ΔΕΝ ΓΑΒΓΙΖΕΙ

paparas

Banned
Banned
7 Αυγούστου 2010
35
0
Εδω κολλάει αυτό που είπα...
Εαν δεν πάρεις δυνατό σκύλο σου βγαίνει γατάκι

paparas

Banned
Banned
7 Αυγούστου 2010
35
0
και απο που το καταλαβες . απο τα φρύδια?
Δεν ξέρω απο φρύδια και μάτια αλλα εμένα μου φαίνετε πως ο σκύλος σου την κουνάει την αχλαδιά... Τον σπρώχνει τον σύρτη ρε παιδί μου..
Δώσε τον πίσω και πάρε κάνα ψαράκι .
Θα ασχοληθώ με την εκτροφή και κάτι ξέρω που σου λέω

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
μπα... ασχολήσου με κατι άλλο, πιάσε καμια τσαπα καλυτερα, γιατι αν κρίνεις ενα κουτάβι 8 μηνών από μια φωτο... άσε που για φιλόζωος δεν μου κάνεις... μάλλον θα δυσκολευτείς να δουλεψεις!

paparas

Banned
Banned
7 Αυγούστου 2010
35
0
Κοπελιά ξέρω που σου λέω..
Ο κοπριντάν σου δεν το λαλάει γιατί τον γεμίζει τον κουβά.. ΓΠ και να μην τρώει σίδερα ???

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν ξέρω απο φρύδια και μάτια αλλα εμένα μου φαίνετε πως ο σκύλος σου την κουνάει την αχλαδιά... Τον σπρώχνει τον σύρτη ρε παιδί μου..
Δώσε τον πίσω και πάρε κάνα ψαράκι .
Θα ασχοληθώ με την εκτροφή και κάτι ξέρω που σου λέω
Tι λες ρε papara!!!! (ωραία να μπορείς να το πεις αυτό και να μη γίνεσαι ban! ;) )

Τετοιες εμπεριστατωμένες απόψεις τις συνηθίζεις και αλλού ή μόνο εδώ? Εδώ κρινόμαστε απο την ποιότητα των δημοσιεύσεων μας. Η ποιότητα βασίζεται στη σοβαρότητα και στην τεκμηρίωση.

paparas

Banned
Banned
7 Αυγούστου 2010
35
0
Tι λες ρε papara!!!! (ωραία να μπορείς να το πεις αυτό και να μη γίνεσαι ban! ;) )

Τετοιες εμπεριστατωμένες απόψεις τις συνηθίζεις και αλλού ή μόνο εδώ? Εδώ κρινόμαστε απο την ποιότητα των δημοσιεύσεων μας. Η ποιότητα βασίζεται στη σοβαρότητα και στην τεκμηρίωση.
Τί είπες τώρα ????? Πω ρε φίλε....Το πιπιλάς καθόλου ???

Tzotol

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
41
0
Στην χωρα της αναιστησιας!!!
Εχω ενα σκυλο ΓΠ και ειναι 9 μηνων θα ηθελα να μου πειται εαν φυσιολογικο να ερχεται ανθρωπος εξω απο τον κηπο και μην γαβγιzει. Ποτε φαινονται τα ενστικτα του φυλακα,λεφτα δεν εχω για εκπαιδευση΄πως μπορω μονη μου να τον εκπαιδευσω για φυλακα,
[/Q
εμενα που ειναι κοντα 2 χρονων κ δεν γαβγιζει ΠΟΤΕ! :p

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ψαξε στην αναζητηση για αυτο που ζητας.ειναι μεγαλο θεμα κ υπαρχουν καποια παρομοια που μπορουν να σε βοηθησουν για το τι ειναι φυλαξη κτλ κτλ κτλ κτλ....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97