Υπάρχει κανείς που δεν....? Αυτό και το γουεστι κουτάβι κλώνος κοντού λαμπ...κι εσείς το σχολιάσατε, έ?
Υπάρχει κανείς που δεν....? Αυτό και το γουεστι κουτάβι κλώνος κοντού λαμπ...κι εσείς το σχολιάσατε, έ?
Κι αυτό, νομίζω ότι είναι "apo ta kalitera"!!! κατευθείαν στο hall of fame!!!Υπάρχουν και οι φωτογραφίες κύριε Γιάννη...Τραβήξτε εσείς τη φωτογραφία των δοντιών του...και τη δείχνει ο ASFE...!!!
Και, Κατερίνα... τα "υπόλοιπα", πάλι με φωτογραφία θα τα δείξει?Υπάρχουν και οι φωτογραφίες κύριε Γιάννη...Τραβήξτε εσείς τη φωτογραφία των δοντιών του...και τη δείχνει ο ASFE...!!!
Αααα, δε σου λέμε!Ποιό καρό φουστανάκι καλέ? Τι τα κρατάτε μεταξύ σας?
Ωχχχ, άρχισαν τα "κομπλιμέντα"...Δεν ήταν φουστανάκι...Πουκαμισο με ζώνη ήταν...Και με 2 "υπέροχα" πόδια ζελέ!!!
ανειλημμένες υποχρεώσειςΑααα, δε σου λέμε!
Επρεπε να έκανες "convoy" με τον GRDANE και τον greedy και να ερχόσουν κι εσύ...
Αυτά...δεν περιγράφονται. Πρέπει να τα βλέπεις :flip::eyecrazy::eye:](*,):dohh:
Από την περιγραφή, μπορεί και να'ναι καλυτερα που δεν το έζησα icaron:Δεν ήταν φουστανάκι...Πουκαμισο με ζώνη ήταν...Και με 2 "υπέροχα" πόδια ζελέ!!!
α ναι μου εσταλει με μηνυμα... τι εχασα θεε μου ](*,):lol:Πάντως δεν έχουμε παράπονο, την προηγούμενη Κυριακή στον ΟΦΕΠ, είχαμε και εκεί ένα φοβερό θέαμα...
Εσύ, μη χάσεις!!!Επειδή δεν είδα το θηλυκό, μιλάμε για ίδiο φαινότυπο;;;
Και σε παρακάλεσα:"ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΑΣ"!!!Πάλι τα καλύτερα έχασα
Ομως, τα είπαμε παραπάνω: Η φετεινή χρονιά, όπως και το 2013, θα είναι δύσκολες χρονιές...Eγώ πάντως εδώ βλέπω business opportunity για τον ΚΟΕ. Η εκδήλωση θα μπορούσε να έχει χορηγό τα bodyline ή το Φουστάνο. Γιατί να περιμένεις χορηγίες από τον "κλειστό" pet χώρο? Άσε που έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο ως ΚΟΕ έτσι...