Δεν τρώει ξηρά τροφή το Ακίτα

Akitaman

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
127
0
Ετσι μπραβο. Αν δεν υπαρχει καποιο θεμα ιατρικο, τοτε μην φοβασαι. Αργα η γρηγορα θα φαει.

flikainu1982

Active Member
24 Μαϊου 2010
30
0
ουτε σημερα τιποτα ακομα...10 το πρωι κατω το αγνοησε και στις 3 το μεσημερι παλι το ιδιο.τωρα περιμενουμε τις 10 το βραδυ.στο μεταξυ αλλαξα την μια ξηρα τροφη που ειχα με αλλη και στις 3 του εβαλα την φορμουλα με σολωμο μην τυχον δεν του αρεσει η αλλη.τιποτα παλι.εγω κραταω ακομα γερα.οι κυριες της οικογενειας εχοθνε αρχισει και τον λυπουνται αλλα φαγαωε μια κατσαδα ολη δικη τους και στρωσανε...ουφφ κουραγιο

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Είσαι στη 2η μέρα σήμερα ? Κρατήστε την λύπη για αργότερα:) θα σπάσει που θα πάει ...θα τον θερίσει η πείνα..άσε που νομίζω οτι ήδη πεινάει αλλά δεν το έχει καταλάβει ακόμη:Dκουράγιο

flikainu1982

Active Member
24 Μαϊου 2010
30
0
παντως τωρα που ητανε ξαπλωμενος ξαφνικα σηκωθηκε και εκανε εμετο και εβγαλε κιτρινα υγρα...δηλαδη εχει αδειασει εντελως το στομαχι του...

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Μην κολήσεις να τον αφήσεις και πέρα των 2 ημερών νυστικό.. Ο επιμένων νικά!

flikainu1982

Active Member
24 Μαϊου 2010
30
0
δεν θα κολλησω οχι...το πρωι τον βγαλαμε την βολτα του και μυριζε τα σκουπιδια κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε....ολο παρακαλαει με τον τροπο του και δειχνει οτι πειναει πολυ αλλα την τροφη του δεν την αγγιζει...μα καλα τοσο εγωισμος?48 ωρες εχει συμπληρωσει μονο με νερο και την τροφη του την αγνοει ελεος δηλαδη...

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το ξέρω ότι θα ρωτήσω κάτι κουλό αλλά να... Μήπως έχει πάθει κατάθλιψη που σας άφησε το άλλο το σκυλάκι?

flikainu1982

Active Member
24 Μαϊου 2010
30
0
δεν ειναι κουλη ερωτηση.....τις πρωτες μερες ναι ειχε μια καταθλιψη και συμβουλευτηκαμε γιατρο....του δωσαμε ολη την αγαπη και το ενδιαφερον....σταματησαμε να ειμαστε στενοχωρημενοι μπροστα του γιατι τα ζωα αντιλαμβανονται και αυτο περασε μετα απο 2 βδομαδες....παιζει κανονικα εχει ορεξη ολα οκ ειναι τωρα...απλως επειδη το θεμα τροφη ειχα παρα τραβηξει απο τοτε που τον πηραμε ητανε παρα πολυ δυσκολος με αποτελεσμα να φευγουνε εως και 300 ευρω τον μηνα για τροφες γιατι ψαχναμε κατι να του αρεσει...την ετρωγε για 4-5 μερες και μετα παλι το ιδιο..η τροφη πηγαινε χαμενη γιατι ειχε ξυνισει...παντα του βαζαμε τροφη ειτε με κονσερβα ειτε ψεκασμενη με νερο.μετα απο 1-2 μερες η τροφη χαλουσε και πεταγοτανε...δεν ειναι για να πεταμε τροφες την στιγμη που τοσα σκυλακια εξω πεινανε και επικρατει και αυτη η κατασταση η οικονομικη.ετσι αποφασισαμε να του αρχισουμε μονο ξηρη τροφη.πηραμε την taste of the wild που θεωρειται μια απο τις καλυτερες και δοκιμαζουμε...πηρα σημερα και την φορμουλα με τον σολωμο μπας και δεν του αρεσει αυτη με το κοτοπουλο και την παπια αλλα ακομα τιποτα....

flikainu1982

Active Member
24 Μαϊου 2010
30
0
δηλαδη η κονσερβα η carno με το κυνηγι του αρεσε...η pedigree με το μοσχαρι οχι...η science plan του αρεσε...ενω η excelior οχι.μας εχει τρελανει με τις ιδιοτροπιες του αλλα οπως εχω διαβασει στο διαδυκτιο πολλοι ειναι αυτοι με ακιτα που αντιμετωπιζουνε προβλημα με την τροφη.εγω ειχα παλι μποξερ και μετα γκεκας και ποτε δεν ειχα προβλημα....εδω με τον ινου πρεπει να κανουμε υπομονη γιατι δεν γινεται αλλιως

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πληροφορήθηκα πρόσφατα, ότι οι τροφές με βάση τον σολωμό καλό είναι να αποφεύγονται σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι ιδανικές για βαρύ χειμώνα αλλά όχι για καλοκαιρινούς μήνες. Είναι πολύ λιπαρές ή κάτι τέτοιο μην πω και καμμιά βλακεία και τους πέφτουν βαριές.

flikainu1982

Active Member
24 Μαϊου 2010
30
0
Καλα που που το ειπες....εχει και αλλη επιλογη ομως.....Μπορειτε επισης να τον δειτε και φωτο στο προφιλ μου

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
βλέπω!
Πολύ μικρούλα όμως! φτιάξε ένα άλμπουμ αν θες να δουμε μεγαλυτερες φωτο :)