Ε ειναι δυσκολο να τα κανεις "στρατιωτακια".Nα βγει χωρίς να χρειάζεται ούτε "μάζεμα" ουτε "ανέβασμα" παίζει?
Καλα ειναι να μην ειναι στην τσιτα φυσικα (για τη φωτο με το μπουλμαστφ εγω επιφυλασσομαι γιατι απλα μπορει να ειναι η εκφραση του την στιγμη της φωτογραφιας λογω του οτι τροχαζει.Αυτοι που το ειδαν απο κοντα θα ξερουν καλυτερα)Νόμιζα ότι στο μπουλμαστιφ μιλούσαμε πιό γενικά, όχι συγκεκριμενα για την ώρα της έκθεσης. Οπότε λάθος μου. Ναι, μου φαίνεται λογικό να τα ταράζει η έκθεση, αλλά και πάλι, ακόμα κι η τσίτα, με μέτρο
Ο συγκεκριμένος είναι ο μπαμπάς μας,Θεωρείται φυσιολογικό για τη φυλή αυτο το ταμπεραμέντο;
Το...σκυλάκι την σκαπούλαρε κι αυτή την φορά. Γιατί και στην προηγούμενη έκθεση, πάλι ταβλιάστηκε τ'ανάσκελα για τον ίδιο λόγο. Μια του κλέφτη...δυό του κλέφτη...την τρίτη δεν βλέπω να την σκαπουλάρει. Και ελπίζω τότε, τουλάχιστον να βρεθεί κάποιος, να παλουκώσει τον ιδιοκτήτη τουΤο περιστατικό με τη θερμοπληξία έγινε στον στίβο 3 που φώναξαν κτηνίατρο?
Τι έγινε τελικά? Το σκυλάκι πως είναι?
To ίδιο σκυλί????????????Το...σκυλάκι την σκαπούλαρε κι αυτή την φορά. Γιατί και στην προηγούμενη έκθεση, πάλι ταβλιάστηκε τ'ανάσκελα για τον ίδιο λόγο. Μια του κλέφτη...δυό του κλέφτη...την τρίτη δεν βλέπω να την σκαπουλάρει. Και ελπίζω τότε, τουλάχιστον να βρεθεί κάποιος, να παλουκώσει τον ιδιοκτήτη του
Δεν μπορώ να το πιστέψω...yeap
Δεν κάτσαμε να μάθουμε ιδιοκτήτη. Η διακριτικότητα μας έφαγε. Να δεις πόσο ρόμπα θα τον έκανα...
Τι φυλή ήταν;Το...σκυλάκι την σκαπούλαρε κι αυτή την φορά. Γιατί και στην προηγούμενη έκθεση, πάλι ταβλιάστηκε τ'ανάσκελα για τον ίδιο λόγο. Μια του κλέφτη...δυό του κλέφτη...την τρίτη δεν βλέπω να την σκαπουλάρει. Και ελπίζω τότε, τουλάχιστον να βρεθεί κάποιος, να παλουκώσει τον ιδιοκτήτη του
Δηλαδή?Ο ιδιοκτήτης του είναι και μέλος του ΔΣ του ΟΦΙΡΕ και δεν είμαι σίγουρη ότι φταίει μόνο η ζέστη.
Ευχαριστω πολυ για τη φωτο και τα σχολια Πετρο!γιαννη - κατερινα..... κερια και λιβανια....
γιαννη κι εγω στεναχωρεθηκα... περιμενα περιπου μεχρι τις τρεις... μετα δυστυχως εφυγα...
μια και με .. ειχαν φερει και φευγανε...
κατερινα... εσυ γιατι ευχαριστεις παλι....?
συγχαρητηρια για τον μορρις σε εσενα και τον εκτροφεα σου..
μην αγχωνεσαι ... σας περιμενουν ακομα μεγαλες στιγμες εξαιρετος ο κουταβος!
οπως και η λευκη της μαρινας!!! πλυ ομορφη και με καταπληκτικο χαρακτηρα,...
View attachment 40478