ok
Γιατι δυστυχως δεν εχω τις γνωσεις και την εμπειρια για να κανω μια τετοια αναλυση.
ok
Το ξερω!!Ουτε εγω,δεν το γράφω "ειρωνικά" στα πιο πανω ποστ οτι δεν μπορω να ξεχωρίσω!!ok
Γιατι δυστυχως δεν εχω τις γνωσεις και την εμπειρια για να κανω μια τετοια αναλυση.
καποιος πολυ εμπειρος σιγουρα θα μπορει να "διαβασει" τον σκυλο κ να καταλαβει πως δουλευει.Το ξερω!!Ουτε εγω,δεν το γράφω "ειρωνικά" στα πιο πανω ποστ οτι δεν μπορω να ξεχωρίσω!!
Εγω λοιπον βλεπω οτι ο bolle ειναι τούμπανο κ θα έτρεμα να μπω γιατι νομιζω πως θα με φάει,.,
Πως οι αλλοι ξεχωρίζουν οτι δουλεύει με πρευ αν δουλεύει;;
Καποιος πολυ έμπειρος ναι...εδω μεσα ομως που βρέθηκε ο έμπειρος;;;καποιος πολυ εμπειρος σιγουρα θα μπορει να "διαβασει" τον σκυλο κ να καταλαβει πως δουλευει.
μακαρι να μπορουσα...
κανενα βιντεο απο τον black jack δεν εχεις??
σίγουρα είναι διαφορετικά....Αρα?Αρα τα γερμανικα ειναι καλυτερα αρα συμφωνουμε!αχαχαχαχ φυσικα πλακα κανω..
Mπηκες σε ενα θεμα και προτεινες να παρει μαστιφοειδη,μετα εστειλες ειρωνικο?μνμ για οτι ειναι καλυτερα να παρακολουθεις.Μετα εγραφες με αιτιολογια κιολας ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ,οπως π.χ η ρουτινα...Που το διαβαζει κανεις απειρος και τον περνεις στον λαιμο σου,δεν εχεις καν προσωπικη κριση για το θεμα ουτε γνωσεις αλλα θα αναλυσεις και τα drives.@Dimi_21 το χετε τραβηξει το θεμα απο τα μαλλια μεχρι να καραφλιασει...
κανεις δεν εγραψε πουθενα οτι τα μαλινουα δεν κανουν για φυλαξη,οποτε μην προσπαθειτε να δημιουργησετε εντυπωσεις...
το ζητημα μας ειναι το κατα ποσο κυναθλητης μαλινουα=αυτοματως ικανος φυλαξης...
ε δεν ειναι,γι αυτο υπαρχουν και τα τεστς επιλογης...αυτο δεν χωραει αμφισβητηση ειτε μας αρεσει ειτε οχι...
τωρα τα λοιπα περι γνωσης και κατοχης τα ακουω βερεσε...η κλασσικη καραμελα των κατοχων και χρηστων οποιουδηποτε αντικειμενου η εμψυχου...
δεν χρειαζεται να εχω προσωπικη πειρα...μου αρκει που οι γνωστοι μου σε σωματα ασφαλειες μου χουν πει ιστοριες για απιστευτες φολες μαλινουα,τα οποια διαφημιζονταν ως οι τιτανες της ικανοτητας...
αναφορικα με τα drives θα γραψω μολις βρω χρονο...
Τα μαστίφ είναι pets σε γνωστούς φίλους κλπ η εννοείς τα έχεις δει να δουλεύουν κ είναι αστεία επειδή δεν δουλεύουν σωστά κ δεν πιάνουν στόχους?Εγω προσωπικα εχω δει πανω απο 10 μαστιφοειδη σκυλια τα οποια ειναι απο θεμα φυλαξης ειναι αστεια,μου το εχουν πει και 10 γνωστοι αρα κλεισαμε.
Ειρωνικος μου φαινεται ειναι ο dimi21Τα μαστίφ είναι pets σε γνωστούς φίλους κλπ η εννοείς τα έχεις δει να δουλεύουν κ είναι αστεία επειδή δεν δουλεύουν σωστά κ δεν πιάνουν στόχους?
Aπαντησα με αυτο το στυλ για αυτα που περνω ως απαντηση,αν σε ενδιαφερει πραγματικα ομως θα σου πω οτι γνωρισα ατομο που ειχε πρεσα και επειδη δεν δαγκωνε ουτε το φαι του,αγορασε Γ.Π για φυλαξη.Τα μαστίφ είναι pets σε γνωστούς φίλους κλπ η εννοείς τα έχεις δει να δουλεύουν κ είναι αστεία επειδή δεν δουλεύουν σωστά κ δεν πιάνουν στόχους?
Τωρα δλδ συζηταμε για τα σκυλια του στρατου,που αμα περισεψει καμια εξεταση δυσπλασιας απο σκυλο στην ζητανε για να την βαλουν και καλα στα σκυλια που περνανε το τεστ.και να περασει η επιτροπη...Μαλισταμαλιστα επειδη 10 σκυλια δεν βγηκαν καλα σημαινει οτι η φυλη ειναι σκαρτη , οχι πως το συστημα επιλογης ειναι λαθος ? δηλαδη αμα δουμε εκεινο το βιντεο με τον παλαβο που μπηκε στον λευκο οικο και εριξε δυο κλωτσιες στα γ.π και σκορπισανε σημαινει οτι τα ΟΛΑ τα γ.π ειναι αχρηστα , λογικο δε λεω