Γ.Π

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
το καλυτερο για μας τους δυο εινα το να το παρω απο εναν καλο και σωστο εκτρωφεα που πανω απο ολα θα ειναι ανθρωπος και μετα επαγγελματιας και φυσιικα το κουταβακι να ειναι υγιεστατο για να εχει μια σωστη και καλη ζωη

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
zouzouno για την ερωτηση που μ εκανες δεν ξερω τι σημαινει εργασιακο και τι μορφολογικο ΓΠ.αν εχεις την ορεξη και τον χρονο να μ εξηγησεις τι σημαινει θα το ηθελα πολυ.Σ'ευχαριστω εκ τον προτερων.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
zouzouno για την ερωτηση που μ εκανες δεν ξερω τι σημαινει εργασιακο και τι μορφολογικο ΓΠ.αν εχεις την ορεξη και τον χρονο να μ εξηγησεις τι σημαινει θα το ηθελα πολυ.Σ'ευχαριστω εκ τον προτερων.
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/εργασιακές.γραμμές-19193/

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
τολι ψαξε λιγο στο ιντερνετ και θα δεις.
το μονο κακο ειναι οτι προς το παρον ειναι λιγες οι επιλογες για αγορα
εργασιακου σκυλου απο ελλαδα(και απαγορευτικες τιμες για την τσεπη μου.)
εχω δει με τα ματια μου 3 σκυλους απο εξωτερικο που κεντανε!!και τιμες???μιση τιμη σχεδον
το θεμα ειναι τι θες να κανεις με τον σκυλο σου?
βολτες στο παρκο να παιζει με αλλα σκυλακια?(δεν λεω οτι ειναι κακο)
να του κανεις και κανα δαγκωμα?
αν σε φερει ο δρομος σου ποτε απο αθηνα στειλε μου ενα μνμ να παμε να τα πιουμε ενα καφε να σου εξηγησω λιγα περισοτερα πραγματα που ξερω και να δεις και live καποια πραγματα.
μην βιαστεις και αγορασεις(γερμανικο ποιμενικο) σκυλο πριν ψαξεις:)

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
λιγο που το εψαξα στο ιντερνετ μαλλον μου ταιριαζει πιο πολλυ ενας εκθεσιακος ΓΠ παρα ενας εργασιακος γιατι απο τι καταλαβα ο εργασιακος πρεπει να ασκηται ολη την ωρα και να του βαζεις διαφορες εργασιες να εκτελει.χωρις να θελω να πω οτι ενας εκθεσιακος δεν πρεπει να γυμναζεται και να ειναι ολη την ωρα στο σπιτι.οσο για το καφεδακι που μου προτεινες ζουζουνο θα το ηθελα πολυ για να τα πουμε και απο κοντα.οταν ερθω αθηνα θα σου στειλω μνμ για να βρεθουμε.Σ'ευχαριστω για ολα