μεταξυ μας τωρα... γιατι να θελει καποιος να στειλει ενα καλο σκυλι στην Ελλαδα??
Για τα λεφτα
μεταξυ μας τωρα... γιατι να θελει καποιος να στειλει ενα καλο σκυλι στην Ελλαδα??
Για τους ίδιους λόγους που στέλνει και σε άλλες χώρες.μεταξυ μας τωρα... γιατι να θελει καποιος να στειλει ενα καλο σκυλι στην Ελλαδα??
Yπαρχουν παρα πολλα σκυλια καλα στην Ελλαδα.μεταξυ μας τωρα... γιατι να θελει καποιος να στειλει ενα καλο σκυλι στην Ελλαδα??
Αν ζητησει το ιδιο κουταβι καποιος απο Γερμανια πχ που το θελει για σπορ δεν υπαρχει ουτε μισο στο εκατομυριο πιθανοτητα να το παρεις εσυ.Για τους ίδιους λόγους που στέλνει και σε άλλες χώρες.
Τα ίδια χρήματα θα πάρει και από εμένα...
Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν κάτι τέτοιο...θελω ενα μαντροσκυλο,να γαμει οτι παταει μεσα.
den το ειπα για εσενα αυτοΤώρα το λουρί τους το έχω κρατήσει όταν μου έκανε επιδειξη κάποιος, αλλά δεν έχει να κάνει!
Δεν έγινα πιο σοφός επειδη το κράτησα από το λουρί!
Μήπως θυμάσαι έκτροφείο?Εφερε ενας γνωστος μου κουταβι απο Δανια μαλινουα πριν απο λιγες μερες,απο ipo γραμμες,απο πολυ καλα και δυνατα αιματα(ετσι ακουσα απο Μαλινουα ελαχιστα γνωριζω).
Η αποστολη του ειναι να τον ταιζουν τον σκυλο σε ολα τα πιθανα μερη που μπορει και εχει κοσμο γιατι απο 2.5 μηνων εχει την μ@λ@κι@ προς τον ανθρωπο...
Για τα λεφτα
Γιατι το σκυλι θα "χαθει" αρα δεν θα φανει ποτε η δουλεια του εκτροφεα.Για τους ίδιους λόγους που στέλνει και σε άλλες χώρες.
Τα ίδια χρήματα θα πάρει και από εμένα...
Yπαρχουν παρα πολλα σκυλια καλα στην Ελλαδα.
Για τον φιλο εδω παιζει να ειναι ο τροπος προσεγγισης και η δουλεια για το οποιο το θελει το θεμα.
Μητσο, καλα σκυλια απο καλες γεννες, ναι εχουμε. τοπ σκυλια δεν εχουμε.Αν ζητησει το ιδιο κουταβι καποιος απο Γερμανια πχ που το θελει για σπορ δεν υπαρχει ουτε μισο στο εκατομυριο πιθανοτητα να το παρεις εσυ.
φαι=κατι καλοΜήπως θυμάσαι έκτροφείο?
Αυτό με το τάισμα δεν το κατάλαβα!
Φίλε γεια και από μένα.Καταρχην έχω την εντύπωση ότι ψάχνεις σε λάθος δρόμο.....Ο τρόπος προσέγγισης είναι απλός!
Γειά σας!
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός κουταβιού που το θέλω για προσωποφύλαξη και φύλαξη εσωτερικού χώρου.
Οι γραμμές σας ταιριάζουν για την χρήση που το θέλω?
Τι μου προτείνετε?
Αυτό είναι το mail που έχω στείλει στους περισσότερους!
Τωρα σχετικά με αυτά που λέει ο Τάσος που μάλλον είναι ο καλύτερος γνώστης της φυλής εδώ μέσα και πάντα δίνω ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που γράφει!
Η εμφάνιση του σκύλου δεν με ενδιαφέρει καθόλου!
Τα μαλινουά σαν σκυλιά δεν μου αρέσουν.
Ο σκύλος δυστυχώς θα είναι για κάποια δουλειά που μάλλον θα την κάνει σχεδόν όλο το 24ωρο.
Δεν με ενδιαφέρει αν δεν μπορει να πηγαίνει παρέα για ψώνια ή για καφέ, ή να μπαίνει μέσα σε πολύ κόσμο.
Δεν με ενδιαφέρει αν θα μπορεί να παίξει με παιδιά ή να είναι φιλικός.
Η δουλειά του θα είναι σπίτι, χώρος εργασίας και πάλι σπίτι.
Οι βόλτες που θα πηγαίνει θα είναι βόλτες και ψυχαγωγία για τον ίδιο.
Το μέρος για κάτι τέτοια είναι σχετικά εύκολο.
Δεν έχει ούτε πολλούς ανθρώπους ούτε πολλά σκυλιά.
Τα πρώτα έκτροφεία που κοίταξα ήταν με IPO γραμμές.
Μου πρότειναν όμως να πάω σε κάτι πιο στιβαρό.
Δαγκωνιές έχω φάει αρκετές.
Συνήθως από τσοπανόσκυλα.
Δεν έχω πρόβλημα.
Ξέρω ότι θα συμβεί. Δεν είναι έκπληξη.
Ξέρω ότι ο σκύλος δεν θα είναι pet.
Τον παίρνω για να κάνει μία δουλειά που δεν μπορεί να κάνει άλλος.
Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι η βοήθειά σας είναι καταλυτική!
Όταν τελικά το πάρω θα σας βγάλω όλους για φαί!
Διαφωνω σε μερικα,αλλα οκ.Μητσο, καλα σκυλια απο καλες γεννες, ναι εχουμε. τοπ σκυλια δεν εχουμε.
και αν καποιο σκυλι εχει τις προδιαγραφες να γινει τοπ, στην Ελλαδιτσα δεν προκειται να γινει ποτε.
Οι Γερμανοι ειναι δυσκολο να σου στειλουν καλο σκυλι.
Με τους Τσεχους κατι γινεται. Αυτοι γενικα ειναι πιο χαλαροι και στελνουν πολλα σκυλια σε αλλες χωρες
Γιατί δεν είναι εφικτό?@georgefrms και σκυλο να βρεις,που δεν το βλεπω και πολυ εφικτο.
Εχεις στο μυαλο σου οτι θελει παρα παρα πολυ δουλεια απο καλο εκπαιδευτη για να γινει ετσι οπως το εχεις στο μυαλο σου?Θα χρειαστεις και χρονο και χρημα.