Δεν κοιμαται το βραδυ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αν τον βγάζεις κάθε φορά που κλαψουρίζει, δεν θα το μάθει ποτέ.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Αν τον βγάζεις κάθε φορά που κλαψουρίζει, δεν θα το μάθει ποτέ.
το ξερω :/ και το μετανιωσα μετα! αλλα δεν προκειται να το ξανα κανω!αφου κλαψουριζει μονο δεν ενοχλει και τοσο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Και να ενοχλήσει είπαμε, δεν πρέπει να το κάνεις.
Θα ενοχλήσει για λίγο καιρό, αλλά θα μπει σε πρόγραμμα.
Δεν γίνεται αλλιώς.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
οντως! παντως αυτες τις μερες τον παιρνω μαζι μου στην παραλια.! δεν τον βαζω μεσα γτ εχει κοσμο αλλα στο γκαζον που εχει το μπαρ παιζουμε με την μπαλα κανει βολτες και γυρναμε σπιτι με τον χουκ να ειναι πτωμα και να ροχαλιζει απο το αυτοκινητο! οποτε λογω κουρασης τα δεχεται πιο ευκολα!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εχει μαθει και καθεται στο κρατε. αλλα ακομα δεν μπαινει μονος του. τον παιρνω αγκαλια και τον βαζω!κλαψουριζει λιγο και κοιταει την πορτα. μολις κλεισω την πορτα τυ δωματιου κατευθειαν κατεβαζει κεφαλι και κοιμαται. ακομα δεν τον εχω αφησει στο κρατε και να φυγω. αυτο πρεπει να το κανω ομαλα για να μην το συνδεσει? ακομα αυτο με την πορτα που την κοιταει και ειναι ανοιχτη και γαυγιζει μηπως πρεπει να αλλαξω θεση το κρατε/? και τελος ειναι νωρις να εχω την απαιτηση να μπει μονος του μεσα? εχω συνδεσει το κρατε με την λεξη κρεβατι!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και ενω ολα κοιλουσαν ομαλα και ο μικρος εβλεπα οτι συνηθιζε χτες ηρθε το αγορι μου σπιτι, μετα απο 3 βδομαδες. ο μικρος πεθανε απο την χαρα του αγκαλιες χαδια κλπ. τον πηγα κανονικα την βολτα του το βραδυ και αλλη μια μικρη πριν κοιμηθουμε! το θεμα ειναι οτι τον εβαλα στο κρειτ και δεν καθοτανε. ππηγαινω ξαπλωνω στον καναπε και κανω οτι κοιμαμαι. ηρεμησε και κοιμηθηκε. φευγω και παω στο κρεβατι μου και μετα απο λιγο αρχιζει να αντιδρα και να διαμαρτυρεται. ο κυριος οσο περνουσε η ωρα γινοταν πιο επιμονος! σηκωνομαι τον βγαζω εξω μηπως ηθελε να κανει καμια απο τις αναγκες του. τπτ ! τον βαζω στο κλουβι παλι τα ιδια. βαζω μια φωνη ""σκασε"" χτυπησα και μια φορα το κρειτ με το χερι μου ( το μετανιωσα τωρα) και μετα ο κυριος κοιμηθηκε του καλου καιρου. δεν ακουστηκε ολο το βραδυ. το θεμα ειναι το εκανε αυτο επειδη ηρθε το αγορι μου σπιτι και πιστευε οτι θα αλλαξουν τα πραγματα?ειχε συνηθησει να κοιμαται μαζι μας στο κρεβατι. η απλα επειδη δεν κοιμηθηκα διπλα του, τοσες μερες λογω επισκεπτων στον καναπε την εβγαζα διπλα του ,θεωρησε οτι κατι αλλαξε???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97