Λογική τιμή θα έλεγα...Ναι αυτό είναι. 52,00 ευρώ το έχουν.
Σωστά! +1Εδώ απαγορεύεται να κυκλοφορεί ο σκύλος ελεύθερος στο αυτοκίνητο και πρέπει να είναι δεμένος με κάποιου είδους ζώνη ασφαλείας διότι, λέει, όχι μόνον δεν μπορεί να προσφέρει καμιά βοήθεια, αλλά αν γίνει ατύχημα μπορεί να εκσφενδονιστεί έξω από το αυτοκίνητο και με την επιτάχυνση να σκοτωθεί και να έρθει και σε κανένα κεφάλι. Συνήθως ζητούν πλέγμα ασφαλείας για το πορτ μπαγκάζ και ειδική διαμόρφωση για το σκύλο. Το αυτοκίνητό μου (Volvo) μάλιστα έχει ήδη έτοιμες τις υποδοχές από το εργοστάσιο. Αλλιώς το Μουφ παλιά λυνόταν από τις παλιές ζώνες ασφαλείας και έκανε τσάρκες στο αυτοκίνητο, ερχόταν μπροστά, πήγαινε πίσω, πήδαγε στο πορτ-μπαγκάζ και γενικώς φρίκαρε κόσμο. Τώρα έχω βάλει το ειδικό σκέπασμα του πίσω καθίσματος του οποίου μεν το φερμουάρ έχει μάθει να το ανοίγει, αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά διότι βρήκα καταπληκτική ζώνη ασφαλείας και τον δένω στη θέση του. Κάθεται δε σαν αγγελάκι διότι δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Το δε πορτ μπαγκάζ το έχω κλείσει προς μεγάλο του κακοφανισμό διότι ήθελε να μουφιάζει τα ψώνια του σουπερμάρκετ από τη θέση του (να τα φτάσει δεν μπορούσε πλέον). Παραδόξως το Μουφ είναι ζωηρό μόνον κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στο αυτοκίνητο διότι τη νύχτα φοβάται και λουφάζει σε μια γωνιά.
Φυσικά και υπάρχουν , με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλω φωτογραφίες αν θες... Είναι ουσιαστικά ένα επιστήθιο το οποίο έχει υποδοχή και να περνάει μέσα από την κανονική ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου με τρόπο τέτοιο ώστε να λειτουργεί σαν να κάθετε άνθρωπος.Υπάρχουν ζώνες ασφαλείας για σκύλους...?
Εγώ την βάζω στην θέση του συνοδηγού και απλά πάμε. Της περισσότερες φορές θα ξαπλώσει και θα βάλει και το κεφαλάκι της πάνω στα πόδια μου.
Γενικά δεν έχω ασχοληθει με αυτό το θέμα (μετακίνηση με αυτοκίνητο) γιατί όσες φορές την βάζω μέσα είναι για maximum 20λεπτά. Θα μου πείτε και πολυ σωστά μάλιστα ότι στο ένα μέτρο απο το σπίτι σου μπορει να γίνει το κακό...
Με τέτοιο κόστος λογικό αυτό που έκανες , το ίδιο θα έκανα και εγώ...Εγω οδηγαω Range Rover και το διαχωριστικο ειναι πανακριβο,ετσι εβαλα εναν σιδερα μετρησαμε και καναμε ενα Γκριλ το οποιο πιασαμε με φαρδια σκρατσ πανω στα πισω προσκεφαλα,βγαινει ευκολα,και κοστισε μονο 50 ευρω το γνησιο πανω απο 200,επισης το γνησιο πρεπει να πιαστει στον ουρανο πρεπει να γινουν τρυπες κ.τ.λ.,και αντεχει πολυ Φιλα κουβαλαω.
Βασικά έχω τον πατέρα μου που είναι αλουμινάς (παλαιός σιδεράς) , αλλά έλεγα για 50 ευρώ να μην μπούμε καν στην διαδικασία αν και άλλη ποιότητα και σταθερότητα το χειροποίητο και άλλη το έτοιμο...