δεν επιμενει καπου, απλως το βαζει στο τραπεζι σαν επιλογη οτι ΙΣΩΣ και να ηταν καλυτερα αν πηγαινε αλλου το κουταβι. η κουταβομαμα εχει κανει παρα πολλα ποστ που εκφραζει την δυσαρεσκια της για το κουταβι και οτι συνεπαγεται το "εχω κουταβι", τα κακα τις τριχες κλπ κλπ. λεει οτι το εχει στο κλουβι με πανα μεσα, να χεζει και να κατουραει εκει που κοιμαται και να τα παταει. λεει οτι απο το καλοκαιρι θελει 8 με 9 ωρες να το αφηνει στο μπαλκονι οταν λειπει δουλεια. της εχω πει και εγω και αλλα μελη οτι και τα δυο αυτα πραγματα ειναι απαγορευτικα, δεν ακουει. για τις πανες λεει οχι πρεπει να ειναι στο κρειτ, για το μπαλκονι ακομη ελεγε το σκεφτεται παρ'ολο που πηρε οτι ειπα υπο οψην της.... ειναι κατανοητο η διαβιωση με ενα κουταβι να φανταζει βουνο σε εναν πρωταρη, αλλα ειδανικα, ΟΛΑ αυτα τα σκεφτεται κανεις πριν παρει σκυλι. και ναι, κουταβομαμα, οταν παιρνεις σκυλι, και ειδικα κουταβι, αλλαζει ΟΛΗ σου η ζωη και ΟΛΗ σου η καθημερινοτητα! δεν εισαι πλεον μονη! εμεις με το πρωτο μας σκυλι που ηταν επιληπτικο, δεν τολμουσαμε να παμε διακοπες ή να κανουμε εξοδους για να μην μεινει μονη! κανεις θυσιες και θελεις δεν θελεις, η καλοπεραση της μοναξιας παυει να υπαρχει, γιατι ειναι σαν να εχεις ενα μωρο παιδι! κοβεις και ραβεις την μερα σου με βαση της αναγκες του, ειδικα οταν ειναι μωρο, ξαναλεω.Συγνώμη αλλά που τέθηκε θέμα να το δώσει; Η κοπέλα λέει ότι τον θέλει παρόλα τα προβλήματα. Γιατί επιμένεις;
δεν ειναι κακο λοιπον καποιος να παραδεχτει πως δαγκωσε παραπανω απο οτι μπορει να μασησει, οπως λενε και στο χωριο μου.
οπως και να εχει βλεπουμε εναν ανθρωπο σε απογνση. εφοσων θελει να κρατησει το σκυλακι, ας παρει την βοηθεια εκπαιδευτη.