Δεν πρέπει να πάρει βάρος..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Το ίδιο ακριβώς λέει και η κτηνίατρος του Μουφ για το Μουφ που πρέπει να χάσει κανα κιλό ακόμα. Κι εγώ την κανονική Pro Plan του δίνω για ενήλικους σκύλους, κοτόπουλο με ρύζι, και είναι καλή. Επίσης πρέπει να περπατάει πολύ και μάλιστα η κτηνίατρος παρατήρησε ότι είναι πολύ μυώδες σκυλί που είναι επίσης καλό για τα πόδια του.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μμμμ επειδή δεν είμαι σίγουρη και μπορεί να πω μπούρδα, το ακρώμιο που είναι ακριβώς;; ;)
Ναι kokoni τα κόκκαλα του θώρακα είναι ευδιάκριτα στην αφή.
Επίσης αυτό που λες για τα πέλματα το διάβασα και εγώ στο πρότυπο, έχεις δίκιο
ΑΚΡΑ :
ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΑΚΡΑ: Ίσια, παράλληλα μεταξύ τους, οι άκρες τους μπορεί και να τείνουν ελαφρώς προς τα έξω.
Πες μου και για το ακρώμιο, να μετρήσω να σου πω ;)

Οκ παιδιά δεν αγχώνομαι άλλο :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Με τακτική καθημερινή άσκηση και δίνοντας μια καλή ξηρή τροφή (την ποσότητα που αναγράφει το σακί) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το βάρος. Ακουσέ με, έχω λάμπραντορ :p

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Με τακτική καθημερινή άσκηση και δίνοντας μια καλή ξηρή τροφή (την ποσότητα που αναγράφει το σακί) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το βάρος. Ακουσέ με, έχω λάμπραντορ :p
Σε ευχαριστώ berna, αυτό κάνω ούτως η άλλως :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μην πάει και το παρακάνεις με το ζύγισμα! εγώ αγχώθηκα ελαφρώς γιατί μετά τη στείρωση τρώει ζωή νά' χει περισσότερο από πριν, την ημέρα της επέμβασης ήταν 4.800 (είχε να φάει μια μέρα όμως γιατί την προηγούμενη δεν είχε όρεξη), χθες που πήγαμε για εμβόλιο και να κόψουμε τα ράμματα ήταν 5.100 φαγωμένη καλά! Όσο και αν έφαγε αυτές τις μέρες δεν την επιβάρυνε 300gr πάνω!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
τα πραγματα ειναι απλα
το επιπλεον βαρος κανει κακο σε ολους
ακομα και αν τα ακρα της δεν εβγαιναν προς τα εξω και ηταν ακριβως παραλληλα στο πατημα και παλι θα επρεπε να προσεχεις το βαρος της
και στους ανθρωπους το ιδιο ισχυει
και στα φυτα το ιδιο επισης
οτι κουβαλαει περισσοτερο βαρος καταπονητε
εαν ο σκυλος δεν εχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα υγειας που να απαιτειται lith τροφη ,τοτε το μονο που κανουμε ειναι να μην τον κανουμε λιχουδη και ζητιανο και να ειμαστε τυπικοι στη διατροφη του με καποιες ισως μικρες ελεγχομενες επιβραβευσεις ετσι ωστε να διατηρει το σωστο για αυτον βαρος
τωρα αν καποιος σκυλος εχει προβλημα ειτε παθολογικο ειτε σκελετικο ακολουθουμε αλλη διατροφικη γραμμη συμφωνα παντα με τις υποδειξεις του γιατρου

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Σε ευχαριστώ κρίνα :)
Ευτύχως το σκυλάκι δεν είναι καθόλου λαίμαργο.
Έχει περίεργη σχέση με το φαγητό, λόγω του ότι εκεί που ήτανε πριν, του δίνανε φαγητό και αποφάγια σε μεγάλη ποσότητα που κ που.
Ότι να ναι δηλαδή και για αυτό την πήρα.