Στους χώρους που εχω μπει -εχω ζήσει και εχω κρυφτεί εγω φιλε κούρε, ΕΣΥ δεν θα εμπαινες ούτε με σιδερένιο κλουβί , λόγω τιμης ,σου λεω αυτη την κουβέντα , συνεχιζω στο θέμα μας κ θα σου μάθω κ μερικά πραγματα της σύγχρονης εποχής , αρχικά όπως παραδέχτηκες κ μονο σου , ο σκύλος δεν σου παρείχε φύλαξη γιατι τον άφησες εκτεθειμένο στην αυλή σου και τον φάγανε. ΕΣΥ που ησουν την ώρα της φόλας ;;; Ειμαι λάτρης συγκεκριμένων εκτροφείων κ συγκεκριμένων γραμμών σκύλων , θα συμφωνήσω πως εχει παραγίνει το κακο, πολυ έκθεση , πολυ πρόλογος , πολλα βραβεία κ απο ουσία λίγα πραγματα, μπορει κ καθόλου , αλλα ΕΣΥ εχεις βγάλει ολα τα εκτροφεια σκάρτα ......γιατι δεν μου απαντάς στην ερώτηση που σου εκανα ;; Απο που πήρες τον σκύλο σου και ποσο τον πήρες ;; Τι προσπαθείς να αποφύγεις κ δεν μου λες ;; Λοιπόν στις μέρες μας τη μονη φύλαξη που μπορει να σου κανει ένας σκύλος έξω απο το σπιτι , δλδ στην αυλή , ειναι να προστατέψει τα δέντρα σου απο τα παιδάκια που θέλουν να κόψουν τα φρούτα , η απο καμια γιαγιά που θελει κανα ζαρζαβατικό , οποιοσδήποτε άλλος εισβολέας , θα τον καθαρίσει σε λίγα δευτερόλεπτα ....αν ειχες τον σκύλο μέσα στο σπιτι , θα σε προστάτευε έως και 98% περισσότερο κ πιθανότερα θα τον ειχες κ τωρα ....