και ενω ολα κοιλουσαν ομαλα και ο μικρος εβλεπα οτι συνηθιζε χτες ηρθε το αγορι μου σπιτι, μετα απο 3 βδομαδες. ο μικρος πεθανε απο την χαρα του αγκαλιες χαδια κλπ. τον πηγα κανονικα την βολτα του το βραδυ και αλλη μια μικρη πριν κοιμηθουμε! το θεμα ειναι οτι τον εβαλα στο κρειτ και δεν καθοτανε. ππηγαινω ξαπλωνω στον καναπε και κανω οτι κοιμαμαι. ηρεμησε και κοιμηθηκε. φευγω και παω στο κρεβατι μου και μετα απο λιγο αρχιζει να αντιδρα και να διαμαρτυρεται. ο κυριος οσο περνουσε η ωρα γινοταν πιο επιμονος! σηκωνομαι τον βγαζω εξω μηπως ηθελε να κανει καμια απο τις αναγκες του. τπτ ! τον βαζω στο κλουβι παλι τα ιδια. βαζω μια φωνη ""σκασε"" χτυπησα και μια φορα το κρειτ με το χερι μου ( το μετανιωσα τωρα) και μετα ο κυριος κοιμηθηκε του καλου καιρου. δεν ακουστηκε ολο το βραδυ. το θεμα ειναι το εκανε αυτο επειδη ηρθε το αγορι μου σπιτι και πιστευε οτι θα αλλαξουν τα πραγματα?ειχε συνηθησει να κοιμαται μαζι μας στο κρεβατι. η απλα επειδη δεν κοιμηθηκα διπλα του, τοσες μερες λογω επισκεπτων στον καναπε την εβγαζα διπλα του ,θεωρησε οτι κατι αλλαξε???