Είσαι λάθος φίλε μου. Επειδή η Αλεξία είναι φίλη μου και έχω παρακοουθήσει την ιστορία από την αρχή, ουδέποτε χρησιμοποιήσε το όνομά της η την οικογένειά της για να κερδίσει τη δίκη. Μη ξεχνάς ότι τα "έβαλε" με μία πολύ μεγάλη ξένη αεροπορική εταιρία , της οποίας οι δικηγόροι κάνανε ότι μπορείς να φανταστείς για να μη χάσουν. Τουλάχιστον,, να είμαστε ευχαριστημένοι που επιτέλους από δω και στο εξής, θα υπάρχει μία καταδικαστική απόφαση για τέτοια ανάλογα περιστατικά που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον.
Πραγματικά, λυπάμαι που το θέτεις έτσι.
Κατ αρχάς, συμφωνώ ότι μια δικαστική απόφαση, θα βοηθήσει όλους μας στο μέλλον.
Δεν αμφισβητώ την προσωπικότητα της Αλεξίας Καμμένου, δεν την γνωρίζω άλλωστε. Αλλά γενικά, εαν δεν είσαι επώνυμος, πλούσιος και δυνατός, έχεις εκπαιδευτεί να σκύβεις το κεφάλι, και δεν ξοδεύεις χρήματα για να πολεμήσεις για το δίκιο σου, που αμφιβάλλεις εαν θα το βρεις.
Είμαι παθώς πολλές φορές, και μαθώς.
Όταν σου περισσεύουν, ξοδεύεις κάτι τις, για να βρεις το δίκιο σου, και δεν είσαι μαθημένος στις σφαλιάρες. Άλλωστε, και ο αδελφός της ο υπουργός, επειδή δεν μπήκε στην πολιτική για να πλουτίσει ή για να αποκτήσει εξουσία και δύναμη, διαφέρει στην συμπεριφορά του και δεν μασάει τα λόγια του, στις περισσότερες περιπτώσεις.
Σαν εκτροφέα δεν την γνωρίζω προσωπικά, ακουστά την έχω από τις εκθέσεις και από δημοσιεύματα, αλλά και σε αυτό είναι βέβαιο ότι διαφέρει από τον μέσο επαγγελματία εκτροφέα, διότι το χόμπυ της κάνει, δεν κάνει βιοπορισμό από αυτό, μην τρελαθούμε κιόλας. Επειδή έχει χρόνο και χρήματα, είναι φυσικό να έχει μεγάλες πιθανότητες να κάνει τόσο καλή δουλειά, που στο τέλος να είναι και κερδοφόρα. Όταν ρίχνεις τα λεφτά από το παράθυρο, σου επιστρέφουν από την πόρτα, όταν μετράς τα λεφτά, είναι βεβαιο ότι δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις τις ίδιες επιλογές. Είμαι βέβαιος, ότι και η ίδια θα συμφωνεί μαζί μου, εαν είναι φίλη σου, τύπωσε τις απόψεις μου και πες της να μου απαντήσει.