Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Εμεις θα κατέβουμε με την Maya και τις 2 ημέρες, ελπίζω να σας γνωρίσουμε και από κοντά!!
θα πας ?Ευχαριστώ για την απάντηση.. Ξέρεις περιπου μέχρι τι ωρα θα κρατήσει? Απογευματακι θα είναι ακόμα?
Όχι και τόσο πολύ, τα best ξεκινάνε στις 15:00 και αν συμμετοχές θα είναι λίγες, τότε σε κάνα τρίωρο το πολύ θα έχουμε ξεμπερδέψει.Συνηθως κρατάνε ως τις 7-8 το απόγευμα.
Ήταν πολλές συμμετοχές, άλλα στο Μαρκόπουλο τελειώσαμε πιο νωρίς.Οκτωβρη στο κεντρο ξιφασκιας εφτασε 8.30 που εφυγα για πατρα... και ημουν από το πρωι και λυσσαγα περα δώθε
Δεν ξέρω, ακόμα δεν τελείωσαν οι εγγραφές, σήμερα είναι η τελευταία μέρα για την καταβολή συμμετοχών, πιστεύω θα είναι γύρω 450-500 σκυλιά.τωρα πώς παει από συμμετοχές?
Έχω μέσονΠού βλέπεις πόσες συμμετοχές είναι;
Εμείς εντέλει θα κατεβούμε Κυριακή και όχι Σάββατο
από ζήλια, όχι sick. Θα σε χρησιμοποιήσω στην επόμενη για να μάθω ποια μέρα από τις 2 θα κατέβει ο εχθρός μαςΈχω μέσον
Με την ομάδα 2 γίνεται χαμός λόγου του επιπλέον CAC, ετοιμάσου για λίγη ταλαιπορία. Πολλές συμμετοχές στην ομάδα σου, ειδικά στα dob και rott.Κάτσε γιατί ως τώρα ήξερα, μας τα αλλάξανε σ'αυτήν την έκθεση.
Παίζει με τον Ισραηλινό την Κυριακή (αυτό εννοείς; ) Επίσης, είναι πλέον στην ανοιχτή κατηγορία (μήπως εννοείς αυτό). Ομάδα 2 είναι, αλλά την έχουν χωρίσει σε 2 κριτές.
ΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΜε την ομάδα 2 γίνεται χαμός λόγου του επιπλέον CAC, ετοιμάσου για λίγη ταλαιπορία. Πολλές συμμετοχές στην ομάδα σου, ειδικά στα dob και rott.
Στα dob παίζει μια φίλη μου στα Junior/female μη μου πειράξεις το κορίτσι θα αμολήσω τον 7 μηνών pug να σε φάειΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Είχαμε δηλώσει Σάββατο αλλά εντέλει προέκυψε δουλειά και αναγκαστήκαμε να το αλλάξουμε σε Κυριακή -σιχαίνομαι να πηγαίνω Κυριακή, χειρότερος χαμός από το Σάββατο γίνεται. Και είχα μια ελπίδα αρχικά ότι ο εχθρός θα πάει Κυριακή και θα είμασταν οκ, αλλά την πατήσαμε. Καλά το λέω, την επόμενη θα μου πεις ποια μέρα θα παίξει (για τα ντομπ μιλάμε, στα ροτ παίζουμε προκαταρκτική κουταβιών, δεν τρέχει και τίποτα)