Με κλιπ γυρω στα 35, το δερμάτινο παίζει στα 55Το πρώτο είναι πιό μουράτο κ το δεύτερο πιό... elegant.
Τιμές δεν βλέπω. Για να μή φύγεις αμέσως απ᾽ τη σελίδα τους;
Με κλιπ γυρω στα 35, το δερμάτινο παίζει στα 55Το πρώτο είναι πιό μουράτο κ το δεύτερο πιό... elegant.
Τιμές δεν βλέπω. Για να μή φύγεις αμέσως απ᾽ τη σελίδα τους;
Αγόρασα πριν 2 μήνες δερμάτινο σαμαρακι aka στηθολουρο με "χειρολαβη" για να κρατάω τον κουταβο, τέλεια δουλειά! !!οτι σου ειπε ο σακε
πιστευω οτι σε αυτα ειναι απιαστος
ασχετο..περα οτι εχει γινει αγοραρος....αυτο το αντιπαρασιτικο κολαρο που ειναι γκρι ποιο ειναι , το σερεστο?Εγώ παντω κολάρο είχα πάρει στην αρχή δεν μας βόλεψε καθόλου και για ένα περίεργο λόγο όταν το φοράει τραβαει σαν μαλακας
Λίγο χαλία φωτο αλλα φαίνεται, το είχα πάρει από το πετ Σίτυ 15ε και μου το είπε κολάρο λαΔίου .. κάτι τέτοιο τελος πάντων και γενικά έχει μια λιπαρότητα όταν το πιανεις
View attachment 67690
Και το στηθολουρο το πήρα από τον Κ Γιάννη που σου έστειλα στο λινκ, αύριο μεθαύριο θα πάω να πάρω ένα στηθολουρο για weightpulling και ένα λουρί ... Ο άνθρωπος έχει πολύ καλά πραγματα
View attachment 67691
Έχει από όλα και σου φτιάχνει και ότι θες .Μπορεί να είναι τα καλύτερα από θέμα ποιότητας(δεν γνωρίζω) , αλλά πολύ μεγάλα.
Πιο διακριτικά δεν έχει;
Έχω ήδη φτιάξει χειμωνιάτικο harness και μου πήγε μία χαρά από αντοχές.Εγώ πάντως δεν θα με εμπιστευόμουν να φτιάξω κολάρο για 37 κιλά σκυλί αν είχα κανά πεκινουά ναι αλλά για την Ήρα όχι.
@vasilis_mike να προσέξεις πολύ τις ραφές.
Παντως σε όλα τα λουριά (δερμάτινα, υφασμάτινα, με ιμάντα κτλ) βρίσκω ένα σοβαρό μειονέκτημα και γιαυτό εγω δεν του φοράω λουρι χρόνια τώρα. Χαλάνε την τρίχα του σκυλιου πάρα πολύ .Έχει από όλα και σου φτιάχνει και ότι θες .
Η ποιότητα του είναι εκπληκτική και οι τιμές του πάρα πολύ καλές , πολύ προσεγμένα λουριά αθάνατα. Παίρνω λουριά απο τον Γιάννη απο το 1995 κάποια τα έχω ακόμα , κάποια τα έφαγαν τα σκυλιά (στηθόλουρα) και μου τα επιδιόρθωσε.
γιαυτό εγω δεν του φοράω λουρι χρόνια τώρα. Χαλάνε την τρίχα του σκυλιου πάρα πολύ .
εκει κοντα στην ουρα
Και απο που τον κρατας;
Απ την ουρα;