Γ.Π

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιο μελος της ωραιας παρεας και θα ηθελα την βοηθεια σας για να παρω και εγω ενα κουταβι γερμανικου ποιμενικου.ποια εκτρωφεια πιστευετε οτι ειναι σωστα για να τα επισκευτω και απο κοντα,

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
πρωτα απο ολα ο χαρακτηρας του και η εμφανιση του και επειτα γιατι εγω τρελα με αυτην την ρατσα

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Ο σκύλος που θα ζει; Μέσα σε σπίτι, έξω απ' αυτό;

Είσαι προετοιμασμένος για τα έξοδα που αφορούν τη φροντίδα του σε θέμα διατροφής, κτηνιατρικών κι ενδεχομένως εκπαίδευσης;

Φιλικά και μόνο, να ξέρεις πως αν επιλέξεις σκύλο γιατί σ' αρέσει οπτικά είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθος. Επιλέγουμε σκύλο βάσει χαρακτήρα και απαιτήσεων. Είσαι αυτή τη στιγμή σε φάση που μπορείς να παρέχεις το χρόνο που χρειάζεται, να καλύψεις το κόστος που απαιτείται;

Ο σκύλος θα είναι οικογενειακός ή προσωπικός δικός σου;

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
ενωειτε οτι ολα αυτα τα εχω σκεφτη και για αυτο πηρα τωρα την μεγαλη αποφαση να παρω εναν σκυλο.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Χωρίς να θέλω να απορρίψω κάποιο θα σου πω ότι εγώ απευθύνθηκα εδώ(www.alldogs.gr) del vento margio &del vento grecia και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

• Like
Reactions: Valieto

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
το ξερω αυτο το εκτρωφειο εχω διαβασει πολλα στο ιντερνετ και ελαγα να παω και απο κοντα να το δω απλα ειναι λιγο μακρια γιατι ειμαι απο θεσ/νικη και ελεγα μηπως εχει καποιο πιο κοντα

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Δυστυχώς για Θεσσαλονίκη δε ξέρω , σίγουρα όμως υπάρχουν μέλη που θα σε βοηθήσουν

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στον ΚΟΕ να σου στείλει την λίστα με τους εκτροφείς Γερμανικού Ποιμενικού!

Επιφυλάσσομαι να σου πω εκτροφεία όχι για λόγους διαφήμισης αλλά για λόγους αντικειμενικότητας, έτσι θα βοηθηθείς και εσύ αντί να πας σε ένα "συστημένο" να πας σε πολλά για να δεις και ποιο θα σε καλύψει!

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.αλλα αν δεν κανω λαθος ο κοε εχει μονο 4-5 εκτρωφεια μονο αν εχω λαθος πειτε μ.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Μήπως κοίταξες στο site του ΚΟΓΠΕ?
Στο ΚΟΕ πρέπει να πάρεις τηλ και να ζητήσεις να σου στείλουν mail ή fax

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
μαλλον εχεις δικιο vagelis_ras θα παρω τηλ αυριο να μου την στειλουν.και κατι αλλο που με απασχολη ειναι το θεμα με τα pedigree αν ειναι πλαστα η οχι?υπαρχει τροπος να το καταλαβω και αν ναι ποιος ειναι?

τολις

Member
5 Δεκεμβρίου 2011
18
0
σας ευχαριστω πολυ παιδια για την πολυτιμη βοηθεια σας θα τα δω πιστευω να με βοηθησουν.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ναι αλλά μην ξεκινάς με αυτήν την αντίληψη όμως την αναζήτηση σου!

Ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα και για όλα τα πράγματα!Άρα βάλε στην άκρη την καχυποψία σου που μπορείς να έχεις και ενημερώσου!

Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι οι εκτροφείς Γερμανικού Ποιμενικού στην Ελλάδα δόξα των Θεό κάνουν πολύ καλή δουλειά!

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στον ΚΟΕ να σου στείλει την λίστα με τους εκτροφείς Γερμανικού Ποιμενικού!

Επιφυλάσσομαι να σου πω εκτροφεία όχι για λόγους διαφήμισης αλλά για λόγους αντικειμενικότητας, έτσι θα βοηθηθείς και εσύ αντί να πας σε ένα "συστημένο" να πας σε πολλά για να δεις και ποιο θα σε καλύψει!
Είπα να τον πω εγώ αλλα με έκοψες!!:D