσάς λάθος. Τον δένετε πολλές ώρες; Τον εκτονώνετε με μεγάλες βόλτες; Γιατί επιτρέπετε σε παιδιά να τον εκνευρίζουν ; Έχετε ασχοληθεί με τον σκύλο πραγματικά από την στιγμή που τον πήρατε; Έχουν μπει όρια; Και τέλος έχει κάνει ιατρικές εξετάσεις μήπως η συμπεριφορά του οφείλεται σε πρόβλημα υγείας;
Σκέφτεστε την λύση να συμβουλευτείτε εκπαιδευτή;
Λύστε το ζώο δεν καταλαβαίνει γιατί είναι δεμένος. Δεν έχει νόημα η τιμωρία αυτή. Και βεβαιωθείτε ότι δεν θα μπορέσει να το ξανασκάσει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ωραία λοιπόν κοίτα κατ'αρχάς η τιμωρία έχει νόημα αν γίνει αμέσως μετά το συμβάν και κρατήσει περίπου 5 λεπτά. Μετά ούτε που θυμάται ο σκύλος γιατί είναι δεμένος.
Σίγουρα οι ορμόνες τις ενηλικίωσης έχουν παίξει κάποιο ρόλο αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το ότι δεν έχετε ένα περιφραγμένο χώρο να πηγαίνει να τρέχει δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν μπορείτε να τον εκτονώσετε. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν κάτι τέτοιο στην διάθεση τους, στην Ελλάδα ζούμε όλοι, και πάνε μεγάλες βόλτες με τους σκύλους τους. Στο λέω αυτό γιατί έχω κι εγώ σκύλο κροκόδειλο και οι μεγάλες βόλτες τον έχουν αλλάξει πολύ, προς το καλύτερο.
Δεν μπορείς να συζητήσεις με τον κτηνίατρο την δυνατότητα κάποιων ευκολιών πληρωμής για στείρωση?

freakaki

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
9
1
Πριν ένα μήνα που έκανε τα εμβόλια του τον ρώτησα οπότε δεν νομίζω να εχουν αλλάξει πολλά. Θα ρωτήσω όμως μήπως μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.
Θα εφαρμόσω τις μεγαλύτερες βόλτες και ελπίζω να φτιάξει η συμπεριφορά του.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. :)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.745
7.268
Συμπλήρωση: το ίντερνετ θα σε βοηθήσει σε θέματα εκπαίδευσης αφού δεν υπάρχει δυνατότητα εκπαιδευτή - απλά μην περιμένετε πως ότι μπαρούφα βρείτε ονλάιν θα είναι και σωστή. Με ένα ψάξιμο εδώ ίσως να βρείτε κάποια καλά βιντεάκια. Το λέω γιατί η συμπεριφορά σας σε αυτή την κρίσιμη ηλικιακά καμπή θα τον επηρεάσει τα μέγιστα, και λάθος χειρισμοί μπορεί να κάνουν ζημιά ακόμα και αν καταφέρετε τη στείρωση που θα είναι μια μεγάλη βοήθεια αλλά δεν αρκεί.