Διαχωριστικό πλέγμα αυτοκινήτου

dina

Active Member
17 Ιουλίου 2008
26
0
Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες για να βρεις τα παραπάνω link. Θα το ψάξω απο Δευτέρα στην αντιπροσωπεία μήπως το έχει.

Να'σαι καλά!!! :D

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Να ρωτήσω κάτι ?Το διαχωριστικό πλέγμα πόσο ασφαλές είναι για το σκύλο ? σε πέρίπτωση ακόμα και ελαφριας σύγκρουσης δεν θα πεταχθεί σαν μπαλάκι?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ameli ...θα το ξαναπω ειναι υψιστης ασφαλειας διοτι αν πεταγοταν θα σκοτωνε τον οδηγο,συνοδηγο και γενικα οποιο κεφαλι εξειχε μες το οχημα σκορπωντας το θανατο:D
η τοποθετηση του δε ..δεν επιτρεπει σε κανενα σκυλο να το ριξει εκτος κι αν ο σκυλος προοριζοταν για ταυρος και ειναι λαθος της φυσης:D
ολα αυτα με την προυποθεση το μεταλλικο πλεγμα να ειναι γνησιο και τοποθετημενο σωστα απο εμπειρους:)το παρακατω οχημα φορουσε πλεγμα το οποιο απλως στραβωσε.......

http://i258.photobucket.com/albums/hh274/LUNA07_photos/DSC00149.jpg

Last edited:

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Καλημέρα σας και καλό μήνα!!!

Ξέρω ξέρω ξέθαψα ένα νήμα από τα παλιά αλλά με προβληματίζει το θέμα μιας και ο μικρός μου αισθάνεται κάπως άβολα πλέον και νομίζω πως είναι μια πολύ καλή λύση αυτή.

Έχετε υπ όψιν σας από που μπορώ να προμηθευτώ κάτι τέτοιο;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Δεν διάβασα το θέμα από την αρχή του, αλλά αν κρίνω από τον τίτλο, τέτοια πλέγματα βρίσκεις σε καταστήματα με αξεσουάρ αυτοκινήτου (τύπου "autoplus"), pet shop και σίγουρα στο internet αν είσαι φίλος.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
@mareco σε petshop δυστυχώς μόνο διαχωριστικά δίχτυα έχω βρει... Σε αξεσουάρ αυτοκινήτου δεν υπάρχουν για όλους τους τύπους αυτοκινήτων :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Σχετικά πρόσφατα που έκανα μια έρευνα στην autoplus μου είχαν πει από το τηλέφωνο, ότι είχαν. Δεν θυμάμαι αν τους είχα πει μάρκα αυτοκινήτου, αλλά τους θυμάμαι πολύ άνετους. Αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω και σε κανά-δυό pet shop της γειτονιάς μου που πηγαίνω χρόνια, αν έχουν ή αν μπορούν να βρουν. Εχεις ρωτήσει στο δικό σου, μήπως μπορούν να σου παραγγείλουν; Αλλιώς μέσω ιντερνετ, θα βρεις σίγουρα. Θα μπορούσες ίσως, να ρωτήσεις και στην αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου σου. Αν θέλεις πες μου την μάρκα, να ρωτήσω ποιό συγκεκριμένα.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Δεν έχουμε πολλά πετ σοπ εδώ! Αν δεν σου κάνει κόπο έχω ένα VW CrossPolo...
Ίσως κάνω φυσικά για Δευτέρα πλέον μια ερώτηση στην αντιπροσωπία.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
Που μένεις αν επιτρέπεται; Εκτός Αθηνών;
Επαρχία μένω , Κόρινθος

καποια απο αυτα εχουν και αποστολη στην ελλαδα

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=...ossPolo&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
Σ ευχαριστώ πολύ θα τα κοιτάξω άμεσα!

Έχω ήδη προσπαθήσει να έρθω σε επικοινωνία και με την Autoplus και περιμένω πληροφορίες...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γιατι θελεις να βαλεις πλεγμα και να απομονωσεις τον σκυλο?
Καλυτερα να τον εκπαιδευσεις να μενει εκει πίσω στο πορτ μπαγκαζ χωρις να πηδαει στα πισω καθισματα. Μπορει καποιες φορες να φανει χρησιμο να μπορει να πηδηξει μπροστα, για λογους ασφαλειας δικης του και των επιβατων.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
Καλυτερα να τον εκπαιδευσεις να μενει εκει πίσω στο πορτ μπαγκαζ χωρις να πηδαει στα πισω καθισματα. Μπορει καποιες φορες να φανει χρησιμο να μπορει να πηδηξει μπροστα, για λογους ασφαλειας δικης του και των επιβατων.

1. Έλλειψη χρόνου για εκπαίδευση σε 2 1/2 ετών 4άποδο cocker
2. Στο παρελθόν απο προσπάθειες με ζώνη ασφαλείας στα καθίσματα δεν ειχε αποτέλεσμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Εγώ πάντως βρήκα αυτό στην γειτονιά μου:

http://www.trixie.de/trE/thtml/index.html

Κι ένα παρόμοιο της εταιρίας karlie, κατόπιν παραγγελίας. Δεν βρήκα φωτό.

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Δεν ανοίγει... κάποιο λάθος έκανα :( Αν μπεις όμως στο site της trixie θα το βρεις. Εχει κωδικό 1315.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εδώ απαγορεύεται να κυκλοφορεί ο σκύλος ελεύθερος στο αυτοκίνητο και πρέπει να είναι δεμένος με κάποιου είδους ζώνη ασφαλείας διότι, λέει, όχι μόνον δεν μπορεί να προσφέρει καμιά βοήθεια, αλλά αν γίνει ατύχημα μπορεί να εκσφενδονιστεί έξω από το αυτοκίνητο και με την επιτάχυνση να σκοτωθεί και να έρθει και σε κανένα κεφάλι. Συνήθως ζητούν πλέγμα ασφαλείας για το πορτ μπαγκάζ και ειδική διαμόρφωση για το σκύλο. Το αυτοκίνητό μου (Volvo) μάλιστα έχει ήδη έτοιμες τις υποδοχές από το εργοστάσιο. Αλλιώς το Μουφ παλιά λυνόταν από τις παλιές ζώνες ασφαλείας και έκανε τσάρκες στο αυτοκίνητο, ερχόταν μπροστά, πήγαινε πίσω, πήδαγε στο πορτ-μπαγκάζ και γενικώς φρίκαρε κόσμο. Τώρα έχω βάλει το ειδικό σκέπασμα του πίσω καθίσματος του οποίου μεν το φερμουάρ έχει μάθει να το ανοίγει, αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά διότι βρήκα καταπληκτική ζώνη ασφαλείας και τον δένω στη θέση του. Κάθεται δε σαν αγγελάκι διότι δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Το δε πορτ μπαγκάζ το έχω κλείσει προς μεγάλο του κακοφανισμό διότι ήθελε να μουφιάζει τα ψώνια του σουπερμάρκετ από τη θέση του (να τα φτάσει δεν μπορούσε πλέον). Παραδόξως το Μουφ είναι ζωηρό μόνον κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στο αυτοκίνητο διότι τη νύχτα φοβάται και λουφάζει σε μια γωνιά.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Υπάρχουν ζώνες ασφαλείας για σκύλους...?
Εγώ την βάζω στην θέση του συνοδηγού και απλά πάμε. Της περισσότερες φορές θα ξαπλώσει και θα βάλει και το κεφαλάκι της πάνω στα πόδια μου.
Γενικά δεν έχω ασχοληθει με αυτό το θέμα (μετακίνηση με αυτοκίνητο) γιατί όσες φορές την βάζω μέσα είναι για maximum 20λεπτά. Θα μου πείτε και πολυ σωστά μάλιστα ότι στο ένα μέτρο απο το σπίτι σου μπορει να γίνει το κακό...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω οδηγαω Range Rover και το διαχωριστικο ειναι πανακριβο,ετσι εβαλα εναν σιδερα μετρησαμε και καναμε ενα Γκριλ το οποιο πιασαμε με φαρδια σκρατσ πανω στα πισω προσκεφαλα,βγαινει ευκολα,και κοστισε μονο 50 ευρω το γνησιο πανω απο 200,επισης το γνησιο πρεπει να πιαστει στον ουρανο πρεπει να γινουν τρυπες κ.τ.λ.,και αντεχει πολυ Φιλα κουβαλαω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα