Δεύτερος σκύλος

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Έχω κι εγώ τρία αδεσποτάκια που φροντίζω και θα με βοηθήσει η Amaliaz να τα προωθήσουμε, γιατί δεν σκαμπάζω απο αυτά... Βέβαια είναι αρσενικά αλλά ο ένας είναι πολύ ήρεμος και πράος, ίσως και να μην είχες πρόβλημα, είναι μεσαίος σε μέγεθος (26 kg).

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Viviana έχω μια σκυλίτσα υπ'όψιν μου, περίπου στα είκοσι κιλά, και σε 2-3 μέρες θα έχω και φωτογραφίες. Έκανε μόλις εξετάσεις και βγήκε καθαρή, εκτός από κάτι μικρά δερματικά που επειδή είναι, λέει, σε φάση επούλωσης, δεν άξιζε τον κόπο να πάρει δείγμα.

Είναι απροσδιορίστου ράτσας, αλλά μοιάζει αρκετά στον δικό μου (εντάξει, στα αυτιά διαφέρουν αρκετά, καθώς ο Ρας εκεί είναι μο-να-δι-κος). Είναι περίπου ενάμιση έτους, απ'ότι λέει η κτηνίατρος της Μέριμνας,εδώ.

Είναι ήρεμη σε χαρακτήρα και αρκετά προσαρμοστική. Κοντεύει να συνηθίσει το λουρί, παρ'όλο που μεγάλωσε, και πιθανόν γεννήθηκε, στο δρόμο. Θα ετοιμάσω τις φωτογραφίες και την αγγελία προώθησης, αλλά αν ενδιαφέρεσαι και συζητήσουμε βλέπουμε την πορεία.

Δεν είναι, ακόμα, στειρωμένη, αλλά θα γίνει κι αυτό, με τη σειρά του...

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Να σημειωθει οτι η νεαρα ειναι συνηθισμενη σε "δυνατα" παιχνιδια και δεν εχει προβλημα να παιζει δυναμικα παιχνιδια με αρσενικους

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ούπς, ναι, ξέχασα να το πω αυτό, thanx που το πρόσθεσες, io maria... Και να προσθέσω ότι τα πάει καλά με το γατάκι της φωτογραφίας, για άλλα δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά.

Κάτσε μπας και κατφέρω να ανεβάσω καμιά φώτο...IMGP0193..jpg αυτή είναι σημερινή, αλλά αύριο ή μεθάυριο θα βγούν και καλύτερες... Θα ανοίξω θέμα όταν είναι όλα εντάξει :)

Attachments