Akριβως!Το εχω δει καποιες φορες να γινεται .Η πολυ καλος.
Νομιζω οτι ακομα και εξαιρετο να τον εχει αξιολογησει μπορει να μην απονειμει το CAC- CACIB αν θεωρει οτι ο σκυλος δεν ειναι σε αυτο το επιπεδο για τοσο υψηλη διακριση.
Και εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε κ.Γιωργο.Δύο νέες γνωριμίες για μένα στην έκθεση
η Ορμή
View attachment 40495
και ο Μπόλτ
View attachment 40496
Πολύ σωστά. Το CAC & CACIB απονέμονται μόνο όταν ο σκύλος έχει πάρει τον χαρακτηρισμό εξαίρετος. Δεν έχει σημασία πόσοι είναι στην φυλή.Η πολυ καλος.
Νομιζω οτι ακομα και εξαιρετο να τον εχει αξιολογησει μπορει να μην απονειμει το CAC- CACIB αν θεωρει οτι ο σκυλος δεν ειναι σε αυτο το επιπεδο για τοσο υψηλη διακριση.
Γιατι στο χωρο υπαρχουν πολλες πορτες..Νόμιζα απαγορεύονται οι σκύλοι που δε συμμετέχουν... Γιατί δεν τους "δείχνουν την πόρτα" οι υπεύθυνοι?
Καλα αυτο το καημενο με το "περιεργο" ποδι τι ειχε;;;Το ειδα και τρομαξα!!!.......και τουμπανο με ναρθηκα το ποδι της θηλυκιας)... εδινα και συμβουλες....
:roll:
Ναι...από ένα Ντόμπερμαν με βλαμμένο ιδιοκτήτη...ο οποίος το έφερε είπε για κοινωνικοποίηση και ο σκύλος κόντεψε να φάει μέχρι και τους σουβλατζίδες...
Η μικρή είχε 2 γερές δοντιές στο μπούτι της...και στεναχωριόταν γιατί δεν ήθελε να πει ότι τη δάγκωσε Ντομπ.."γιατί μετά ο κόσμος δικαιολογημένα θα λέει κακά πράγματα για τα Ντομπερμαν..ενώ δεν έιναι αλήθεια..." Ψυχούλα μου...η κακομοίρα πόναγε και δεν έλεγε κουβεντα...
Το ζυγισατε το κοριτσακι ?7 μηνων κουταβι δαγκωσε το κοριτσακι(50 κιλα) το οποιο μετα ετρεχε γελαει ο κοσμος.......
οχι δεν το ζυγισα ,με το ματι!Το ζυγισατε το κοριτσακι ?
Οπως σου ειπε και πιο πανω το mareco, εχεις σταθει σε λαθος προβλημα...παραξενευομαι πως το κοριτσακι μετα απο δαγκωμα αρσενικου ντομπ δεν πηγε για ραμματα και πως αφου δαγκωθηκε μετα ετρεχε και παρουσιασε τον σκυλο της ;
Εκεί που μας χρώσταγαν, μας πήραν και το βόδι...ok απλα ηταν η πρωτη μου εκθεση και ειδα πολυ περιεργα πραγματα και μαλλον δεν θα ξαναπατησω!