εμ ΓΠ μου ήθελες εσύ μονο τον πνίχτη του ΓΠ μπορεις να φορέσειςΠαντως σε όλα τα λουριά (δερμάτινα, υφασμάτινα, με ιμάντα κτλ) βρίσκω ένα σοβαρό μειονέκτημα και γιαυτό εγω δεν του φοράω λουρι χρόνια τώρα. Χαλάνε την τρίχα του σκυλιου πάρα πολύ .
εμ ΓΠ μου ήθελες εσύ μονο τον πνίχτη του ΓΠ μπορεις να φορέσειςΠαντως σε όλα τα λουριά (δερμάτινα, υφασμάτινα, με ιμάντα κτλ) βρίσκω ένα σοβαρό μειονέκτημα και γιαυτό εγω δεν του φοράω λουρι χρόνια τώρα. Χαλάνε την τρίχα του σκυλιου πάρα πολύ .
Απάντησε η @vekΚαι απο που τον κρατας;
Απ την ουρα;
Είσαι τρελός;απο τα λιντλ πηγες και πηρες μωρε και εσυ
Άμα ήταν χρυσή δεν θα ηταν γπ. Θα ήταν ο ταμτακος.@manolo Δεν είναι χρυσή, δεν ταιριάζει στο χρώμα του ΓΠ
Τι λες ρε κουζουλεναι μωρε τσιπη,το καταλαβα οτι ειναι απο αυτες απο το κρικακι που εχεις βαλει στην ακρη χαχα
ξαρω,τον εχουμε δει ολοι οτι δεν φορας τιποτα πολες φορες,οπως εχουμε δει οτι τον κυκλοφορας με το μηχανακι αντι να τον πας χαλαρα στην καθισματαρα του στο αμαξι.....βενζινη βλεπεις χαχαχα.
@ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ οχι ρε,τσιγγουνη οχι,γιουφτο απλα χαχαχα
καλυτερα μη βαλεις βαρελακι, συνεχεια ξεβιδωνονται και χανονται τα στοιχεια.Παιδιά σέ κολλάρο σαν τις φωτογραφίας, η ταυτότητα βαρελάκι πού μπαίνει, στόν κρίκο;
Καλησπέρα! Ρίξε μια μάτια εδώ. www.collaraki.comΜε κλιπ γυρω στα 35, το δερμάτινο παίζει στα 55
Καλησπέρα. Ρίξε μια μάτια εδώ www.collaraki.com κατασκευάζονται στην ΕλλάδαΚαλησπερα παιδια
Ψαχνω ενα ποιοτικο δερματινο περιλαιμιο κ θελω τη βοηθεια σας
Θελω να ειναι σχετικα πλατυ (3-3,5cm) μαυρο κ χωρις καρφια κ ιστοριες.
Εχετε καποιο καλο να προτεινετε?
Το μονο που εχω βρει ειναι αυτο
www.collaraki.comΟι petcreations [εκτός απροόπτου] τα φτιάχνουν σε ότι μέγεθος θέλετε.
Και τα δικά μου, όσα έχω φτιάξει, 40άρια είναι. Και σε ότι φάρδος θέλεις.
@medusa εμένα δεν με ένοιαζε ποτέ και δεν με νοιάζει ακόμη, το αν θα πατικωθεί η γούνα. Εχουν μόνιμα φορεμένα κολάρα/ταυτότητες. Δεν βγαίνουν ποτέ από πάνω τους.