Δυο νέα προβλήματα

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κατερινα, θα προσπαθησω να κρατησω τα θετικα από αυτή τη συζητηση.
Πολλες φορες με επανεφερες στην ταξη και μου εμαθες πραγματα ταρακουνώντας με. Αυτό σου το αναγνωριζω και σου ειμαι ευγνώμων.
Το τελευταιο, σχετικα με την συμπεριφορα μου απεναντι στα σκυλια μου, ηταν θα ελεγα διορθωση level 10 (εσυ ξερεις τι εννοω) και ηταν ισως τελικα αυτή που χρειαζόταν.

Ωστοσο, πιστευω ξεκινησε ένα προβλημα από το προσφατο θεμα του εκπαιδευτηριου και επεκταθηκε και στο παρόν θεμα.

Για να επιστρέψω στο θεμα του σκαψιματος (το κομμένο λουρι ήταν τελειως μεμονωμενο περιστατικο, αλλά όχι ασχετο), δεν μπορουσα να μην προσεξω ότι την Παρασκευή, που προηγηθηκε εκτονωση πριν παμε στη δουλεια, η Ηρα ηταν σαφως πιο ηρεμη και ισορροπημενη στον κηπο.
Την αφησα τελικά ολη μερα εξω γιατι βοηθησε και ο καιρος και εκτος από ένα περιστατικο σκαψιματος που σταματησε με λεκτικη διορθωση από το παραθυρο, δεν υπηρξε άλλο περιστατικο και καθησε και ασχοληθηκε με το μασουλητήρι.

Το Σαββατο κολλήσαμε στην Ξάνθη, λογω του ότι ηρθε η κολλητή της κορης μου, και επειδη παλι ο καιρος ηταν καλος, ασχοληθηκα πολλες ωρες με την Ηρα και ειδικα με βολτες στο δασος, οπου εκανε σαν παλαβή και ετρεχε πανω κατω τρισευτυχισμένη. Ερχοταν σε κάθε καλεσμα. Πολύ καλο αυτό.
Ειναι πολύ ευκολο να συμπερανω ότι χρειαζεται πολλη περισσοτερη εκτονωση από αυτην που της παρεχω και μαλιστα χρειαζεται ολο και περισσοτερη.

Πιάνω τον εαυτο μου να ασχολειται περισσοτερο με δημοσιευσεις και συζητησεις στο forum και λιγοτερο με τα σκυλια μου.
Ως εκ τουτου, είναι προτιμοτερο να απεχω καπως απο την αναπαυτικη μου πολυθρονα και τον χρονο αυτό να τον αφιερωσω στα σκυλια, με εκτονωση και εκπαιδευση.

Να σαι καλα
Αρης

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πιάνω τον εαυτο μου να ασχολειται περισσοτερο με δημοσιευσεις και συζητησεις στο forum και λιγοτερο με τα σκυλια μου.
Ως εκ τουτου, είναι προτιμοτερο να απεχω καπως απο την αναπαυτικη μου πολυθρονα και τον χρονο αυτό να τον αφιερωσω στα σκυλια, με εκτονωση και εκπαιδευση.
Τελικά ο Αρης που όλο ρώταγε :) είπε -αποχωρώντας- ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που έχουν ειπωθεί σε αυτό το forum :) ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul