Γ.Π

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Επιτρέπεται να λέμε εκτροφεία παιδιά, απλά εγώ ήθελα να επισημάνω ότι καλό είναι να πηγαίνει κάποιος αντικειμενικά σκεπτόμενος και όχι επειδή είδε 2-3-4 εκτροφεία να λέγονται σε κάποιο forum...

Απλά αυτό...ωστόσο κάτω από το δικό μου post μπορείς κάποιος να αραδιάσει όλα τα εκτροφεία...δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο κατ'εμέ...

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Θα μπορούσα να πω στο παιδί το εκτροφείο που είχες προτείνεις και για εκπαίδευση αλλα δεν έχω τις γνώσεις να του πω πράγματα!!!

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
χαιρετω και παλι την παρεα σημερα πηρα τηλ.τον κ.ο.ε και μου εστειλαν την λιστα με τους εκτρωφεις και οντως ειναι παρα πολυ σημερα κιολας ειπα να επισκεφτω και το πρωτο εκτρωφειο που ειναι πιο κοντα σε εμενα.αλλα δεν μπορω να επικοινωνισω μαζι του τωρα του εστειλα και email μηπως εχει να μου δωσει και καποιο αλλο τηλ ωστε να μπορεσω να μιλησω μαζι του.

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Τόλι να πας στο ραντεβού, η Αναστασία θα σε κατατοπίσει σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που έχεις.
Το λέω γιατί και η δικιά μου από εκί είναι (για την ακρίβεια απο τον συνεργάτη της vom Schwarzaugen) και μέχρι σήμερα, σχεδόν 2 χρόνια μετά, είμαστε σε συχνή επικοινωνία για θέματα που αφορούν τα σκυλιά μας.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μπράβο στον Κ.Ο.Ε.!Άψογοι, και μέσα σε 1 μέρα απάντησαν!

Για την Αναστασία δεν έχω να πω πολλά πράγματα...

Είσαι σε σωστό δρόμο και σε καλά χέρια...

Μπορείς επίσης να επισκεφθείς τις 2 σελίδες του Γερμανικού Ποιμενικού στο facebook!

Greek German Shepherd όπου είναι η πιο επίσημη
και η
Γερμανικός Ποιμενικός - German Shepherd Dog - Greek Fans

Μιλούν εκεί μέσα πολλοί ιδιοκτήτες(ανάμεσα τους και εγώ) και εκτροφείς Γερμανικού Ποιμενικού και θα μπορέσεις να ενημερωθείς περεταίρω...

Σε περιμένουμε τόσο εδώ όσο και εκεί...

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
πηγα σημερα στον εκτρωφεα που σας ελεγα και για να πω την αληθεια δεν εμεινα και πολυ ενθουσιασμενος αλλα περιμενα και αλλα ειδα πρωτα απο ολα αντι να παω στο εκτρωφειο πηγα στο σπιτι της και αυτο δεν μαρεσε καθολου. βεβαια μου ειπε οτι αλλαζουν εκαταστασεις και ειναι λιγο ανω κατω μετα απο αυτο το αλλο που δεν μαρεσε ειναι οτι δεν μου προτεινε η ιδια να δω τα σκυλια της αλλα το ειπα εγω τοτε μου εδειξε μια θηλυκια που ητανε εγκυος και μετα μου εφερε ενα αρσενικο βεβαια δεν πηγα να δω που μενουν και αυτο δεν μαρεσε καθολου επισης οταν της ειπα τη χαρτια περνω μαζι με το σκυλο μου το pedigree και το βιβλιαριο υγειας του εγω νομιζω οτι πρεπει να μου δωσει και τις εξετασεις του σκυλου κανω λαθος? πειτε μ

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα ακολουθήσουν και άλλες φορές που θα πας στο εκτροφείο...

Μην τα περιμένεις όλα από την πρώτη στιγμή...

Δεν θα σου φέρει όλα τα σκυλιά να τα δεις με την πρώτη φορά...μέχρι να καταλήξεις στην πιθανή γέννα και στο κουτάβι που θα πάρεις μπορεί να χρειαστεί να πας πολλές φορές για να σε δει και η εκτροφέας τι άνθρωπος είσαι...

Αυτά με τα οποία θα συνοδεύεται ο σκύλος είναι το βιβλιάριο, το Pedigree και την ευχή του εκτροφέα!
Εξετάσεις δεν μπορεί να κάνει κανείς σε κουτάβι 2 μηνών!Άρα δεν υπάρχουν για να δεις εξετάσεις!
Αυτό όμως που πρέπει να ξεψαχνίσεις είναι οι γονείς!Από αυτούς πρέπει να δεις όλες τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας, αλλά και χαρακτήρα...

Μην βιάζεσαι...

Επιπλέον μην πέφτεις με τα μούτρα σε έναν εκτροφέα!Φωνάζουμε και λέμε να πάμε όσο μπορούμε σε περισσότερους και να διαλέξουμε αυτόν που θα μας καλύψει σε όλους τους τομείς και που θα ταιριάξουμε κιόλας γιατί μαζί με τον σκύλο παίρνουμε ουσιαστικά και τον εκτροφέα μας γιατί αυτός είναι ο άνθρωπος που θα μας βοηθήσει και στην ανάπτυξη και σε όποια απορία έχουμε και στην εκπαίδευση και σε όλα...

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Θα συμφωνήσω με το Στέλιο.
Και αφού έχεις και την λίστα απο τον ΚΟΕ θα είδες πως έχει και άλλα εκτροφεία κοντά σου.
Πας τα βλέπεις και αυτά και αποφασίζεις ποιος σου κάνει πιο πολύ (φυσικά εφόσον κατασταλάξεις και ποια γέννα σου κάνει), και όπος έγραψε ο Στέλιος μπες και στα γκρουπ στο FB έχει αρκετούς εκτροφείς εκι.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Περιμενε να επισκεπτεις και το κενελ τους ,για να παρεις μια ιδεα γιατην ποιοτητα διαβιωσης των σκυλων τους.
Αν δεν σου εκανε κλικ παντως παρε και αλλες ιδεες απο αλλα εκτροφεια και στο τελος επιλεγεις .

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
Σας ευχαριστω ολους σας,πηρα τηλ. στο hausjackson και μου ειπαν οτι ο εκτρωφεας λειπει εκτος ελλαδος οποτε θα περιμενω να γυρισει για να παω να τα πουμε απο κοντα και μετα σκεφτομαι να παω προς αθηνα μερια για να δω και εκει καποια εκτρωφεια που εχω στο μυαλο μ αυτο ομως θα αργησει λιγο αλλα δεν με πειραζει καθολου γιατι σκεφτομαι να παρω ενα κουταβακι σε καποιους μηνες απλα το ψαχνω απο τωρα για να ειμαι αρκετα ενημερωμενος επι του θεματος ωστε να ειμαι σιγουρος οταν θα κανω την κινησει να παω να το παρω.εκανα και μια σκεψη να παω γερμανια να δω και εκει εκτρωφεια εσεις τι λετε ειναι βλακεια?

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Καλά κάνεις και το ψάχνεις ...αλλά μέχρι να καταλήξεις θα σου πρότεινα να έχεις στο μυαλό σου το εξής, ο εκτροφέας που θα διαλέξεις καλό είναι να βρίσκεται κοντά σου.

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
εχεις δικιο σ'αυτο που λες keega και εχω το σκεφτηκα αλλα ειμαι τοσο μπερδεμενος που δεν ξερω τι να κανω και τι ειναι το καλυτερο μακαρι με το καιρο να μπορεσω να βρω τι ειναι το καλυτερο για μενα και για τον μελλοντικο γιο μ.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Και εγω εχω δει πολυ καλα γερμανικα ποιμενικα Ελληνικης εκτροφης.Ισως θα επρεπε να κανεις υπομονη.
Ειναι πολυ καλυτερα ο εκτροφεας να βρισκεται κοντα σου ,για να τον πυροβολεις με τις ερωτησεις σου διαρκως.
Τωρα το να ψαξεις στο εξωτερικο,απο την στιγμη που υπαρχουν Γ>Π στην χωρα σου ,πιστευω οτι θα ταλαιπωρηθεις παραπανω σε σχεση με την Ελλαδα χωρις να υπαρχει λογος.

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
τι ειναι το καλυτερο για μενα και για τον μελλοντικο γιο μ.
Ωραία ....

Ανέλυσε μου αν θες τι σημαίνει το καλύτερο για σένα ....και .....το καλύτερο για τον "γιο" σου ?