Δείκτης IQ

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αν εχεις Jack Russell ..... κατι θα ξερεις περισσοτερο !!!!!!!!
Ξέρω που να μην ήξερα!!!!!:D
Χιουμοριστικά το είπα πιο πάνω! Ότι είναι διαόλια με όλες τις έννοιες είναι!
Τώρα υψηλότερο χαμηλότερο IQ δεν γνωρίζω αν όμως όπως λένε παίρνουν και από τον ιδιοκτήτη.... κλάφτα Χαράλαμπε που λένε! IQ ραδικιού την βλέπω να έχει!:p

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
σε μια εκπομπή που είχα δει στον alpha τα μεγάλα poodle λέγανε ότι είναι τα πιο έξυπνα
Δεν έχει καμία διαφορά το iq του μεγάλου (δηλαδή του κανονικού, standard) poodle, από το iq του medium, του miniature ή του toy.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.117
1.391
Δεν έχει καμία διαφορά το iq του μεγάλου (δηλαδή του κανονικού, standard) poodle, από το iq του medium, του miniature ή του toy.
στην εκπομπή είχε μονο το μεγάλο..ίσως εννοούσε όλα τα μεγέθη ki εγώ το παρερμήνευσα...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Παιδιά,εντάξει διασκεδάσαμε πάλι...:rolleyes:Ο δικός μου είναι το #1.:)

Ποιος έχει πει:"ο έξυπνος μαθαίνει από τα λάθη του,αλλά ο σοφός από τα λάθη των άλλων";

Ε,ο δικός μου κοντεύει τη σοφία,την εξυπνάδα την έχουμε περάαααασει...,γιατί βλέπει τα άλλα έξυπνα να εκτελούν εντολές και ο δικός μου τι έμαθε από αυτο;Να μην εκτελεί καμιά,για να σταματήσω να του δίνω.:p

Ποιος λοιπον ειναι πιο εξυπνός;:D

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Α ρε sakann φωτιες μας αναψες αποψε

Παρηηηη κλεισε το τηλεφωνο !και κοιτα το ματι της κουζινας
λοιπον τι λεγαμε? κατι ελεγα στον σκυλο μου:D:D:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
οι τελευταίες έρευνες του ΙΑΣΕ είναι ξεκάθαρες
μετά απο τέστ IQ ειδικά φτιαγμένα για σκυλιά ,γιατί ακριβώς αυτό ήταν και το λάθος όλων των προηγούμενων ερευνών,το ότι χησιμοποιούσαν τέστ IQ για ανθρώπους δηλαδή
τα αποτελέσματα δείχνουν όλες τις Ελληνικές φυλές να χτυπάνε κορυφή με πρώτα και καλύτερα τα κοκόνια και αμέσως μετά τα κρητικά τα οποία βγήκαν δεύτερα απλά και μόνο γιατί απο η βιασύνη τους έκαναν κατι λαθάκια
στο ΙΑΣΕ είμαστε πάντα περήφανοι για τις απόλυτα σωστές έρευνές μας

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
παγκόσμιο!!!!!!!!!αλλά αποτελείται μόνο απο Έλληνες για να είναι εγκυρο!!! καταλαβαίνεις...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Sorry για το off topic...

Πως ορίζεται το I.Q. τον σκύλων (αν και έχω περίπου την ίδια απορία και για το "ανθρώπινο" που έχει και τομείς - συναισθηματικό I.Q., κοινωνικό I.Q., λογικής, αριθμών, κλπ.) και πως μετριέται ή αξιολογείται;

*...και πάλι συγνώμη...:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97