Δυστυχως...δαγκωσε!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Την επόμενη φορά προσεκτικότερος και με λουρί και με μεγάλη προσοχή.
Πόσα τραγούδια έχει πια με κόψιμο φλεβών? :rolleyes:

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
Κοιτα δεν θεωρω οτι ο σκυλος και δη ρατσας ροτ εκανε και κατι αφυσικο (δηλαδη αν το έκανε στον χαζοβιολη τον δικο μου το σκυλο θα το έπαιρνε για παιχνιδι και θα πηγαινε κοντά του να παιξουν). Θα μπορουσε να κανει κίνηση ο σκυλος σου και με την πρωτη. Οποτε εσυ προσεχεις απο δω και περα τους μαλ...ες που κυκλοφορουν εχοντας δεμενο το σκυλο σου για το καλο το δικο σου και του σκυλου σου.
Αυτο το πραγμα με τους μ@@@κες τι ειναι αυτο ρε παιδακι μου?δεν ξερω ρε παιδια,μαλακομαγνητη εχουμε?ντε και καλα πρεπει να ερθει ο αλλος να τον χαιδεψει, να του μιλησει!και δεν μιλαω μονο για τον συγκεκριμενο!οποτε θα βγουμε εξω ενας περιεργος,ενας μυστηριος,ενας ξερολας και ενας μαλακας θα πεσει πανω μας!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Παντού υπάρχουν αυτοί ..το θέμα είναι εσύ σε ποιον επιτρέπεις να πλησιάζει και να χαιδεύει.

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
δυστυχως εχεις δικιο!σε κανεναν δεν εχω αφησει να τον πλησιασουν!παντα τους εδιωχνα ακομη κ αν ο αλλος μου ελεγε οτι ξερει απο σκυλια!απο εδω και πανω που λεει και ο αγγελακας δεν εχει τιποτα,ουτε για αστειο!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Κάποιες φορές όμως, εκ των περιστάσεων, δεν είναι εύκολο, ή δεν είναι καθόλου διαχειρίσιμο!
Η εμπειρία βοηθάει φυσικα την πρόβλεψη, αλλά μερικές φορές...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μα το θέμα δεν είναι να μην τον χαιδεύει κανένας...ούτε να μην αφήνεις κάποιον να τον πλησιάσει. Αλλά εντάξει αυτόν που τον έκανε να αφηνιάσει ε..μετά σε 2 λεπτά τον αφήνεις να πλησιάσει..
Για μένα είναι θέμα <αξιολόγησης> των ανθρώπων που έχουν διάθεση να έρθουν σε επαφή με το σκυλί.

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
ναι θα συμφωνησω!κατα καποιο τροπο η ιδιοκτησια ενος σκυλου ειναι σαν να οδηγας αυτοκινητο!μπορει εσυ να εισαι σωστος και τυπικος,αλλα δεν αρκει αυτο γιατι θα πρεπει προσεχεις και το αλλο αυτοκινητο μην καρφωθει πανω σου!το θεμα ειναι και για αυτο το ανεφερα εδω μεσα την ολη εμπειρια,οτι τα παντα μπορουν να συμβουν μεσα σε κλασματα και οτι ειδικα οι ιδιοκτητες μεγαλοσωμων φυλων οταν κυκλοφορουν θα πρεπει να ειναι σε ενα συνεχες alert!

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
σταματια δεν ξερω.τωρα πια που κοπασε η μπορα και κρινοντας ολα τα δεδομενα στο μυαλο μου,αποψη μου ειναι οτι το σκυλι δεν θα τον δαγκωνε αν αυτος δεν περνουσε το χερι του μεχρι τον λαιμο του σκυλου!ηταν μια κινηση που δεν την περιμενα καθολου ομως να κανει κατι τετοιο!

Suden_Alex

Member
24 Αυγούστου 2013
12
0
Athens
Εφεξης Θελετε πολυ δουλεια κ εσυ κ ο σκυλος ....φιλαρακι για καλο στο λεω πιστεψε με :)

πλεον πολυ μεγαλη προσοχη γιατι ο σκυλος εχει ’’παρασταση’’ απο δαγκωμα και μαλιστα original (οχι μανικι εννοω) ... εγινε χωρις δικη σου εντολη κτλ κτλ ,τον σκυλο την ειχες με κακη κοινωνικοποιηση κτλ κτλ

Απο εδω και περα θα πρεπει να τον χαιδευουν ολοι στο δρομο...ξεκινα απο χθες....το χερι του φιλου που θα το χαιδευει,απο κατω να βλεπει ο σκυλος δλδ την κινηση ...μιλας χαλαρα και οχι με ενθουσιασμο...εννοω ..αχου μωρε ειναι φιλος μας και γουτσου γουτσου...καθαρισε του το μυαλο οτι οποιος απλωνει χερι δεν ειναι εχθρος ....για σκεψου να το κανει ενα παιδι

ζητα συμβουλη απο εκπαιδευτη φιλε μου ,εισαι ’πατερας’ μια υπεροχης φυλης η οποια ειναι ισσοροπημενη και ουδεμια σχεση εχει με κορκοδειλους

φιλικα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρέπει να μείνει έτσι και πρέπει να φροντίσει έστω και καθυστερημένα την κοινονοκοποίηση του σκύλου του αλλά μόνο πλάι σε έναν εκπαιδευτή πλέον. Το βρίσκω παρακινδυνευμένο να ξεκινήσει μόνος του να αφήνει περαστικούς να χαιδεύουν τον σκύλο.

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
ολα αυτα που λες ηδη τα εχω βαλει μπροστα!τον εχω ξεκινησει παλι την βασικη να τον πειθαρχησω παλι!τον σκυλο δεν τον χαιδευω μονο εγω,αλοιμονο!οι φιλοι μου τον χαιδευουν,θελει να τον χαιδευουν,ειναι μαλαγανης :)!απλα να σε γνωριζει!αν δεν σε ξερει ειναι πολυ καχυποπτος,και δεν θα κατσω να ικανοποιησω την επιθυμια κανενος να τον χαιδεψει!οποτε τον σουταρω!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εσύ
• Μεγάλο λάθος γιατί ουσιαστικά λείπεις από το περιστατικό. Που βρίσκεσαι εκείνη την ώρα κανείς δεν ξέρει. Ουσιαστικά εσύ φταις για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αυτός
• Ο καθένας μπορεί να κουβαλάει ότι μυαλό θέλει, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Θα το κάνει όμως σε ακτίνα μεγαλύτερη των 2 μέτρων από εσένα και τον σκύλο. Η στάση η δική σου είναι να ενημερώνεις να μην πλησιάσουν τον σκύλο. Απλά και ξεκάθαρα.

Σκύλος
• Έκανε την δουλειά του.

ολα αυτα που λες ηδη τα εχω βαλει μπροστα!τον εχω ξεκινησει παλι την βασικη να τον πειθαρχησω παλι!τον σκυλο δεν τον χαιδευω μονο εγω,αλοιμονο!οι φιλοι μου τον χαιδευουν,θελει να τον χαιδευουν,ειναι μαλαγανης :)!απλα να σε γνωριζει!αν δεν σε ξερει ειναι πολυ καχυποπτος,και δεν θα κατσω να ικανοποιησω την επιθυμια κανενος να τον χαιδεψει!οποτε τον σουταρω!
Γιατί αδυνατώ να καταλάβω γιατί ο σκύλος μπήκε σε βασική υπακοή? Έκανε κάτι λάθος?
Γιατί ο σκύλος την πληρώνει τώρα με στενό μαρκάρισμα από σένα?
Εγώ βρίσκω πολύ σωστή την εκδήλωση αυτής της συμπεριφοράς. Ίσα ίσα ο σκύλος προκλήθηκε και έβγαλε αυτήν την συμπεριφορά.

Το ότι δεν χρειάζεται να χαιδεύουν τον σκύλο στην βόλτα δεν σημαίνει ότι ΑΝ τον χαιδέψουν θα τους κόψει το χέρι από την ρίζα. Σημαίνει ότι δεν θέλεις εσύ να χαιδεύεται. Αν θέλεις τότε μπορεί και οφείλει ο σκύλος να χαιδευτεί. Θα πρέπει να το υπομείνει και ο ίδιος. Άλλο το χάιδεμα από κάποιον άγνωστο και άλλο από κάποιον που έχεις επιτρέψει να χαιδέψει τον σκύλο σου.

Συγγνώμη που θα στο πω αλλά αποκωδικοποιώντας την όλη σου τοποθέτηση βρίσκω πολλά λάθη και ως αντίληψη δική σου και ως χειρισμούς. Αντί λοιπόν να "μαρκάρεις" τον σκύλου τώρα και να τον πουσάρεις με και καλά υπενθυμίσεις της βασικής υπακοής και να έχεις και καλά τον έλεγχο σε ενδεχόμενη...σύρραξη... καλό θα ήταν να καλυτερέψεις εσύ εσένα και τους χειρισμούς σου. Ξεκαθάρισε πως και ποιοι θα πρέπει να είναι οι χειρισμοί σου και ξεκαθάρισε τι θες από τον σκύλο και τι θες από τους άλλους. Μην μπαίνεις χύμα στις καταστάσεις. Κρατάς έναν σκύλος δυναμικό και οφείλεις να προβλέπεις καταστάσεις.

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
στελιο οσον αφορα το πρωτο σκελος αν διαβασεις στην αρχη του κειμενου τον σκυλο τον ειχα στο λουρι μαζι μου!για κακη μου τυχη ομως (και αλλη)ειχα σακαταμενη μεση και στην ουσια ολες αυτες οι αποτρεπτικες κινησεις που επρεπε να τον μαζεψω γρηγορα μολις αντιληφθηκα οτι παει να χαθει ο ελεγχος δεν εγιναν,η ναι εγιναν κατοπην εορτης!με την τελευταια παραγραφο θα συμφωνησω.σιγουρα εχω κανει λαθη δεν ειμαι τελειος!τα περισσοτερα περιθωρια βελτιωσης τα εχουμε εμεις οι ιδιοκτητες αλλωστε!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
αυτους που θα βαλεις αν χαιδεψουν τον σκυλο ομως πες τους αν εχουν και καμια καλη ασφαλεια ζωης η κανενα αντικειμενο μεσα απο το μανικι τους..
δεν μπορω να καταλαβω γιατι να τον χαιδευουν,ο σκυλος ειναι δικος μου και τον ακουμπαω μονο εγω και κανενας αλλος.

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Συμφωνω 1000% με οτι σου λεει ο stelios,σου εχει πει πολυ σωστα πραγματα..

Το σκυλι αντεδρασε φυσιολογικα Γιωργο για αυτο σου ειπα εξ αρχης το φταιξημο ειναι δικο σου..

Ολοι κανουμε λαθοι ΕΝΝΩΕΙΤΑΙ το θεμα ειναι να μην ειναι κραυγαλεα κ εχουμε ατυχηματα,αλλα κ να μαθαινουμε απ τα λαθη μας.

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
αυτους που θα βαλεις αν χαιδεψουν τον σκυλο ομως πες τους αν εχουν και καμια καλη ασφαλεια ζωης η κανενα αντικειμενο μεσα απο το μανικι το
δεν μπορω να καταλαβω γιατι να τον χαιδευουν,ο σκυλος ειναι δικος μου και τον ακουμπαω μονο εγω και κανενας αλλος.

χαχαχαχαχα!σε ξενους ξενους δεν εχω αφησει κανεναν!σε γνωστους και φιλους που θελουν να τον χαιδεψουν για πρωτη φορα παντα πρωτα τους τον γνωριζω χωρις να τον χαιδεψουν!μετα ποια την δευτερη και τριτη συναντηση μας,οταν καταλαβαινει και το σκυλι οτι ολα ειναι οκ ,ειναι φιλοι θα τον χαιδεψουν ομορφα και ωραια!δεν θα βαλουν ολο το χερι τους γυρω απο τον λαιμο του σκυλου λες και ειναι αδερφια οπως εκανε ο αλλος!