Δάγκωμα σκύλου

Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78
χαχαχαχ ούτε ελαφρύς για αγκαλιά !! :) επίσης αν τον σκυλί είναι διατεθειμένο να επιτεθεί θα το κάνει και αν τον έχω αγκαλιά κινδυνεύει να τον αρπάξει χωρίς ο δικός μου να έχει την δυνατότητα να αμυνθεί! τώρα ο εκτοράκος σου κρύβεται άνετα και κάτω από την μασχάλη!! :p:D
Χαχα έχεις δίκιο δεν μπορεί αμυνθει ο δικός σου. Εμένα τον δικό μου τον δάγκωσαν 2 φορές. Την πρώτη φορά τον είχα αγκαλιά γιατι ερχόταν κατά πάνω μας ένα ημιαιμο Λαμπραντόρ. Πήδηξε απάνω μου και έπιασε τον Έκτορα από το αυτί. Ο δικός μου άρχισε να κλαίει. Ευτυχώς τον άφησε όταν άρχισε να κλαίει ο δικός μου. Πάλι καλά δεν τον έκανε τίποτα κακό απλά μόνο τον άφησε ένα μικρό σημάδι στο αυτί του.:eek: Ο μικρός όντως χωράει κατω από την μασχάλη αλλά δεν μπορώ να πω ότι του αρέσει. :LOL:

• Like
Reactions: ευτυχία

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
το λουρί σκέφτηκα να το αφήσω βασικά μου έφυγε εκείνη την στιγμή μέσα στον πανικό μου να διώξω το άλλο ( έμοιαζε με πιτμπουλ, τώρα δεν κάθισα να το ψάξω και πολύ! :p) αλλά ο δικός μου καθόταν και έκλαιγε πεπεισμένος ότι πεθαίνει! :p πάντως και εγώ κάπως έτσι αντιδρώ όταν πλησιάζει κάποιο επιθετικό και όλα καλά! απλά δεν ξέρω τι κάνω σε περίπτωση που δεν προλάβω να αντιδράσω και τον αρπάξει! δεν νομίζω πως το μέγεθός του, του επιτρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του! αν και το χρυσό μου αποδείχτηκε αίλουρος... με την επίθεση που δέχτηκε θα μπορούσε να είχε πάθει τα χειρότερα.. ευτυχώς την γλιτώσαμε πολύ ελαφρά....
όλα αυτά έγιναν δίπλα σε κεντρικό δρόμο.... αν άφηνα εσκεμμένα το λουρί πιθανόν ο δικός μου θα έτρεχε προς τα εκεί και επειδή δεν ξέρει από δρόμους μάλλον δεν θα έβγαινε ζωντανος... :cry:

• Like
Reactions: Ektorakos<3

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Και για να "ευθυμήσουμε" λίγο: χτες πηγαίναμε για καφέ σε μία φίλη κι εκεί που περπατάγαμε αμέριμνοι σκάει ένας σκύλαρος 40 κιλά για πλάκα (κούκλος btw) και ο δικός μου τσιτώνει. Πάω να τον γυρίσω να φύγουμε αλλά ο άλλος φυσικά μας έφτασε και την έπεσε στον Έντζο ο οποίος έχει αρχίσει και ανταποδίδει τα ίσα πλέον. Βουτάω τον δικό μου απ' το περιλαίμιο, λέω κι ένα γρήγορο Πάτερ Ημών και πάνω εκεί τσουπ να κι ο ιδιοκτήτης του άλλου. Τον βουτάει, τον ρίχνει κάτω αλά Cesar Millan και αρχίζει τις φωνές: "Τί σου έχω πει; Τί νομίζεις ότι κάνεις, μου λες; Γιατί το έκανες;" Σταμάτησαν και κάτι άλλοι περαστικοί για χάζι και, αν και είχα περιέργεια να δω τη συνέχεια, έγινα μπουχός με ελαφρά...

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
Και για να "ευθυμήσουμε" λίγο: χτες πηγαίναμε για καφέ σε μία φίλη κι εκεί που περπατάγαμε αμέριμνοι σκάει ένας σκύλαρος 40 κιλά για πλάκα (κούκλος btw) και ο δικός μου τσιτώνει. Πάω να τον γυρίσω να φύγουμε αλλά ο άλλος φυσικά μας έφτασε και την έπεσε στον Έντζο ο οποίος έχει αρχίσει και ανταποδίδει τα ίσα πλέον. Βουτάω τον δικό μου απ' το περιλαίμιο, λέω κι ένα γρήγορο Πάτερ Ημών και πάνω εκεί τσουπ να κι ο ιδιοκτήτης του άλλου. Τον βουτάει, τον ρίχνει κάτω αλά Cesar Millan και αρχίζει τις φωνές: "Τί σου έχω πει; Τί νομίζεις ότι κάνεις, μου λες; Γιατί το έκανες;" Σταμάτησαν και κάτι άλλοι περαστικοί για χάζι και, αν και είχα περιέργεια να δω τη συνέχεια, έγινα μπουχός με ελαφρά...
χαχαχαχ τολμηρός ο δικός σου δεν μασάει!! :p να τον χαίρεσαι!!! λες να δοκιμάσω και εγώ την προσευχή την επόμενη φορα??:ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like

Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78
Καλά ο δικός σου δεν φοβάται τίποτα θηρίο. Μπράβο εντζο συγχαρητήρια για το θάρρος σου.:LOL::D Να τον χαίρεσαι. :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
εμένα να δεις από κουταβι... και ο καημένος ηταν τοσο φιλικος με ολα τα σκυλάκια παλιά!! αλλά μάλλον τα περισσότερα δεν τον συμπαθούν και πολύ!! :love:

• Like

Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78
εμένα να δεις από κουταβι... και ο καημένος ηταν τοσο φιλικος με ολα τα σκυλάκια παλιά!! αλλά μάλλον τα περισσότερα δεν τον συμπαθούν και πολύ!! :love:
Ίδια κατηγορία ήμαστε. Και εμένα ο δικός ακριβώς τα ίδια. Μπας και είναι ξαδέρφια; :LOL::):ROFLMAO::D

• Like

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
Την πρώτη φορά σοβαρής επίθεσης από λυτό jrt, ο ιδιοκτήτης να λύνει το κυπριακό στο τηλ 500 μέτρα πιο πίσω.... ανάγκασα τον ιδιοκτήτη να χώσει το χέρι του στο στόμα του σκύλου, να το ανοίξει για να ελευθερώσω εγώ τον δικό μου, δεν ήθελε γιατί φοβόταν ότι θα τον δαγκώσει, του λέω ότι αν δεν τον κάνεις θα σου ρίξω μπουνιά στην μούρη.... τώρα τον έπεισε το μάτι μου που είχε γυρίσει, ο σκύλος μου που έκανε ένα πολύ έντονο και συνεχόμενο ουρλιαχτό, εγώ που του ούρλιαζα,ο κόσμος που είχε μαζευτεί? δεν ξέρω πάντως το έκανε μου ζήτησε φυσικά τα ρέστα γιατί τον δάγκωσε και του είπα αν δεν φύγεις από μπροστά μου θα σου σπάσω το κεφάλι....ο δικός μου με αντιβίωση και 3-4 σκισίματα στο πάνω μέρος του λαιμού του....

και η δεύτερη μια κοπέλα ούτε 50 κιλά, με τσομπανόσκυλο, ένα στενό πάνω από το σπίτι μας, βράδυ με τον άντρα μου βόλτα, αυτό πήρε χαμπάρι τον δικό μου πριν καν τον βγάλει από την οικοδομή λυσσομανούσε, αυτή δεν πήρε χαμπάρι γιατί έκανε ο δικός της έτσι, με το που ανοίγει την πόρτα, της φεύγει, περνάει τον δρόμο, κόβει την κυκλοφορία, φτάνει στον άντρα μου κι επειδή τον είχε δει, είχε προλάβει και τον είχε πάρει αγκαλιά, 2 μέτρα ο άντρας μου με 130 κιλά , αυτό να πηδάει πάνω του, αυτή να προσπαθεί να το σταματήσει, να την παρασέρνει να την ρίχνει κάτω, εγώ το ουρλιαχτό του δικού μου το άκουγα ένα στενό πιο κάτω και μέσα στο σπίτι, τελικά κατάφερε και τον έπιασε, έβαλε το σώμα της μπροστά του και έφυγε ο άντρας μου- απολογισμός?μια τρύπα στο μπούτι 3 ράμματα αντιβίωση και πλέον με το ζόρι τον βγάζουμε έξω, ποιον τον Pixel που δεν μαζευόταν...Την άλλη μέρα ένα ωραίο μήνυμα στην πόρτα της μου πλήρωσε τα πάντα και πλέον ο σκύλος της κυκλοφορεί με φίμωτρο....

σορυ για το σεντόνι...!!!

• Like

Ektorakos<3

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2015
84
78
!!![/QUOTE]
Την πρώτη φορά σοβαρής επίθεσης από λυτό jrt, ο ιδιοκτήτης να λύνει το κυπριακό στο τηλ 500 μέτρα πιο πίσω.... ανάγκασα τον ιδιοκτήτη να χώσει το χέρι του στο στόμα του σκύλου, να το ανοίξει για να ελευθερώσω εγώ τον δικό μου, δεν ήθελε γιατί φοβόταν ότι θα τον δαγκώσει, του λέω ότι αν δεν τον κάνεις θα σου ρίξω μπουνιά στην μούρη.... τώρα τον έπεισε το μάτι μου που είχε γυρίσει, ο σκύλος μου που έκανε ένα πολύ έντονο και συνεχόμενο ουρλιαχτό, εγώ που του ούρλιαζα,ο κόσμος που είχε μαζευτεί? δεν ξέρω πάντως το έκανε μου ζήτησε φυσικά τα ρέστα γιατί τον δάγκωσε και του είπα αν δεν φύγεις από μπροστά μου θα σου σπάσω το κεφάλι....ο δικός μου με αντιβίωση και 3-4 σκισίματα στο πάνω μέρος του λαιμού του....

και η δεύτερη μια κοπέλα ούτε 50 κιλά, με τσομπανόσκυλο, ένα στενό πάνω από το σπίτι μας, βράδυ με τον άντρα μου βόλτα, αυτό πήρε χαμπάρι τον δικό μου πριν καν τον βγάλει από την οικοδομή λυσσομανούσε, αυτή δεν πήρε χαμπάρι γιατί έκανε ο δικός της έτσι, με το που ανοίγει την πόρτα, της φεύγει, περνάει τον δρόμο, κόβει την κυκλοφορία, φτάνει στον άντρα μου κι επειδή τον είχε δει, είχε προλάβει και τον είχε πάρει αγκαλιά, 2 μέτρα ο άντρας μου με 130 κιλά , αυτό να πηδάει πάνω του, αυτή να προσπαθεί να το σταματήσει, να την παρασέρνει να την ρίχνει κάτω, εγώ το ουρλιαχτό του δικού μου το άκουγα ένα στενό πιο κάτω και μέσα στο σπίτι, τελικά κατάφερε και τον έπιασε, έβαλε το σώμα της μπροστά του και έφυγε ο άντρας μου- απολογισμός?μια τρύπα στο μπούτι 3 ράμματα αντιβίωση και πλέον με το ζόρι τον βγάζουμε έξω, ποιον τον Pixel που δεν μαζευόταν...Την άλλη μέρα ένα ωραίο μήνυμα στην πόρτα της μου πλήρωσε τα πάντα και πλέον ο σκύλος της κυκλοφορεί με φίμωτρο....

Πω πω περαστικά σας. Ελπίζω να είναι καλά τώρα τι σκυλάκι σας. Και καλά κάνετε που δεν τον βγάζετε έξω γιατί ποιος ξέρει τι άλλο θα σας συμβεί; Τέλος πάντων περαστικά σας.

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30

πω πω .... ρε συ αφου δεν μπορούν ούτε να τα κουμαντάρουν ούτε να τα εκπαιδεύσουν γιατί παίρνουν τέτοια σκυλιά???? δεν τον βγάζετε λόγω φόβου?

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
όχι τον βγάζω κανονικά στην αρχή με 1000 ζόρια τώρα καλύτερα αλλά πάλι συνέχεια παίρνει τον δρόμο της επιστροφής ένα σκύλος που περπατούσαμε 8χλμ την μέρα ,δεν μπορώ να τον κρατήσω μέσα προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ο ίδιος σκύλος.....

Όσο για την κοπέλα μάλλον τα είχε χάσει κι αυτή αυτό έχω καταλάβει από την συμπεριφορά της πριν και μετά....βέβαια για το μετά είπα ότι έχει καταγράψει το περιστατικό η αστυνομία και θα κινηθώ νομικά αν δεν βάλει φίμωτρο και από ότι λέει η γειτονιά το φοράει.....

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
όχι τον βγάζω κανονικά στην αρχή με 1000 ζόρια τώρα καλύτερα αλλά πάλι συνέχεια παίρνει τον δρόμο της επιστροφής ένα σκύλος που περπατούσαμε 8χλμ την μέρα ,δεν μπορώ να τον κρατήσω μέσα προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ο ίδιος σκύλος.....

Όσο για την κοπέλα μάλλον τα είχε χάσει κι αυτή αυτό έχω καταλάβει από την συμπεριφορά της πριν και μετά....βέβαια για το μετά είπα ότι έχει καταγράψει το περιστατικό η αστυνομία και θα κινηθώ νομικά αν δεν βάλει φίμωτρο και από ότι λέει η γειτονιά το φοράει.....
θα το ξεπερασει με τον καιρο!!!!! όσο για την κοπέλα αν ο σκύλος της είναι τόσο επικίνδυνος είναι καλύτερο για όλους να του φοράει το φίμωτρο.. δυστυχώς δεν γίνεται αλλιως.... o_O

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
ναι η συγκεκριμένη δεν είχε άλλη επιλογή γιατί το είχε κάνει και με άλλα στην γειτονιά......

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
ναι η συγκεκριμένη δεν είχε άλλη επιλογή γιατί το είχε κάνει και με άλλα στην γειτονιά......
:eek: σοβαρά?? ε τότε θα επρεπε απο μονη της να του το βαλει ή να επισκευτεί εναν εκπαιδευτή...

bagnikh

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2012
40
31
η δικαιολογία στην όλη κατάσταση είναι ότι δεν έχει χρήματα....εγώ το σκυλί της λυπάμαι γιατί κάποια στιγμή θα βρεθεί στο δρόμο....φαντάζεσαι το ίδιο περιστατικό με γριά και σκύλο???σε μας ήταν ο άντρας μου αν ήμουν εγώ θα με έριχνε και θα τον έτρωγε.....

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
η δικαιολογία στην όλη κατάσταση είναι ότι δεν έχει χρήματα....εγώ το σκυλί της λυπάμαι γιατί κάποια στιγμή θα βρεθεί στο δρόμο....φαντάζεσαι το ίδιο περιστατικό με γριά και σκύλο???σε μας ήταν ο άντρας μου αν ήμουν εγώ θα με έριχνε και θα τον έτρωγε.....
μπορεί και μονη της χωρις εκπαιδευτη να του μαθει να καθεται ησυχος και να την ακουει σε βασικες εντολες.. αλλα μαλλον δεν θα ασχολειται και πολυ.. οντως το σκυλί δεν φταίει σε κάτι, όπως το μαθεις ειναι... ευτυχώς να λες που την γλιτωσε..:D ξεπεραστε το και συνεχίστε τις βολτες σας!! σε λιγο καιρο θα το ξεπερασει και εκεινος!! :D

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα

Αντε να γράψω και τα δικά μας...
Μια μέρα μας την πέφτει ένα Μαλτέζ.
Το βλέπω και με πιάνει πανικός! Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα τον Κάστορα αγκαλιά!
Αυτό τίποτα, εκεί να λυσσάει...
Πρεπει να ήταν εκπαιδευμένο στη σωματοφυλακή!
Μου τραβάει μια δαγκωνιά στο μπατζάκι, φωνάζω άουτς...Μάλλον άκουσε Αus και με άφησε!
Αν δεν ήξερε Γερμανικά τι θα κανα; Κανενας απ τους γύρω δεν ενδιαφέρθηκε.
Έλεος με τον κάθε ανεύθυνο!

Κοιταξα όμως με άγριο ματι τον ανεύθυνο ιδιοκτήτη και τακανε επάνω του!
Εκτός απ τις συγγνώμες μου πλήρωσε και τη μανταρίστρα για το παντελόνι!
Αν δεν φορούσα όμως παντελόνι κι ήμουν με τη φούστα τι θα είχε συμβεί; Πάει το καλσόν!

Μάλλον πρέπει επειγόντος να ανοίξει το «ενοχλήσεις στη βόλτα Νο2»

Last edited: