Διόρθωση επιθετικότητας

Hera-Vag

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2012
62
0
Σωστο και αυτο, αλλά και τα άλλα μελη δεν πρεπει να περιμενουν τα παντα απο τον "ηγετη". Ο αρχηγος δεν μπορει ολη την ωρα να ασχολειται με το να ανεβαζει καποια μελη (συνηθως τα διποδα) στα ματια του σκυλου και να τα τοποθετει ιεραρχικα υψηλοτερα απο αυτον (απο τον σκυλο δηλαδη).

Με λιγα λογια, δεν αρκει να σε παρω και να σε χρισω διευθυντη. Απο ενα σημειο και μετα πρεπει να δουλεψεις γι αυτη τη θεση.
Πάρα πολύ σωστά Harryf3!!!!
Είχα αυτό το πρόβλημα με την σύζηγο αλλά μάλλον το λύσαμε.Η συμβουλή μου την οποία επανέλαβα πάρα πολλές φορές ήτανε οτι πρώτα μέσα σου πρέπει να νοιώσεις οτι τον έχεις τον σκύλο,εσύ είσαι το αφεντικό και μετά να το εφαρμόσεις.Πρέπει να το αισθανείς και και να το πιστέψεις,δεν αρκεί μόνο να την αγαπάς και να περιμένεις να σε σεβαστεί και να σε ακούσει.Εκεί τα πάμε πολύ καλά.Με τον γιό μου έχουμε ακόμα ένα θέμα.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Με λιγα λογια, δεν αρκει να σε παρω και να σε χρισω διευθυντη. Απο ενα σημειο και μετα πρεπει να δουλεψεις γι αυτη τη θεση.
Αμα το μελος της οικογενειας ειναι μωρο ή πολυ μικρο παιδακι τι κάνεις?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αμα το μελος της οικογενειας ειναι μωρο ή πολυ μικρο παιδακι τι κάνεις?
Το μωρο και το μικρο παιδακι δεν μπορουν φυσικα να επιβληθουν σε εναν δυναμικο σκυλο. Αλλά υποτιθεται οτι στο σπιτι μας βαζουμε εναν ισορροπημενο σκυλο που σεβεται και προστατευει τα αδυναμα μελη. Αυτο νομιζω οτι εκπαιδευεται μεχρι ενα σημειο. Απο κει και περα, ο σκυλος ή το χει ή δεν το χει. Ολα τα ισορροπημενα σκυλια σεβονται τους αδυναμους, τα μωρα, τους ηλικιωμενους, τα κουταβια, τα μικροσωμα σκυλακια.

Οταν ζουσε η μητερα μου (η οποία ζουσε κυριως με την οικογενεια της αδερφης μου αλλά την περναμε κι εμεις κατα διαστηματα - δεν ηταν δηλαδη μονιμο μελος του σπιτιου), ανημπορη και με σοβαρο αλτσχάιμερς, και οι δυο μου σκυλιτσες την προσεχανε και την προστατευανε. Κοιμομασταν εμεις τα βραδια, και οι σκυλιτσες τρεχανε να μας ειδοποιησουν οτι η "γιαγια" τους σηκωθηκε ή φωναξε. Ηταν πραγματικα συγκλονιστικο και συγκινητικο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul