Αμφιβαλεις οτι ορισμενοι αμολανε αυθαιρετα διαφορα ζωα;...
Αμφιβαλεις οτι ορισμενοι αμολανε αυθαιρετα διαφορα ζωα;...
Ουτε εγω πιστευω οτι καποια οργανωση εχει γεμισει την χωρα με λυκους...Δεν έγινα σαφής, έ;
Να το διατυπώσω λοιπόν διαφορετικά. ΔΕΝ πιστεύω επ ουδενί πως κάποια οργάνωση (οικολόγων όπως συνηθίζουν να υποστηρίζουν οι υποστηρικτές της θεωρίας) έχουνε γεμίσει την επικράτεια με λύκους.
Κι απορώ πως αυτό το hoax έχει πιάσει τέτοια διείσδυση στο χώρο των κυνηγών.
Δυσκολο να βρεθει η αληθεια...για τους λύκους οφείλω να μαι ειλικρινής και να πω πως αν και το ακουω τακτικά από διάφορες πλευρές δεν έχω άποψη.Για τις φώκιες παρολαυτα και όντας ερασιτέχνης ψαράς,μπορώ να επιβεβαιώσω πως ας πούμε στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης πολλοί παραπονούνται για οικολογικές οργανώσεις και διάφορα περίεργα που κάνουν,τα διχτυα καταστρέφονται τακτικότατα ενώ το ψάρι δε φτάνει πλέον ούτε για δείγμα (σε συνδυασμό με την υπεραλιεία)...
Χαχαχα δεν ξερω φιλε δεν εχω φαει αγριο μιας και στην χωρα μας απαγορευεται. Τα εκτροφειου ιταλιας παντως δεν εχουν την γευση του αγριου αποτι λενετο ζαρκάδι το μονο σιγουρο ειναι πως είναι ωραίο με πουρέ και κάποια γλυκιά σάλτσα,για τα υπόλοιπα δε θα μπορούσα να βοηθήσω
Ναι σωστο αυτο που λες! Πολλοι καταπατουν τους νομους! Απο την αλλη, ειναι και πολλοι νομοι για γελια και για κλαματα, που τους προωθησε καποιος πολιτικος για προσωπικο του συμφερον ή του κυκλου του...αυτα ειναι πολυ συνηθισμενα στην χωρα μας...στη χώρα μας απαγορεύεται και να κόβουν ουρές,αλλά πριν κα 2ωρο είδα ροτβαηλεράκι νεαρό και παιχνιδιάρικο με ουρά πιο μικρή και από λουκάνικο ζαρκαδιού...Ιστορία μου αμαρτία μου γενικά η φασούλα με τους νόμους
συνεννοούμαστε απόλυταΝαι σωστο αυτο που λες! Πολλοι καταπατουν τους νομους! Απο την αλλη, ειναι και πολλοι νομοι για γελια και για κλαματα, που τους προωθησε καποιος πολιτικος για προσωπικο του συμφερον ή του κυκλου του...αυτα ειναι πολυ συνηθισμενα στην χωρα μας...
Για τις οχιες συγκεκριμενα δεν ειναι ουτε δυσκολο ουτε ακριβο το να τις εκθρεψουν και να τις αμολυσουν!! Για φωκιες πρωτη φορα ακουω και εγω!Που τις βρίσκουν τις οχιές και τις φώκιες για να τις ελευθερώσουν οι "οικολόγοι";;;
Οι κανονικές οικολογικές οργανώσεις δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο ακόμα και αν μπορούσαν [που είναι πραγματικά δύσκολο και ακριβό σαν εγχείρημα].
Μία λογική εξήγηση για τις φώκιες είναι η μετανάστευση λόγω αναζήτησης φαγητού, όσο για πιθανές οργανώσεις που "απελευθερώνουν" κάποιες είναι λόγω επανένταξης τους στο φυσικό τους περιβάλλον μετα την περίθαλψη τους.
Απο την άλλη σε κυνηγετικό forum είχα διαβάσει για Ελληνικούς κυνηγετικούς συλλόγους που οργανώνουν απελευθέρωση ξενικών ειδών πτηνών[κανονικά δεν απαντώνται στον Ελλαδικό χώρο] με σκοπό τον εμπλουτισμό του θηράματος... Τρέχα γύρευε δηλαδή..
Δυστυχώς δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε αυτό... αλλά για εμένα λανθασμένα τους ονοματίζουμε οικολόγους μιας και απέχουν έτη φωτός απο την Οικολογία...Επίσης,σόρυ αν θα χαλάσει μερικούς,αλλά μερίδα οικολόγων είναι πιο χουλιγκάνοι και από φανατικά ούγκανα των γηπέδων...
Δεν ανοιγει κατι!Φίλε μου υπάρχουν είδη οχιάς και στην Ελλάδα που γεννούν αυγά!
Ρίξε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα που μάλλον είχα διαβάσει παλιότερα[πολλές ομοιότητες].
Εχει λευκους στην Ελλαδα φιλε;@Aslan τώρα το είδα...πως θα ανοίξω ρε συ θέμα με μεγάλο λευκό σε φόρουμ για σκυλιά?θα μας πάρουν με τις πέτρες!