Δεν βρίσκω κοκόνι

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Καλησπέρα κι από εμένα είμαι νέο μέλος στο φορουμ και θέλουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να βάλουμε στην οικογένειά μας ένα σκυλάκι.
Αφού έχω ψάξει και ζώντας σε διαμέρισμα κ αφού είμαι όλη μέρα σπίτι κ έχω χρόνο να αφιερώσω, κατέληξα πως θα είναι ένα κοκόνι. Αναζήτησα τον εκτροφέα κ Μακαρίτη.
Βρήκα μια παλιά αγγελία του κυρίου Στέλιου Μακαρίτη πήρα το τηλ αλλά δεν χρησιμοποιείται. Βρήκα το προφίλ του στο fb του έστειλα μήνυμα δεν μου απάντησε. Βρήκα ένα μέηλ του από τον ΚΟΕ στο οποίο έστειλα κ δεν μου απάντησε.

Γνωρίζετε κάποιον που μπορώ να βρω κοκόνι ή απλά να παραιτηθώ από αυτό?

Σαν επόμενη επιλογή έχουμε το king charles.

Συμφωνείτε με την επιλογή μου? Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε?
2012-11-29%2015_36_33.jpgτι λες για αυτον τον κουκλο;;;;;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
η εκτροφεας που ειχα μιλησει απο καπανδριτη ειχε ατυχη γεννα. εκανε 2 σκυλακια και τα 2 πεθαναν :(... τωρα μιλαω με την αλλη εκτροφεα απο την συρο. ειχε γεννα πριν 4 μερες με 7 κουταβακια. θεωρητικα εχω κλεισει ενα θηλυκο. θα ταξιδευα στην συρο στις αρχες φεβρουαριου για να δω την εκτροφεα απο κοντα και τα κουταβακια φυσικα.. η αληθεια ομως ειναι πως απογοητευτηκα λιγο εως πολυ. σας ευχαριστω πολυ ομως για τις πληροφοριες..πανω κατω τα ηξερα απλα δεν περιμενα να υπαρχει προβλημα σε τετοιο βαθμο. :(
Aπό την εκτροφέα στην Σύρο θα έπαιρνα γιατί είναι η μόνη που έχει ruby. Έχει φοβερές γνώσεις για την φυλή και είναι άνθρωπος που θα κάτσει να μιλάει ώρες μαζί σου για τα σκυλιά αυτά όπως θα διαπίστωσες. Συζήτησε τις ανησυχίες σου μαζί της.

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Έλενα, η σπιτονικοκυρά σου ξέρει από σκυλιά? Ξέρει ότι υπάρχουν μικρόσωμα, μεσαία και μεγαλόσωμα και στα πόσα κιλά αλλάζει η κατηγορία? Αν δεν ξέρει,(και φυσικά δεν χρειάζεται να μάθει), και απλά δεν θέλει να δεί κανένα σκύλο τύπου λυκόσκυλο 30+ κιλών, μπορείς να βρείς έως και μεσαίου μεγέθους σκύλο, πχ ως 15 κιλάκια που υπάρχουν περισσότερα στα καταφύγια. Άλλωστε οποιοδήποτε μέγεθος σκύλου πάνω από 3-4 κιλά θα σε κουράσει να το κουβαλάς πάντα στις σκάλες, είναι εξ'ορισμού παράλογη αυτή η απαίτησή της.
Κι εγώ μικρόσωμο ήθελα και υιοθέτησα έναν κούκλο που θα γινόταν μέχρι 8 κιλάκια υποτίθεται, όμως η εκτίμηση ήταν λάθος και έγινε 21 κιλά ο κοντός!:eek: Τον έχω όμως μάθει να μην γαβγίζει χωρίς λόγο και παρόλο που περνάμε τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα με τις ταυτότητες να κουδουνάνε μπροστά από όλες τις πόρτες της πολυκατοικίας (δεν υπάρχει ασανσέρ) ποτέ δεν ενοχλήσαμε κανένα, αντιθέτως με ρωτάνε πώς γίνεται να είναι τόσο αθόρυβος ο σκύλος...:D

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Έλενα, καλώς όρισες στο φόρουμ!!!
Σου έχω ένα κοκονάκι που είναι κούκλος και άστεγος ο κακομοίρης. Για ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και τα δύο κοκονάκια που σας προτείνουν σε αυτή την σελίδα είναι πολύ καλά δείγματα της φυλής εμφανισιακά και θα κάνετε ένα μεγάλο καλό και στα σκυλάκια και στην φυλή αν σώσετε κάποιο
βέβαια-κάπου πιο στην αρχή του θέματος που αναφέρει κάποιος ότι είναι ομιλητικά ,αυτό είναι όντως μία αλήθεια και λάβετέ την υπόψιν σας
αλλά.αυτά από τον δρόμο πιθανόν να είναι πολύ πιο ήσυχα αφού οι απαιτήσεις του δρόμου δεν είναι να κάνεις συχνά θόρυβο υποδηλώνοντας την παρουσία σου ,αλλά μόνο όταν χρειαστεί
Έχω μαζέψει κι εγώ από τον δρόμο και παρόλο που τα δικά μου γαύγιζαν με το που έβλεπαν κάποιον να κατευθύνεται πρός το σπίτι μας ,αυτός (ο πρώην αδέσποτος) γαύγιζε μόνο αν ήταν κάποιος πολύ μυστήριος τύπος και είχε σαφώς διάθεση να μπεί σπίτι μας
επίσης τα δικά μου ακολουθούν κάθε ξένο μπαίνει σπίτι μας ,τσεκάροντάς τον και γαυγίζοντας αν δεν τα χαιρετήσει γλυκά,ο πρώην αδέσποτος απλά παρακολουθούσε
Πιστεύω πως μία βόλτα να τα δείτε έστω και να τα τσεκάρετε αξίζει-και τα δύο

Επίσης
ο κύριος Στέλιος θα σας απαντήσει σίγουρα,όταν ευκαιρεί
τρέχει πάνω κάτω συνεχώς...........

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Following the war, just six dogs would be the starting block from which all Cavaliers descend.[SUP][7][/SUP] These dogs were Ann's Son, his litter brother Wizbang Timothy, Carlo of Ttiweh, Duce of Braemore, Kobba of Kuranda and Aristide of Ttiweh

πόσο σοβαρή δουλειά με θέματα υγείας μπορείς να κάνεις με 6 σκυλιά ως γενετική δεξαμενή παραμένει ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα :)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Και του Τάκη και του Τάσου είναι υπέροχα, μα υπέροχα. Και συμφωνώ πολύ με την τοποθέτηση του kokoni σε θέματα συμπεριφοράς των πρώην αδέσποτων και των σκυλιών που δεν έχουν ζήσει στο δρόμο. Υποστηρίζω πάρα πολύ την υιοθεσία ενός εκ των δύο για την περίπτωσή σου (μα πού τους βρήκες αυτούς τους γείτονες και ιδιοκτήτες βρε παιδί μου.. Τα παιδιά τους ενοχλούν που περνάνε, τα σκυλιά τους ενοχλούν που περπατάνε, μήπως σας ακούνε να αναπνέετε και στραβομουτσουνιάζουν? Πάντως πάτα κι εσύ λίγο πόδι γενικά, ασχέτως του θέματος 'σκύλος', είπαμε προσαρμογή και υποχωρήσεις αλλά αμφίδρομες, όχι μόνο από μεριάς σου!)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Πραγματικά είναι πολύ καλά άτομα για τόσο ακατέργαστα που είναι
χαίρομαι όταν βλέπω πόσο ζωντανό είναι το γονίδιο της φυλής που επικαλύπτεται τόσο δύσκολα παρά της "δια φυσικής επιλογής" αναπαραγωγής που επιδέχεται

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
εγω παντως θα ελεγα οτι γενικα ειναι ηρεμος αν και με τρια σκυλια μεσα στο σπιτι γινετε χαμος χαχαχαχα.
εδω μαζι μας θα ειναι οποτε και αν θελει μπορει να τον δει

ΈλεναΚικ

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
101
0
38
Χαλκίδα
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Τα κοκονάκια που μου δείξατε είναι υπέροχα! Η αλήθεια είναι όμως πως θα ήθελα ένα θηλυκό κουταβάκι γιατί την οικογένειά μας.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Following the war, just six dogs would be the starting block from which all Cavaliers descend.[SUP][7][/SUP] These dogs were Ann's Son, his litter brother Wizbang Timothy, Carlo of Ttiweh, Duce of Braemore, Kobba of Kuranda and Aristide of Ttiweh

πόσο σοβαρή δουλειά με θέματα υγείας μπορείς να κάνεις με 6 σκυλιά ως γενετική δεξαμενή παραμένει ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα :)

Δες και ένα άλλο παράδειγμα τα Shih Tzu προέρχονται όλα από την ίδια γενετική δεξαμενή(7 θυλικά 7 αρσενικά) αλλά εγώ δεν έχω ακούσει για τέτοια προβλήματα.

Πηγή Dogs 101 Shih Tzu - YouTube

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Δες και ένα άλλο παράδειγμα τα Shih Tzu προέρχονται όλα από την ίδια γενετική δεξαμενή(7 θυλικά 7 αρσενικά) αλλά εγώ δεν έχω ακούσει για τέτοια προβλήματα.

Πηγή Dogs 101 Shih Tzu - YouTube
και απο τα 6 τα 4 ηταν αμεσοι συγγενοις (για τα King Charles εννοω)...φαντασου COI δλδ σε υψηλα διψηφια ποσοστα...
στο 101 δεν νομιζω να μπαιναν σε τετοιες ''λεπτομερειες'' παντως...

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
και απο τα 6 τα 4 ηταν αμεσοι συγγενοις (για τα King Charles εννοω)...φαντασου COI δλδ σε υψηλα διψηφια ποσοστα...
στο 101 δεν νομιζω να μπαιναν σε τετοιες ''λεπτομερειες'' παντως...
Σαν ιστορικό στοιχείο το αναφέρουν στο βίντεο.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Έλενα, καλώς όρισες στο φόρουμ!!!
Σου έχω ένα κοκονάκι που είναι κούκλος και άστεγος ο κακομοίρης. Για ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες!!!

Τι ομορφιά είν'αυτή? Κι η ουρά! Σημαία!!!

ΈλεναΚικ δεν ξέρω για αδυναμία σε θηλυκά, αλλά εμείς αρσενικό έχουμε και πασά τον ανεβάζουμε, βασιλιά τον κατεβάζουμε. (Καλά του πετάμε και κανένα τέρας αν τη ψωνίσει). Θα μου πεις δεν είναι κοκόνι ο δικός μας, αλλά κι εγώ με τη σειρά μου θα σου απαντήσω ότι σε πολύ "δυνατές" φυλές έχει πραγματική σημασία το φύλο. Στις άλλες, το θέμα του φύλου το θεωρώ το ελάχιστο. Το παν είναι να "δεσετε"!