Koπελιά, για καθίστε στα αυγά σας και μην μπλέκεστε σε πράγματα που δεν γνωρίζετε..... ελεος πια.... εγώ βαρέθηκα να βλέπω κακομορφισμένα, ασθενικά yorkie με λάθος χαρακτήρα, λάθος μαλλί, λάθος χρώμα, λάθος γόνατα, λάθος τραχείες, λάθος καρδιοαγγικά ..... αμάν!!!
Εάν λέτε έστω και λίγο ότι αγαπάτε τη φυλή και δεν είστε τόσο εγωιστές ώστε να σκέφτεστε το πουλί του μπούμπι και την μητρότητα της μπουμπούς (που αυτά δεν σκέφτονται στην τελική) μην παίζετε με γονίδια, κληρονομικότητες και τις μοίρες της σκύλα και των μελλοντικών κουταβιών....
1.Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα(σχεδόν βεβαιότητα) τα κουτάβια να βγουν με προβλήματα υγείας
Δηλαδη ρε παιδια δεν υπαρχουν υγιεις σκυλια;;μονο απο εκτροφεα;;θα τρελαθουμε τελειως;;;
4.Στις αγέλες των φυσικών προγώνων των σκυλιών μας(λυκοι) δε ζευγαρώνουν όλα τα αρσενικά αλλά τα ανώτερα στην κυριαρχία μόνο ώστε να συνεχίζει με γερά δείγματα η φυλή.Η φύση ξέρει.
Στις αγελες δεν κυκλοφορουν και με λουρακι επισης για να κανουνε την βολτα τους,ουτε ειναι κλεισμενα σε ενα σπιτι!!!
1!) To θέμα μας δεν είναι εάν ένα σκυλάκι είναι υγιές ή όχι αγαπητέ Φώτη... διότι ένα καθόλα υγιέστατο σκυλάκι μπορεί να κουβαλάει σοβαρότατα κληρονομικά προβλήματα και να τα μεταδώσει στα κουτάβια του... άπλά τα σκυλιά από εκτροφέα είναι με παρελθόν και μπορείς να αποκλείσεις τα κληρονομικά σε πολλές γεννεές πίσω....
2) Νομίζω ότι καταλαβανίεις και από μόνος σου ότι το λουράκι, το σπίτι καθώς δεν καταπνίγουν τα ένστικτα που τους κληροδότησε η φύση και ο πρόγονός τους.... εγώ πάντως και με φουστανάκι (ο Θεός φυλαξει) να μου έντυναν το σκύλο δεν θα τον άφηνα πχ στο ίδιο δωμάτιο με ένα τρωκτικό....