απαγορευετε να φερει καποιος το σκυλο του αν δεν διαγωνιζεται? αυτο εννοεις?Χωρίς το σκυλάκι σας όμως.
απαγορευετε να φερει καποιος το σκυλο του αν δεν διαγωνιζεται? αυτο εννοεις?Χωρίς το σκυλάκι σας όμως.
Χωρίς πλάκα, η συγκεκριμένη έκθεση δεν είναι ούτε για καρδιοπαθείς σκύλους ούτε για καρδιοπαθείς ανθρώπους με τέτοιες συνθήκες.εκτος του οτι παμε για να περασουμε ησυχα,να δουμε με την ησυχια μας τα ζωακια εκει,να δουμε φιλους κτλπ...
το ενα σκυλι μου εχει καρδια οποτε ειναι αρκετα περιορισμενο οσον αφορα τις εξορμησεις του πια,και το αλλο ειναι 12 χρονων παππους που με το ζορι πλεον κατεβαινει μεχρι την γωνια για τα αναγκαια του,οσο για το μικρο τον σατανα που εχω ας το αφησω καλυτερα θα μου βγαλει τη ψυχη τ'αναποδα....οποτε περαν του εαυτου μας(που και αυτος δικαιουται καποιες ωρες ηρεμος και χαλαρος) ειναι και πρακτικοι οι λογοι
να σαι καλα,σε ευχαριστω πολυ...Χωρίς πλάκα, η συγκεκριμένη έκθεση δεν είναι ούτε για καρδιοπαθείς σκύλους ούτε για καρδιοπαθείς ανθρώπους με τέτοιες συνθήκες.
deliaki να σου ζήσουν
Και περσυ το ιδιο.... τα γιορκις ειχαν χαθεί στο ξερό γκαζον, σκαμμένο και το εδαφος και δεν μπορουσαν να περπατησουνρε παιδια οι στιβοι ηταν μικροι η' απλα εμενα μου φανηκε? για να μην μιλησω για τις μικροσωμες φυλες που δεν μπορουσαν καν να περπατησουν λογω κακου εδαφους , τα καιμενα πηδαγαν αντι να περπατανε