Διαδικασία εύρεσης εκτροφέα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
¨
¨amaliaz¨ θελω να σε ρωτησω κατι...τι γινεται αν πας σε 2 εκτροφεις που ειναι και οι δυο καλοι,ποιον επιλεγεις?????κ αν μου δωσουν μια πληροφορια που δεν ξερω αν ειναι αληθεια???
Θα επιλεξεις αυτον που θα προηγειται στις λεπτομερειες... εχεις πολυ χρονο μπροστα σου για να την πατησεις.... θα πιστευεις μονο οσα βλεπεις με τα ματια σου.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ότι φυλή και αν είναι
αν δεν έχει μεγαλώσει με την μάνα του και τα αδέρφια του
και αν η μάνα ειδικά -αλλά και ο πατέρας ήταν τίποτα κέρατα που όχι να ζευγαρώσουν δεν ήταν σωστό αλλά καλά καλά ούτε να κυκλοφορούν χωρίς φίμωτρο
έχεις φάει μεγάλο πακέτο με το κουτάβι τους
κι ας είναι και "πολύ γλυκούλι γουτσουλίνι" τώρα
κι ας μοιάζει με μέλος φυλής που είναι παροιμιώδους ηρεμίας και χαλαρότητας

φίλε dinas δεν τα λές καλά-οι απόψεις σου φανερώνουν έλλειψη γνώσεων και εμπειριών επι του αντικειμένου
:)

sosoulini

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
57
0
μαλιστα....κ αν μου παρουσιασουν οτι θελουν????ξερω εγω ποια ειναι η μαμα του???????ο μπαμπας του?????

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
μαλιστα....κ αν μου παρουσιασουν οτι θελουν????ξερω εγω ποια ειναι η μαμα του???????ο μπαμπας του?????
Sosoulini αν εξακολουθεις και βρισκεσαι εκει ενω πιστευεις οτι σου λεει ψεμματα... εσυ δεν κανεις κατι σωστα... τοσοι εκτροφεις υπαρχουν... καποιον θα νιωσεις οτι μπορεις να εμπιστευτεις...

sosoulini

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
57
0
και αν η μάνα ειδικά -αλλά και ο πατέρας ήταν τίποτα κέρατα που όχι να ζευγαρώσουν δεν ήταν σωστό αλλά καλά καλά ούτε να κυκλοφορούν χωρίς φίμωτρο
έχεις φάει μεγάλο πακέτο με το κουτάβι τους
κι ας είναι και "πολύ γλυκούλι γουτσουλίνι"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...μου αρεσει πως τα λες!!!!

Sosoulini αν εξακολουθεις και βρισκεσαι εκει ενω πιστευεις οτι σου λεει ψεμματα... εσυ δεν κανεις κατι σωστα... τοσοι εκτροφεις υπαρχουν... καποιον θα νιωσεις οτι μπορεις να εμπιστευτεις...
οκ εχεις δικιο.....

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Eγω ειδα και και chow-chow των 800 ευρω με pedigree κι οτι θες και ξερω οτι βγηκε προβατο με μαυρη τριχα με μπλε ματια λες και εινα χασκι κι αλλες ατελεις τις φυλης.......εσεις αν θελετε να τα σκατε δεν θα διαφωνησουμε,μπορει να υπαρχουν και συμφεροντα εδω μεσα δεν σας ξερω.....αρα το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο δεν θα το πει κανεις εδω μεσα...ο καθενας εχει την αποψη του....

Σας το ειπα και το ξαναλεω....βρηκα αυτο που θελω????

Το βρηκα ετσι οπως το θελω????????

Πληρει ολες τις προυποθεσεις???????

Ειμαι και νιωθω εγω καλα??????? Τωρα τι να μου πειτε???????

sosoulini

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
57
0
¨dinas¨ εννοειται πως ο καθενας εχει τη γνωμη μου και αμα αισθανεται αυτος καλα δεν μπορει κανεις να πει κατι.....ολοι ομως μπορουν να πουν την αποψη τους οπως εσυ....:)

αυτος που λες ηταν ψευτης και νομιζω πως αυτο προσπαθουν να σου πουνε κ αλλοι...οτι υπαρχει μεγαλη κοροιδια....

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
¨dinas¨ εννοειται πως ο καθενας εχει τη γνωμη μου και αμα αισθανεται αυτος καλα δεν μπορει κανεις να πει κατι.....ολοι ομως μπορουν να πουν την αποψη τους οπως εσυ....:)

αυτος που λες ηταν ψευτης και νομιζω πως αυτο προσπαθουν να σου πουνε κ αλλοι...οτι υπαρχει μεγαλη κοροιδια....

Eγω ειμαι υπερ να λεει ο καθενας την γνωμη του....αλλα οχι να με κρινουν εμενα χωρις να δουν κατι απο κοντα και να λενε οτι κι εγω δεν διαλεξα σωστα δεν πηρα κατι σωστο ωστε να συμβουλευω αλλους κι οτι επρεπε να κυκλοφορει το σκυλι μου με φυμοτρο....εγω μεχρι Βουλγαρια πηγα να το παρω και ειδα το εκτροφειο και τους γωνεις του κι επειδη δεν ηθελα να τα σκασω για pedigree θα με κρινουν?εμενα με ρωτησαν δεκα φορες αν θελω pedigree και ειπα οχι.....δλδ αυτο ρωταω αν ειχα τωρα pedigree ολοι αυτοι που διαφωνουν μαζι μου θα λεγαν μπραβο διαλεξες το τελειο σκυλο!!!!!!μην τρελαθουμε κοιολας!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
να σου πούμε να μας πείς οτιδήποτε που να τεκμηριώνει ότι "δεν παίζει ρόλο" το απο πού θα πάρεις τον σκύλο

επίσης να σου πούμε να μας πείς πόσα άλλα σκυλιά έχεις ζήσει και μεγαλώσει και έστω ακούσει για αυτά πλην αυτού που έχεις και αυτού που λές που έβγαλε όλα τα προβλήματα της φυλής-όπως και αν αυτό με τα προβλήματα ήταν σε εκτροφείο με παρουσίες σε εκθέσεις και βραβευσεις και με καλό όνομα στον χώρο ή σε κανα πέτσοπ ή δεν ξέρω που αλλού

ΥΓ
οι ίδιες πιθανότητες να έχει κάποιος συμφέροντα - ισχύουν και για εσένα . σωστά?
αυτό δεν γίνεται να προληφθεί και δεν είναι και καταδικαστέο σε τελευταία ανάλυση-όλοι κάπως ζούμε
επιχειρήματα όμως...διάλογο...
όχι αερολογίες ;)
ανέφερα συγκεκριμένα ότι αν δεν ξέρεις ότι το κουτάβι μεγάλωσε με τα αδέρφια του και την μάνα του και ότι τουλάχιστον η μάνα του δεν είναι μισότρελλη και με διάθεση να κόβει χέρια
είναι τρέλλα να πάρεις αυτό το κουτάβι
καλύτερα να πάρεις ένα ενήλικο πρώην αδέσποτο-πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πάρεις αυτό που θές έτσι παρά με γουρούνι στο σακί για να γλυτώσεις 150 ευρά που θα δώσεις έτσι κι αλλιώς μέσα σε ένα μήνα

sosoulini

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
57
0
¨dinas¨ ηρεμησε!!!!!κοιτα τη ωραια μερα εχει εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχχα!!!! :)

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Γι αυτο τωρα δεν απανταει κανεις...πριν δεν προλαβεναμε να απαντησουμε και ειχε απαντηση.........αφου μπορεσαν να καταλαβουν οτι δεν εχω και γνωσεις απο αυτα που λεω......ενω εγω μιλουσα με τους ατσιδες επειδη υποστηριζονται και ειναι παλια μελη.....ασε μας τωρα!!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Eγω ειμαι υπερ να λεει ο καθενας την γνωμη του....αλλα οχι να με κρινουν εμενα χωρις να δουν κατι απο κοντα και να λενε οτι κι εγω δεν διαλεξα σωστα δεν πηρα κατι σωστο ωστε να συμβουλευω αλλους κι οτι επρεπε να κυκλοφορει το σκυλι μου με φυμοτρο....εγω μεχρι Βουλγαρια πηγα να το παρω και ειδα το εκτροφειο και τους γωνεις του κι επειδη δεν ηθελα να τα σκασω για pedigree θα με κρινουν?εμενα με ρωτησαν δεκα φορες αν θελω pedigree και ειπα οχι.....δλδ αυτο ρωταω αν ειχα τωρα pedigree ολοι αυτοι που διαφωνουν μαζι μου θα λεγαν μπραβο διαλεξες το τελειο σκυλο!!!!!!μην τρελαθουμε κοιολας!!!!
απλά
το ότι σε ρώταγαν αν θές το πεντιγκρί αποδυκνείει ότι κάναν εμπόριο και όχι εκτροφή
καθότι
σκέψου απλά ότι το πεντιγκρί που δεν πήρες,αν ήταν του κουταβιού σου, το δώσανε σε κάποιον άλλο,με κάποιο άλλο κουτάβι,το οποίο???δεν είχε δικό του πεντιγκρί?προφανώς όχι.άρα δεν ήταν εκτροφείς.
έτσι απλά
ήταν κουταβέμποροι

το σκυλάκι σου μπορεί να είναι τέλειο καταπληκτικό και τα πάντα όλα-πρώτα για εσένα - αλλά και γενικότερα
όμως ήταν ένα ρίσκο που πήρες
θα μπορούσε και να μην είναι

δεν αμφισβητεί κανείς τον σκύλο
αλλά την οδό που ακολούθησες
απο άποψη ότι δεν είχες ούτε τις ελάχιστες εγγυήσεις

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Τεσπα ρε παιδια διαφωνουμε δεν θα μαλλωσουμε κοιολας...ο καθενας τα βλεπει αλλιως...οκ πασο!!!!

sosoulini

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
57
0
πιθανότητες να έχει κάποιος συμφέροντα
δεν παιζει κατι τετοιο....κανεις μας δεν ειναι χαζος ουτε θα του πει καποιος κατι και το κανει αμεσως χωρις να σκεφτει τιποτα........

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αιντε ας το πω για μια ακόμη φορά...

Εκτροφικός σκύλος δεν νοείται να φεύγει από το εκτροφείο χωρίς Pedigree!Δεν τίθεται θέμα συζήτησης όταν πας για απόκτηση του σκύλου από το εκτροφείο!Είναι αυτονόητο ότι θα βγει Pedigree!Δεν σε ρωτάνε αν θέλετε?Να φανταστείς ότι δεν κάνουν καν συζήτηση για έκδοση Pedigree!Να φανταστείς επίσης ότι αν σε ρωτήσουν αν θέλεις να βγάλεις τότε είναι που κάτι συμβαίνει!Χαχα

Ο εκτροφέας δεν έχει συμφέρον ούτε ανάγκη από αυτό το φόρουμ!Σιγά μην διακινδυνέψει το όνομα του εκτροφείου για το συμφέρον αφού ούτως ή άλλως τα κουτάβια από τις γεννες του θα δωθούν κατευθείαν γι αυτό και γεννες είναι προγραμματισμένες!Άρα άτοπο το επιχείρημα σου!

Last edited:

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
ωραια πες μου τοτε γιατι το αλλο με pedigree βγηκε προβατο....γτ εχει μπλε ματια?γτ δεν εχει σωστο τριχωμα?γτ το ενα γτ το αλλο?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Νομίζω αγγίζουμε τα όρια του οφ τοπικ θεωρώ όμως ότι το νεο μέλος κάτι μπορεί να βγάλει από αυτόν τον διάλογο!

Ωστόσο για να ποιο πράγμα μιλάς dinas?Για κάποιον σκύλος από το εκτροφείο που πήρες τον δικό σου σκύλο?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
βρε dinas
εγώ σου είπα ένα σωρό
πές και εσύ τίποτα που να στοιχειοθετεί τις θέσεις σου.........

dinas

Well-Known Member
11 Απριλίου 2011
61
0
thessaloniki
Ωστόσο για να ποιο πράγμα μιλάς dinas?Για κάποιον σκύλος από το εκτροφείο που πήρες τον δικό σου σκύλο?
Οχι το πα και πιο επανω ενως γνωστου και γειτωνα που το πηρε απο αλλου και με pedigree....