Έλα μου ντε - τι κάνεις? Πληρώνεις τη συμμετοχή και πας αν δεν βρέξει? Αν βρέχει δεν έχει νόημα...Eκει παντα ετσι ειναι- η λιωνεις απο την ζεστη- η ριχνει καρεκλες και κανει ψωφο, οπος περιση.
Έλα μου ντε - τι κάνεις? Πληρώνεις τη συμμετοχή και πας αν δεν βρέξει? Αν βρέχει δεν έχει νόημα...Eκει παντα ετσι ειναι- η λιωνεις απο την ζεστη- η ριχνει καρεκλες και κανει ψωφο, οπος περιση.
Πολλα! Ειδικα μακρυτριχα!Να ρωτήσω κάτι; Είδε κανείς από εσάς κανένα τσιουάουα στην έκθεση;;
Κι εγώ, μιά από τα ίδια...Εντυπώσεις από την έκθεση, ότι πρόλαβε να πιάσει το μάτι μου διότι και τις δύο μέρες πήγα αργά.
Θετικές
1. Χάρηκα που είδα τους γνωστούς-άγνωστους από εδώ μέσα
2. Χάρηκα που διαπίστωσα ότι μπορεί να ερωτευτεί κανείς ακόμη! Αχ ρε σταφίνα! Ααααα...
Αρνητικές
2. Απορώ για άλλη μια φορά με το εξής: Πως γίνεται στα "ζευγάρια" ή στους "απογόνους" να είναι είναι όλες οι φυλές "κύριοι" και στα ροτ να γίνεται το τσίρκουλο. Νόμιζα ότι το καλαμπαλίκι αυτο γίνεται μόνο εντός δικού τους στίβου γιατί ...ξέρω γω... μπορεί να είναι κανα βίτσιο της φυλής! Είναι αστείο όμως να βλέπεις κύριους σκυλιά-κέρατα όπως τα μαλινουά και τα ροτ να έχουν τον "αμάζευτο".
3. Μόνο 3 βετεράνοι! Οι άλλοι τι έγιναν; Δεν σε έβγαλαν ασπροπρόωπο κύριε εκτροφέα τόσα χρόνια, τόσοι στίβοι, τόσες γέννες;
Σουβλάκια δεν δοκίμασα - δεν έχω άποψη!
Eιναι επειδη δεν ειδες το κουταβακι westie που ειχε μεταμφιεστει σε λαμπραντορ μινιατουρ...Δύο σκυλιά κέντρισαν το ενδιαφέρον μου σήμερα. Ένα κουτάβι Κεντρικής Ασίας άκοπο (το πρώτο που είδα) και μία κουτάβα που η χειρίστρια της μου είπε πως ήταν Cane corso (σε χρώμα που δεν είχα ξαναδεί).
αχαχαχαχ...αξία ανεκτίμητη το καημένο...όπως και η παρέα του, η οποία κέρδισε την top ατάκα ever από τον takisft. Μόνο που δεν μεταφέρεται live,γιατί θα μας κόψει το ΕΣΡ...Eιναι επειδη δεν ειδες το κουταβακι westie που ειχε μεταμφιεστει σε λαμπραντορ μινιατουρ...